عربستان: چارچوبی یکپارچه و عملی برای اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین داریم تشکیل کارگروه نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی در کمیسیون اصل ۹۰ فرانسه تهدید کرد: تا پایان تابستان به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای مهلت می‌دهیم ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی
سرخط خبرها

رئیسی: هدف سند تحول در قوه قضائیه دستیابی به عدالت و افزایش اعتماد عمومی است

  • کد خبر: ۵۴۰۶۳
  • ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
رئیسی: هدف سند تحول در قوه قضائیه دستیابی به عدالت و افزایش اعتماد عمومی است
رئیس قوه قضائیه گفت: هدف سند تحول دستیابی به عدالت و افزایش اعتماد عمومی مردم به قوه قضائیه و نظام است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست فصلی شورای عالی قوه قضائیه با شورای قضایی استان‌ها با سخنرانی آیت‌الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه، برگزار شد.

 

رئیسی با گرامیداشت «سالروز حماسه نهم دی ماه» اظهار کرد: مقام معظم رهبری بارها و بارها بر بصیرت تاکید کردند و در آستانه ۹ دی ماه عرض می‌کنم که بصیرت برای انسان سالک و نیروی انقلابی ضروری است و باید همواره فضا را بشناسد و خوب تحلیل کند و فهم دقیق نسبت به شرایط داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه در فرازوفرودها باید وضعیت و شرایط را شناخت، گفت: قضات بعنوان نخبگان و نقش آفرینان این کشور همواره باید فهم سیاسی و تحلیل درست نسبت به زمان ما داشته باشند و همه ما باید در مسیر بصیرت افزایی گام برداریم.

 

رئیس قوه قضائیه یادآور شد: دشمنان می‌خواهند با روش‌های مختلف اهداف خود را پیش ببرند، باید متناسب با شرایط موضع‌گیری شود.

 

وی با تاکید بر اینکه بعضی‌ها واژه سیاسی را خوب تعریف نمی‌کنند، ادامه داد: سیاسی بودن یعنی کسی که جامعه را خوب بشناسد و ضرورت‌ها را درک نماید و با توجه به ضرورت‌ها ایفای نقش کند.

 

رئیسی بیان کرد: شهید قاسم سلیمانی شرایط را شناخت، نیاز را تشخیص داد و حاضر شد با تمام وجود ایفای نقش کند. در منطقه نیروهای بسیاری بودند؛ اما شهید سلیمانی این ظرفیت‌ها را شناسایی و احیا کرد.

 

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: در روز بصیرت که یادآور حضور است این نکته محوری وجود دارد که انقلاب اسلامی ما انقلاب مردم پایه است و مردم از انقلاب اسلامی در مقابل دشمنان صیانت می‌کنند. مردم از امنیت این نظام دفاع می‌کنند و فتنه و فتنه گران را خوب می‌شناسند و دشمن را خوب درک می‌کنند.

 

وی در ادامه با اشاره به ابلاغ سند تحول قضایی، گفت: از ابتدای ماموریت در قوه قضائیه بنابراین شد که سند تحول نقشه راه و هم تضمین اجرای عدالت و هم حقوق مردم باشد.

 

رئیسی تصریح کرد: تحول یک جهش و حرکت جمعی برای از بین بردن نواقص، کاستی‌ها و ضعف هاست و شناخت وضع موجود، شناخت نسبت به وضع مطلوب و کم‌کردن فاصله وضع موجود و مطلوب مورد نظر است.

 

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: در تحول میل به شتاب گرفتن وجود دارد، باید حرکت پویا باشد و ایستایی وجود نداشته باشد و باید از مشهورات نادرست اجتناب شود و آنچه که باید عملی شود.

 

وی با بیان اینکه از ویژگی‌های این سند سرعت در حرکت است، افزود: باید حرکتی متوازن در همه بخش‌ها برای انجام ماموریت‌ها باشد.

 

رئیسی اضافه کرد: ماموریت‌های دستگاه قضایی ماموریت‌های متوازنی است که باید همه آن‌ها با هم باشد و یک حلقه مفقوده در ماموریت‌ها کارها را کم اثر و گاها بی اثر می‌کند.

 

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: هدف سند تحول دستیابی به عدالت و رضایت و افزایش اعتماد عمومی مردم نسبت به قوه قضائیه و نظام است.

 

وی افزود: در نظرخواهی از استان‌ها شاید صدها چالش را بیان کردند، این‌ها تلخیص شده و ابرچالش‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

 

رئیسی اظهار کرد: نخبگان، دانشگاهیان، همکاران قضایی حتما دیدگاه‌ها و نظرات را منتقل کنند که سند تحول در پایان هر سال ارتقا پیدا کند.

 

وی گفت: به فرموده رهبر انقلاب سندِ خوب آن است که ارتقا پیدا کند. در قوه قضائیه ضمن تشکیل ستاد و پیگیری تحول باید نیروهای تحول گرا و تحول خواه در بخش‌های مختلف به کار گرفته شود.

 

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: از قضاتی که در این مدت، حضورشان در زندان‌ها حضوری جدید، قوی و با معنا بود تشکر می‌کنم، این خیلی ارزشمند است.

 

رئیسی بیان داشت: تحول از جذب نیروی انسانی شروع می‌شود تا نگهداری و کارآمد شدن نیرو. باید نیروی زبده و عالم را وارد کنیم.

 

وی تاکید کرد: در دستگاه قضا همه باید خود را مسئول تحقق سند تحول بدانند و نقش‌آفرینی همه اجزا مهم است و هیچ بخشی نباید غایب باشد.

 

رئیسی خاطرنشان کرد: در انتشار عمومی سند تحول ممکن است دوستان بگویند ما را در مرئا و منظر قرار می‌دهید، این اشکالی ندارد مردم باید ناظر باشند.

 

رئیس قوه قضائیه گفت: از این پس نقل و انتقالات همکاران قضایی و جذب نیرو در قوه قضائیه متاثر از سند تحول خواهد بود و در دانشگاه علوم قضایی هم بحث کردیم که جذب نیرو بایستی در آنجا متفاوت باشد و همانند گذشته نباشد.

 

وی افزود: نگاه ما از دادخواست محوری بایستی تغییر کند، باید دفاع از حقوق عامه و حقوق عمومی مورد توجه قرار گیرد نه دفاع از یک مورد خاص.

 

رئیسی خاطرنشان کرد: نگرش‌های پاسخگو، شفاف، هوشمند باید جایگزین نگرش غیرپاسخگو، غیرشفاف و نگاه‌های قدیمی شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->