واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

ماجرای جنجال پیام کریسمس «جعل عمیق» (دیپ فیک) از ملکه انگلیس + فیلم

  • کد خبر: ۵۳۸۶۹
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
ماجرای جنجال پیام کریسمس «جعل عمیق» (دیپ فیک) از ملکه انگلیس + فیلم
تصمیم شبکه چهار تلویزیون انگلیس برای پخش یک پیام کریسمس از ملکه بریتانیا، که با استفاده از فناوری «جعل عمیق» (دیپ فیک) ساخته شده بحث‌هایی را در رسانه‌های بریتانیا برانگیخته است.
به گزارش شهرآرانیوز، ویدئو‌های جعل عمیق ویدئو‌هایی هستند که در آن‌ها با استفاده از نرم‌افزار‌های هوش مصنوعی فیلم‌ها به نحوی تغییر داده می‌شوند که گویا فرد در حال بیان اظهارات یا اجرای حرکاتی است که در دنیای واقعی هرگز آن‌ها را انجام نداده است. نقش فناوری جعل عمیق در دستکاری در دنیای ویدئو، تقریبا مشابه نقش فتوشاپ در دنیای تصویر به حساب می‌آید.

کانال چهار تلویزیون انگلیس گفته هدف از پخش این ویدئو ارسال «هشدار جدی» درباره تهدید خبر جعلی در عصر دیجیتال است.

یک مقام ارشد این تلویزیون گفت: «این ویدئو یادآور قدرتمندی است برای اینکه بدانیم دیگر به چشمان‌مان هم نمی‌توانیم اعتماد کنیم.»
 
تعداد بازدید : 248
 

جعل عمیق یا دیپ فیک

سام گرگوری، کارشناس فناوری در حوزه حقوق بشر، می‌گوید: «ما هنوز ندیده‌ایم که از جعل عمیق به طور گسترده استفاده شود مگر در حمله به زنان. ما باید واقعا مراقب باشیم که مردم فکر نکنند آنچه می‌بینند قابل باور نیست. اگر کسی با این فناوری آشنا نباشند ممکن است باور کند که جعل عمیق مشکلی گسترده است.»

هرچند تقلبی بودن این ویدئو‌ها در همان ابتدا فاش شد با این حال با گذشت زمان و پیشرفت فناوری، تشخیص اصل بودن ویدئو‌ها روز به روز سخت‌تر شده است.

عملکرد فناوری جعل عمیق مبتنی بر پردازش فیلم‌ها و تصاویر قبلی موجود از شخصیت‌ها است. هرچه میزان محتوای پیشین بیشتر باشد و بتوان از ویدئو‌های بیشتری از افراد استفاده کرد، نتیجه واقعی‌تر و محتوای جعلی حقیقی‌تر به نظر خواهند آمد. از همین رو چهره‌های سیاسی یا بازیگران سینمایی که میلیون‌ها فریم ویدئو و عکس از آن‌ها وجود دارد، هدف مناسب‌تری برای ساخت ویدئو‌های تقلبی به شمار می‌آیند.

دستکاری در ویدئو‌ها در صورت صحیح انجام شدن می‌تواند تشخیص واقعی بودن ویدئو را برای بینندگان بی‌نهایت دشوار سازد. از این جهت ناظران از مدت‌ها پیش نسبت به فراگیر شدن این فناوری و تبعات مخدوش شدن واقعیت و جعل هشدار داده‌اند.

منبع: یورونیوز، تابناک‌جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->