بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

آخرین جزئیات ممنوعیت سفر‌ها و ترددهای بین‌شهری (۸ دی ۹۹)

  • کد خبر: ۵۴۰۹۵
  • ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۲
  • ۲
آخرین جزئیات ممنوعیت سفر‌ها و ترددهای بین‌شهری  (۸ دی ۹۹)
با گذشت یک ماه از اجرای طرح محدودیت تردد بین مراکز استان‌ها و جریمه خودرو‌ها با هدف قطع زنجیره ویروس کرونا، همچنان این سوال پرسیده می‌شود که سفر با خودرو شخصی ممنوع است؟
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آخرین تحلیل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، در حال حاضر ۱۰۸ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و تعداد شهر‌های قرمز به صفر رسیده است. با این حال، طرح محدودیت تردد بین مراکز استان‌ها و جریمه خودرو‌ها با ورود به زمستان تمدید شده است، یعنی همچنان سفر با خودرو شخصی محدود بوده و مشمول جریمه می‌شود. مبلغ جریمه طبق آخرین اعلام قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا، در شهر‌های نارنجی و زرد تا ۵۰۰هزار تومان تعیین شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا نیز با این تغییرات، درباره آخرین وضعیت محدودیت‌های اعمال‌شده برای تردد‌های بین شهری گفته است: در شهر‌های گروه زرد ورود خودرو‌ها با پلاک غیربومی و خروج خودرو‌ها با پلاک غیربومی با یک استثنا بدون مانع است. استثنای تردد در شهر‌های زرد مربوط به خودرو‌هایی است که پلاک بومی شهر‌های گروه نارنجی را دارند. این پلاک‌ها (گروه نارنجی) مجاز به تردد در هیچ‌یک از شهر‌های کشور نیستند. به عنوان مثال اگر خودرویی دارای پلاک متعلق به شهری با وضعیت نارنجی باشد نه اجازه خروج از آن شهر را دارد و نه اجازه ورود به شهر دیگر و بدیهی است که در صورت مشاهده چنین خودروهایی، دوربین‌ها و ماموران نسبت به اعمال قانون اقدام خواهند کرد.

محدودیت برای سفر‌های گروهی و با وسایل نقلیه عمومی نیز همانند گذشته است و طبق آخرین مصوبه کمیته عالی نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی ستاد مدیریت کرونا، وسایل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس، قطار، هواپیما و اتوبوس‌های دریایی همچنان باید با ۶۰ درصد ظرفیت مسافر بپذیرند و از پذیرش مسافران مبتلا به ویروس کرونا خودداری کنند.

با نزدیک شدن تعطیلات ایام فاطمیه، این کمیته تبلیغ سفر را نیز ممنوع کرده است. اگرچه هیچ دستور مصوبی در رابطه با ممنوعیت اجرای تور توسط آژانس‌های مسافرتی وجود ندارد، اما تبلیغ سفر و تور با وجود این مصوبه، حتی برای تعطیلات نوروز، ممنوع شده است.

در مصوبه کمیته عالی نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی ستاد مدیریت کرونا آمده که «وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری سایر ارگان‌ها و سازمان‌های ذیربط مدیریت اطلاع‌رسانی و نظارت مناسب سفر‌ها را به خصوص در ایام فاطمیه، عید نوروز و سایر مناسبت‌ها و تعطیلات پیش رو به عهده گیرد و از تبلیغات و مشوق‌های افزایش سفر نظیر بلیت و تور‌های تخفیف‌دار و امثال آن جلوگیری شود.»

از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواسته شده اقدامات لازم برای اتصال به سامانه «ماسک» وزارت بهداشت برای ممانعت از ورود افراد مبتلا به بیماری کووید- ۱۹ به مناطق اقامتی و گردشگری را انجام دهد. به گفته آژانس‌های مسافرتی و مراکز اقامتی، این دسترسی تا کنون وجود نداشته و شناسایی افراد مبتلا به کرونا هنگام فروش بلیت و تور و همچنین پذیرش مسافر در هتل و سایر مراکز اقامتی تا به حال انجام نشده است.

این کمیته از وزارت راه و شهرسازی نیز خواسته نظارت لازم را بر ظرفیت مسافرگیری اتوبوس‌های بین شهری مطابق پروتکل‌های وزارت بهداشت داشته باشد و تدابیر لازم را برای ایجاد تهویه مناسب در اتوبوس‌ها اتخاذ کند. مقرر شده وزارت راه و شهرسازی علاوه بر کنترل سلامت مسافران از نظر ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ هنگام صدور بلیت، هنگام سوار شدن مسافران نیز سلامت آنان را به صورت الکترونیکی کنترل کند.

تذکر نسبت به اجرای نادرست مصوبه ستاد ملی کرونا درحالی به وزارت راه داده شده که اعتراض‌های مردمی نسبت به رعایت نشدن این پروتکل‌های بهداشتی در اتوبوس‌های بین جاده‌ای و هواپیما‌ها بار‌ها منعکس شده است.

منبع: ایسنا

اینجا ببینید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
0
0
برگه تردد به شهر آبا و اجدادی مون هم بگیریم. ولی این دوربین ها که میزنه. چی کار کنیم؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
0
0
هر کسی شهر خودش . قانون را درست کنید. هر کسی شهر خودش برود.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->