شهردار مشهد: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی
سرخط خبرها

پارکینگ و پایانه آزادی مشهد تا دهه فجر ۹۹ افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۵۴۳۶۷
  • ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
پارکینگ و پایانه آزادی مشهد تا دهه فجر ۹۹ افتتاح می‌شود
معاون شهردار مشهد: براساس برنامه، امیدواریم پروژه پارکینگ و پایانه آزادی دهه‌فجر امسال به بهره‌برداری برسد.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ خرداد ۱۳۹۷ بود که مدیریت شهری مشهد کلنگ ساخت پارکینگ و پایانه زیرسطحی آزادی را بر زمین کوبید تا علاوه بر زیباسازی منظر شهری در مجاورت پارک ملت، از بار ترافیکی ابتدای بولوار وکیل‌آباد بکاهد و همچنین ظرفیت پارکینگی خوبی نیز در این نقطه شهر ایجاد کند.

قرار بود این پروژه ۶۵ روز پیش به‌پایان برسد، اما وجود برخی معارضات سبب شد تا بهره‌برداری از پروژه آزادی با تأخیر روبه‌رو شود و حتی در لحظه منفی‌شدن تابلو روزشمار این پروژه، شهردار مشهد در پیامی از شهروندان مشهدی به‌علت این تأخیر عذرخواهی کرد و وعده داد که هرچه زودتر این پروژه آماده بهره‌برداری شود. حالا معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهردار مشهد وعده داده است که پروژه پارکینگ و پایانه زیرسطحی آزادی تا قبل از ۲۲ بهمن و در ایام دهه‌فجر امسال در اختیار مردم مشهد قرار می‌گیرد.

خلیل‌ا... کاظمی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به تلاش شبانه‌روزی مدیران، مهندسان، تکنیسین‌ها و کارگران پروژه آزادی برای ساخت این پروژه، گفت: اکنون تابلو روزشمار این پروژه روی عدد منفی ۶۵ روز است. وی با بیان اینکه ممکن است در هر پروژه تأخیر‌هایی وجود داشته باشد که این تأخیر‌ها به‌صورت معمول مجاز است، تصریح کرد: قبل از اجرای یک پروژه، زمان‌بندی پیش‌بینی می‌شود، اما در برخی موارد و در حین انجام کار، پروژه به سد برخی معارضات برخورد خواهد کرد که برخی از این معارضات پیش‌بینی‌شده و برخی پیش‌بینی‌نشده است و در برخی اوقات مانند پروژه آزادی ممکن است به شبکه‌ای از تأسیسات برخورد کنیم.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهردار مشهد در ادامه به برخی معارضات پروژه پارکینگ و پایانه آزادی اشاره کرد و گفت: اصلی‌ترین معارضات این پروژه مربوط به انتقال خطوط، مانند خط آب یا خط انتقال گاز می‌شود؛ در این پروژه خطوط اصلی انتقال آب و گاز از زیر این پروژه رد شده بود و برای اینکه مشکلی در انشعابات مشترکان ایجاد نشود، مجبور بودیم کار را به‌شکلی پیش ببریم که کمترین چالش دراین‌زمینه ایجاد شود. وی افزود: همچنین خط انتقال فیبر نوری نیز از محل این پروژه گذر کرده بود که همه این‌ها دست‌به‌دست هم داد تا پروژه چند ماه به‌تأخیر بیفتد.
 
کاظمی در ادامه افزود: اکنون روند کاری پروژه مثبت است و این پروژه از پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی هم برخوردار است و شاهد تلاش شبانه‌روزی ۳۵۰ نیروی فعال در این پروژه هستیم. وی با بیان اینکه براساس برنامه، امیدواریم پروژه پارکینگ و پایانه آزادی دهه‌فجر امسال به بهره‌برداری برسد، ادامه داد: اکنون مشکل خاص دیگری برای انجام اقدامات باقی‌مانده این پروژه وجود ندارد، اما سرمای زمستان روی کار تأثیر گذاشته است، زیرا کار بتن‌ریزی و عمرانی رابطه‌ای مستقیم با گرمی و سردی هوا دارد؛ در عین حال قرار شده است هر قسمت از کار که بتن‌ریزی می‌شود، سریع پوشیده شود تا تأخیر‌ها نیز به حداقل برسد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->