سقوط دختر ۱۵ ساله از زیرگذر گچساران

  • کد خبر: ۵۴۴۶۲
  • ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۲
  • ۳
سقوط دختر ۱۵ ساله از زیرگذر گچساران
پس از انتشار فیلمی از پرت‌شدن دختر گچسارانی از بالای یک پل در فضای مجازی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویر‌احمد جزئیات این حادثه را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از سقوط دختر ۱۵ ساله در زیرگذر گچساران خبر داد.

 

محسن جلیل درباره جزئیات این حادثه گفت: پنجشنبه شب ساعت ۱۹:۵۵ گزارش یک مورد سقوط از ارتفاع در زیر گذر گچساران اعلام شد که بعد از ۳دقیقه آمبولانس اورژانس به محل حادثه رسید.

 

وی گفت: مصدوم که دختری تقریبا ۱۵ ساله بود، به علت شدت صدمات و آسیب‌های متعدد وضعیت وخیمی داشت.

 

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اقدامات درمانی انجام و احیا شد و با سطح هوشیاری ۵ از ۱۵ تحویل بیمارستان شهید رجایی گچساران داده شد. جلیل تصریح کرد: در خصوص دلیل حادثه یا انگیزه این اقدام اطلاعی در دست نیست.

 

منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
1
0
هنوز نمرده
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
0
۳ دقیقه ؟! در بهترین و سریع ترین زمان کمتر از ۱۰ دقیقه طول نمیکشه . رسانه تون رو مسخره کرده یا فهم مردم رو
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
0
ضد انقلاب ها هشتگ های خودشون رو آماده کنند. ضمنا این ماجرا مال ایران نیست. مال ژاپنه