فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

دختر مدل: شهرام یک ماه در ویلای شمال شکنجه‌ام کرد

  • کد خبر: ۵۴۵۴۸
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
دختر مدل: شهرام یک ماه در ویلای شمال شکنجه‌ام کرد
دختر جوانی که در دوبی مدلینگ است در شکایت به پلیس مدعی شد پسر جوانی در ویلای شخصی‌اش در شمال وی را مورد آزار و اذیت قرار داده و یک ماه حبس کرده بود.
به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل زن جوانی به اداره پلیس رفت و از ربوده شدنش توسط یک پسر جوان خبر داد.

وی گفت: من مدلینگ هستم و در دوبی کار می‌کنم. مدتی قبل برای دیدن خانواده و دوستانم به ایران آمدم. یک شب در میهمانی دورهمی دوستانم شرکت کرده بودم که با شهرام آشنا شدم. به من گفت که وضع مالی خوبی دارد و در کیش بنگاه اجاره خودرو و در تهران مبل فروشی دارد. کم کم ارتباط من و شهرام صمیمی‌تر شد و او به من پیشنهاد ازدواج داد. چون از او خوشم آمده بود پیشنهادش را پذیرفتم.
 

یک ماه حبس در ویلا

دختر ۲۴ ساله گفت: شهرام به بهانه اینکه خانواده‌اش قبل از ازدواج باید مرا ببیند از من خواست با او به ویلای پدر و مادرش در شمال برویم من هم قبول کردم و او مرا به ویلایی برد که می‌گفت خانواده‌اش ساکن آنجا هستند، اما وقتی پایم را در آن ویلا گذاشتم تازه فهمیدم در چه دام وحشتناکی افتاده‌ام. نه تنها از خانواده شهرام خبری نبود بلکه او مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و بعد هم با تزریق مواد مخدر مرا معتاد کرد. به قدری وضعیت جسمی‌ام بد بود که حتی نمی‌توانستم از خانه فرار کنم.

بعد از یک ماه، وقتی شهرام حال خراب مرا دید، ترسید که نکند بمیرم و برای همین، مرا که تقریباً نیمه جان بودم سوار خودرواش کرده و از خانه وحشت بیرون آورد. او مرا در محلی خلوت کنار خیابان رها کرد و رفت. رهگذران با دیدن بدن نیمه جانم، با پلیس تماس گرفته و مرا به بیمارستان منتقل کردند. بعد از چندین روز بستری در بیمارستان وضعیت جسمی‌ام بهتر و از بیمارستان مرخص شدم. الان هم از شهرام به خاطر آدم‌ربایی، آزار و اذیت و معتاد کردنم شکایت دارم.

با شکایت دختر مدلینگ به نام رکسانا، پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران تشکیل شد و بازپرس جنایی دستور بازداشت شهرام را صادر کرد. پسر جوان پس از دستگیری در تحقیقات ادعایی متفاوت را مطرح کرد.

او گفت: قبول دارم که با رکسانا در ارتباط بودم، اما اینکه او را در خانه حبس یا معتادش کرده باشم، قبول ندارم. من با رکسانا در میهمانی آشنا شدم و از ابتدا هم قصد ما دوستی بود نه ازدواج. وقتی به او پیشنهاد دادم که با هم به شمال برویم، قبول کرد و برای تفریح رفتیم نه اینکه با خانواده‌ام آشنا شود.

او ادامه داد: زمانی که در ویلا بودیم، رکسانا خیلی اصرار داشت که مرا راضی کند با هم ازدواج کنیم، اما من نمی‌توانستم با دختری ازدواج کنم که مدل است و مدام باید به کشور‌های خارج برود. نه تنها خودم بلکه خانواده‌ام نیز با این ازدواج مخالف بودند. از ابتدا هم به رکسانا گفته بودم که قصد ازدواج با او را ندارم. اما وقتی در ویلای شمال مطمئن شد که من تصمیم به ازدواج با او ندارم از من کینه به دل گرفت و با این شکایت قصد دارد که از من انتقام بگیرد و مرا مجبور به ازدواج کند.

به دنبال اظهارات پسر جوان، بازپرس جنایی دستور تحقیقات و بررسی اظهارات پسر جوان و دختر مدلینگ را صادر کرد.

منبع: روزنامه ایران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->