مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

شناسایی و انهدام باند کلاهبرداری در سایت واسطه‌گر

  • کد خبر: ۵۴۵۳۸
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
شناسایی و انهدام باند کلاهبرداری در سایت واسطه‌گر
موضوعات جنجالی و جذابی را انتخاب می‌کردند و با درج این آگهی‌ها بر روی سایت‌های واسطه‌گر، طعمه‌هایشان را وارد یک ماجرای نیمه‌عاشقانه می‌کردند و در ادامه به عنوان بیعانه مبالغی را از این افراد می‌گرفتند.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ موضوعات جنجالی و جذابی را انتخاب می‌کردند و با درج این آگهی‌ها بر روی سایت‌های واسطه‌گر، طعمه‌هایشان را وارد یک ماجرای نیمه‌عاشقانه می‌کردند و در ادامه به عنوان بیعانه مبالغی را از این افراد می‌گرفتند. از این مرحله به بعد با حذف شدن آگهی دست مخاطب در پوست گردو می‌ماند و از ترس آبرو نه توان شکایت داشت و نه می‌توانست این افراد را دوباره پیدا کند.

ماجرای این پرونده، با رصد و پایش فضای سایبری به ویژه سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی از سوی کارشناسان اداره تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای خراسان رضوی آغاز شد. کارشناسان با آگهی‌های مشکوکی با عناوینی همچون، تقاضای هم‌خونه، همسریابی موقت، تقاضای صیغه و... روبه‌رو شدند که احتمال کلاهبرداری در این زمینه وجود داشت.

به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، پس از بررسی‌های بیشتر مشخص شد افرادی در پی درج این آگهی‌ها با شماره‌های اعلام شده ارتباط برقرار می‌کنند. در گام اول از این افراد خواسته می‌شود مبالغی را به حساب اعلامی واریز کنند که پس از واریز وجه، آگهی به صورت کامل حذف شده و مال‌باخته هیچ پاسخی دریافت نمی‌کند.

سرهنگ جواد جهانشیری ادامه داد: بیشتر دیده شده که مال‌باختگان در موضوعات غیراخلاقی برای حفظ آبرو از طرح شکایت خودداری می‌کنند و دست مجرمان را برای رسیدن به اهداف کلاهبردارانه باز می‌گذارند و مجرمان نیز با خیالی آسوده در فضای مجازی جولان می‌دهند از همین رو پلیس فتا با نیت ایجاد فضایی امن برای کاربران با رصد جرائم به صورت پیش‌دستانه موفق به شناسایی باند کلاهبرداری در همین باره شد.
وی تصریح کرد: این باند کلاهبردار که شامل ۲ متهم از داخل استان و متهم دیگری از شهر تهران بودند در پی تعقیب و گریز و عملیات فنی و پلیسی در محل اختفای خود به همراه تجهیزات رایانه‌ای و ۶ دستگاه گوشی هوشمند، ۶۲ سیم کارت با هویت غیر، مقداری پول نقد، چک بانکی، مدارک هویتی جعلی، کارت ملی هوشمند، مدارک معاینه فنی خودرو و تعدادی کارت سوخت، دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی گفت: متهمان با شگرد درج آگهی با عنوان غیر مجرمانه، اما رویکرد کلاهبردارانه به قصد دور زدن قوانین سایت‌های واسطه‌گر اقدامات مجرمانه خود را عملی ساخته و با مدارک جعلی و ایجاد تعدادی حساب بانکی با هویت غیر، وجوه کلاهبرداری شده را پول‌شویی می‌کردند که پس از دستگیری و تحقیقات فنی به جرم خود اعتراف کردند. پرونده به همراه متهمان برای تعیین تکلیف نهایی به دادسرا ارسال شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: ارتباط نزدیک شهروندان و کاربران فضای سایبری با پلیس می‌تواند در پیشگیری از وقوع جرم و شناسایی متهم مثمرثمر باشد شهروندان در فضای سایبری در رویارویی با جرائم مشهود و غیر مشهود می‌توانند با بخش ارتباطات مردمی سایت به نشانی www.cyberpolice.ir آن را ثبت کرده و از آخرین رویداد‌ها از جمله اخبار و حوادث سایبری مطلع شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->