سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

کلاهبرداری مجازی پدر و پسر از یک خارجی

  • کد خبر: ۵۲۲۶۵
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
کلاهبرداری مجازی پدر و پسر از یک خارجی
ماجرای یک شیادی که با پیگیری پلیس فتای خراسان‌رضوی در ورامین و قرچک به نتیجه رسید

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ شاکی تبعه یکی از کشور‌های همسایه بود. او اسیر عده‌ای شیاد شده بود که با نام او اطرافیانش را سرکیسه کرده بودند. مرد میان سال پس از انجام اقدامات قانونی در کشور خودش متوجه می‌شود، شیادان ایرانی بوده اند و باید برای پیگیری پرونده اش به ایران سفر کند. او پس از مسافرت به مشهد با یک تیر دو نشان می‌زند و هم زیارت می‌کند و هم شکایت.


شاکی پرسان پرسان به پلیس فتای مرکز خراسان رضوی در ابتدای بولوار پیروزی مشهد می‌رود. بررسی‌های کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی نشان می‌دهد که چندی پیش افرادی با نفوذ به یکی از شبکه‌های اجتماعی این فرد، پیامی مشابه را برای تعدادی از مخاطبانش ارسال می‌کنند.


در این پیام که دوستان و آشنایان شاکی فکر می‌کردند از سوی مرد میان سال ارسال شده، از آن‌ها خواسته شده بود که به دلیل گرفتاری مالی برای شاکی، مبلغ یک میلیون تومان به حساب اعلام شده واریز کنند. تعدادی از این افراد نیز به دلیل اعتماد به مرد میان سال این مبلغ را واریز می‌کنند.


شاکی از آنجا متوجه ماجرا می‌شود که چند نفر از این افراد مطالبه وجه واریزی را می‌کنند، موضوعی که مرد خارجی از آن بی خبر بوده و هنگامی که پیام‌های ارسال شده را می‌بیند، متوجه کلاهبرداری می‌شود.

 

ورود یک فروشنده به پرونده

با تکمیل شکایت این تبعه خارجی، به دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی و با توجه به تکریم اتباع که مهمان کشور هستند، رسیدگی به پرونده خارج از نوبت انجام می‌شود.


کارشناسان پلیس فتا، با توجه به سرنخ‌هایی که در پرونده موجود بود، تحقیقات همه جانبه‌ای را آغاز کردند. بررسی‌ها نشان می‌داد که وجوه به حساب فردی از اهالی شهرستان ورامین واریز شده است.


افزودن بر دامنه تحقیقات میدانی، مشخص کرد که این فرد یکی از فروشندگان تلفن همراه در این شهرستان است. مأموران با سپردن پرونده به پلیس فتای این شهرستان از آن‌ها خواستند تا با احضار متهم، از این فرد بازجویی کنند.

 

تکذیب ماجرا از سوی فروشنده

با احضار متهم و بازجویی‌های تخصصی، او مدعی شد که اصلا نمی‌داند ماجرا چه بوده است. اما وقتی متوجه شد که چندین میلیون تومان به صورت واریزی‌های یک میلیونی در چند روز به حسابش واریز شده و پرینت حسابش نیز این موضوع را تأیید می‌کرد، به اصل ماجرا پی برد و اعلام کرد که این مبالغ از سوی یکی از مشتریانش واریز شده است.


فروشنده در صحبت هایش اعلام کرد: چندی پیش مردی جوان به فروشگاهم مراجعه کرد و از من خواست تا چند گوشی گران قیمت را برایش فاکتور کنم. من هم پیش فاکتور را به او دادم و قرار شد به مدت چند روز تمام مبالغ را به حساب من واریز کند و بعد برای دریافت گوشی‌ها بیاید. همین طور هم شد و از فردای همان روز به مدت چند روز چندین واریز به حساب من انجام شد که ارزش این واریزی‌ها یک میلیون تومان بود.

بعد از هر واریز هم خریدار زنگ می‌زد و تأیید واریز را از من می‌گرفت. بعد که کل مبالغ این گونه واریز شد، او دوباره به فروشگاه من آمد و گوشی‌ها را تحویل گرفت. صدور فاکتور‌های فروش به نام خریدار، درستی صحبت‌های فروشنده را تأیید می‌کرد. اما او هیچ نشانی از خریدار نداشت و اعلام کرد که پس از این ماجرا او را دیگر ندیده است.

 

در جست وجوی شیاد واقعی

پس از تأیید اظهارات این فروشنده با مشخصاتی که در اختیار مأموران قرار گرفته بود و با توجه به سرنخ‌های به جا مانده در صحنه جرم، کارشناسان پلیس فتا به فردی سابقه دار رسیدند که متهم اصلی این پرونده بود. جست و جو برای یافتن متهم، مأموران را به شهرستان قرچک از توابع تهران رساند جایی که خانه این فرد در آنجا بود. با دستور قضایی صورت گرفته متهم سی وهشت ساله که دارای سوابق کیفری نیز بود، دستگیر شد.


این فرد که نتوانست خود را از اتهامش برهاند در نهایت کلاهبرداری را پذیرفت و اعلام کرد که کار‌های فنی را پسرش انجام داده و او تنها اقدام به خرید تلفن‌های همراه کرده است.


با اعترافات متهم پسر جوان او نیز دستگیر شد. این افراد در بازجویی‌های تخصصی ضمن اعتراف به جرمشان هدف از این اقدام را تنها منفعت مادی اعلام کردند و هرگونه شناخت متهم را تکذیب کردند. با توجه به شگرد به کارگرفته شده در این پرونده، تحقیقات پلیس فتا درباره تعداد و میزان کلاهبرداری‌ها ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->