به گزارش شهرآرانیوز؛ علی کریمی بهصورت رسمی برای نشستن روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال ایران اعلامآمادگی کرد؛ جایگاهی که بسیاری ارزش آن را حتی بالاتر از بسیاری از وزارتخانهها میدانند. حضور علی کریمی در این کارزار حالا ذهن بسیاری از هواداران را درگیر این موضوع کرده است که مرد یاغی سالهای نهچنداندور تیم ملی، چقدر برای موفقیت در انتخابات فدراسیون فوتبال شانس دارد؟
پشتوانه ۱۲۰۰میلیاردتومانی، سند موفقیت نیست
چند روز قبل اعلام شد که کریمی نگران مشکلات مالی فدراسیون نیست و قرار است با پشتوانه ۱۲۰۰میلیاردتومانی در انتخابات شرکت کند؛ اما شنیدهها حاکی از آن است که کریمی هنوز فرمهای موردنیاز از مجمع را دریافت نکرده است. هریک از نامزدهای پست ریاست باید از ۵نفر از اعضای مجمع عمومی، تأییدیه بگیرند که کریمی هنوز این کار را انجام نداده و این درحالی است که گفته میشود سایر نامزدهای پست ریاست، از مدتها قبل رایزنیشان با اعضای مجمع را شروع کردهاند و ۵ فرم مدنظرشان را گرفتهاند.
نکته دیگر اینکه هنوز معلوم نیست کریمی تاچهاندازه مورد حمایت اعضای مجمع فدراسیون فوتبال خواهد بود و گرفتن رأی اعتماد از اعضای مجمع به تلاشها و لابیهایی از قبل احتیاج دارد که باید دید کریمی این لابیها را انجام داده است یا نه. حضور کریمی در انتخابات میتواند خبر جذابی باشد، اما شاید این موضوع بهتنهایی تضمین موفقیت او در انتخابات فدراسیون فوتبال نیست و اعضای مجمع بهراحتی به یک گزینه جدید رأی نمیدهند.
دعوت علی کریمی از مهدی مهدویکیا برای نایبرئیسی فدراسیون
هر نامزد انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال باید هنگام پرکردن فرم ثبتنام در انتخابات، نام نایبرئیسهای احتمالی خود را در صورت پیروزی، وارد کند. شنیدهها حاکی از آن است که علی کریمی به مهدی مهدویکیا پیشنهاد نایبرئیسی اول فدراسیون را داده است و احتمالا هنگام پرکردن فرم کاندیداتوری، نام مهدی مهدویکیا را بهعنوان نایبرئیس اول وارد میکند. البته بهشرطی که پاسخ کیا به این پیشنهاد مثبت باشد. علی کریمی برای پستهای نایبرئیس دوم (مسئول سازمان لیگ) و نایبرئیس سوم (فوتبال بانوان) نیز از افراد کاملا فوتبالی که دارای سابقه مدیریت هستند، استفاده میکند.
کریمی در خطر ردصلاحیت
با نگاهی به رؤسای فدراسیون فوتبال در سالهای اخیر به نفراتی همچون علی کفاشیان، مهدی تاج و بهتازگی حیدر بهاروند میرسیم که هر یک با ابهامها و، اما واگرهای بسیار اولا وارد فدراسیون شدند و درنهایت هنگام خروج نیز با یک فساد بزرگ، کار را به بعدی تحویل دادند. حیدر بهاروند یک بازنشسته محسوب میشود و مشخص نیست چطور توانسته است بر مسند قدرت بنشیند و بهواسطه همین زدوبندها و لابیهای پشتپرده او فرد منتخب وزارت ورزش برای اعمال نظر وزیر ورزش در فدراسیون فوتبال محسوب میشود، چراکه نهتنها در دور قبل خود بهعنوان نامزد ریاست فدراسیون فوتبال ثبتنام کرد، بلکه نامش در فهرست تمامی نامزدها یعنی رقبایش نیز حضور داشت تا مشخص شود انتخابات فدراسیون فوتبال صوری است.
با توجه به سوابق علی کریمی در ضدیت با تیمی که در فدراسیون فوتبال مشغولبهکار بود، به نظر میرسد علی کریمی در همان بدو ثبتنام ردصلاحیت شود و در بهترین شرایط حتی اگر تأییدصلاحیت شود هم او شانس زیادی برای انتخابشدن نخواهد داشت.
بازار داغ توئیتها در فضای مجازی
این حضور داغ و غیرمنتظره که هنوز خیلیها باورش نمیکنند و خیلیها را هم هیجانزده کرده، به بحثبرانگیزترین موضوع روز در شبکههای اجتماعی تبدیل شده است. پیشینه علی کریمی در فوتبال و اخلاق و منش خاص او، پرسپولیسیبودن کاپیتان سابق تیم ملی، نداشتن تحصیلات آکادمیک، شعار او برای پاککردن فوتبال از فساد و همینطور مناظرهای که در برنامه نود با محمدرضا ساکت عضو تأثیرگذار سابق فدراسیون داشت، از پرکاربردترین موضوعات برای موافقت یا مخالفت با علی کریمی در میان کاربران توئیتر بهشمار میرود.
یکی از کاربران در توئیتی جالب نوشت: یک انسان بد که راننده خوبی باشد، برای رانندگی بهتر است تا یک انسان خوب که رانندگی بلد نباشد؟ در مهارت فوتبالی علی کریمی شکی نیست، ولی آیا مدیریت هم بلد است؟ فکر میکنم قبلش باید با مدیرعاملی یا سرپرستی در یکی از تیمهای لیگ، کمی تجربه کسب میکرد. مبارزه با فساد خیلی سختتر از آن چیزی است که به نظر میآید.
کاربر دیگری نیز واکنش جالبی به این موضوع داشت و در حساب کاربری خود نوشت: آخرین لگد به پیکره نیمهجان فوتبال ایران، نامزدشدن علی کریمی است. نه سواد، نه دانش، نه برنامه؛ فقط مثل بادکنک، بادش کردند که وقتی ترکید، تیر خلاصی باشد به حضور ورزشیهای باسواد و بادانش و دارای برنامه!