ویدئو | خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی اعلام آمادگی ایران برای بازسازی و ترمیم زیارتگاه سخی در شهر مزارشریف ابراز نگرانی یونیسف درباره وضعیت کودکان بعد از زلزله اخیر افغانستان نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین قیمت امروز پول افغانی (۱۳ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: در موضوع حقابه، از عملکرد افغانستان ناراضی هستیم یک مقام طالبان: فرمان رهبر ما یک تضمین محکم برای جلوگیری از قاچاق انسان به ایران است آخرین اخبار از زلزله ۶/۳ ریشتری افغانستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + فیلم و عکس زلزله ۶/۳ ریشتری بخش‌هایی از زیارت سخی در مزارشریف را تخریب کرد | آمار دقیقی از تلفات وجود ندارد + فیلم تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی عربستان عضو هیئت‌رئیسه مجلس: وضعیت اقامت اتباع و تحصیل فرزندانشان باید تعیین تکلیف شود سخنگوی طالبان: ارتش پاکستان مانع روند صلح با افغانستان است پاکستان گذرگاه مرزی تورخم را به صورت محدود باز کرد تیم ملی فوتسال افغانستان در میان استقبال گرم مردم وارد کابل شد + فیلم طالبان گروه‌هایی را برای حل مشکلات هویتی مهاجرین به ایران اعزام کرد خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین + فیلم پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم
سرخط خبرها

ایران به متخصصان و کارآفرینان خارجی اقامت دائم می‌دهد

  • کد خبر: ۵۵۷۸۴
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
ایران به متخصصان و کارآفرینان خارجی اقامت دائم می‌دهد
مدیرکل و دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی می‌گوید: بر اساس برنامه همکاری با کارآفرینان و متخصصان بین‌المللی، به این افراد از حداقل سه سال تا اقامت دائم اعطا می‌شود که از سال گذشته فرآیند ثبت‌نام آنها آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی محمودی امروز در مراسم رونمایی از برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بین‌المللی که به صورت آنلاین در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: کشور ایران بیش از ۴۰ دهه پذیرای مهاجرین از کشورهای مختلف به‌ویژه افغانستان بوده است.

 

وی با بیان اینکه علت بیشتر مهاجرت مردم افغانستان به ایران به دلیل شرایط حاکم در افغانستان به لحاظ امنیتی، اقتصادی و بیشتر برای کسب و کار و امرار معاش و امنیت بوده است، اظهار کرد: ایران از ابتدای انقلاب اسلامی با فراز و نشیب‌های زیادی چون جنگ تحمیلی، فعالیت گروهک‌ها در دهه ۶۰ و ناامنی‌هایی که ایجاد کردند و بعد از آن با اعمال تحریم‌ها مواجه بوده، اما در همه این سال‌ها افراد و مهاجران  را مورد حمایت قرار داده است.

 

محمودی، مهاجران را به دو دسته "قانونی" و "غیر قانونی" تقسیم کرد و یادآور شد: در تمام دنیا  هر فردی که به صورت غیر قانونی وارد کشور دیگری شود،  به عنوان "متجاوز مرزی" شناخته می‌شود و ما با توجه به این امر و بر اساس قوانین و مقرراتی که در این حوزه وجود دارد، می‌توانستیم در یک طرح ضربتی جلوی ورود اتباع غیر مجاز افغانستان را بگیریم؛ اما  شرایط کشور افغانستان و شرایط خانواده‌های مهاجر را در تصمیم گیری‌ها مورد توجه قرار دادیم.

 

مدیر کل و دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی با تاکید بر اینکه در این زمینه ما برای مهاجران غیر مجاز فرصت‌هایی نظیر "اردوگاه‌های خود معرف" در نظر گرفتیم، در این باره توضیح داد: افراد غیر مجاز از کشور افغانستان می‌توانند از طریق خودمعرف به ما مراجعه کنند و به کشور خود بازگردند، با این شرایط که هیچ ثبتی در سامانه‌های بیومتریک ما از آنها انجام نخواهد شد.

 

به گفته وی، این فرصت تنها یک بار به مهاجران غیر قانونی به ایران داده می‌شود.

 

محمودی با تاکید بر اینکه افرادی که به عنوان مهاجر قانونی وارد کشور می‌شوند نیز در طرح سالانه، آمایش و دارای کارت آمایش می‌شوند، ادامه داد: در برنامه‌ای که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجرا است نیز سعی شده با هماهنگی وزارت کشور به عنوان سیاستگذار در بین دستگاه‌ها، افرادی که به عنوان نخبه شناسایی شده‌اند را مورد حمایت قرار دهند و تسهیلاتی در اختیار آنها قرار داده شود.

 

وی ادامه داد: آیین نامه حمایت از نخبگان و فرهیختگان در کشور تهیه شده و بر اساس امتیازبندی که در این کمیسیون صورت می‌گیرد، در وزارت کشور تصمیمات لازم برای ارائه خدمات به متخصصان و کارآفرینان بین المللی گرفته می‌شود و به افراد اقامت و تسهیلات ویژه داده خواهد شد.

 

مدیر کل و دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی، افزود: بر اساس برنامه همکاری با کارآفرینان و متخصصان بین‌المللی، از حداقل ۳ سال، ۵ سال، ۱۰ سال و اقامت دائم به متخصصان و کارآفرینان بین‌المللی داده خواهد شد.

 

وی یادآور شد: از سال گذشته فرآیند ثبت‌نام صورت گرفته و تعدادی معرفی شدند و  پرونده‌های بعدی نیز در حال طی مراحل قانونی است. در حال حاضر ۷۰ پرونده در دست بررسی و ۳۰ اقامت به شکل تسهیلات ویژه و بلند مدت صادر شده است.

 

محمودی خاطرنشان کرد: ما به عنوان کمیسیون اقامت در خدمت نخبگان و فرهختگان علمی هستیم و نیاز این افراد باید برطرف شود و خیلی از این افراد می‌توانند در کشور خود نقش‌آفرینی داشته باشند، به گونه‌ای که در حال حاضر تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی در ایران حضور دارند و امیدواریم شرایط در افغانستان فراهم شود تا این افراد بتوانند به کشور خود بازگردند و در کشور خود تاثیرگذار باشند.

 

وی یادآور شد: مهاجران ایران تنها از کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان نیستند؛ بلکه مهاجران آمریکایی، اروپایی و آسیایی نیز به ایران مهاجرت کردند و مورد حمایت کشور ایران هستند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->