وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در مشهد | دلیل اختلاف در آمار برخی شاخص‌ها مثل تورم چیست؟ + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است
سرخط خبرها

افزایش ۱۸۵ درصدی قیمت سبزی خوردن

  • کد خبر: ۵۷۱۳۹
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
افزایش ۱۸۵ درصدی قیمت سبزی خوردن
درحالی‌که تا دو هفته پیش قیمت هر کیلوگرم سبزی خوردن در میادین بار مشهد، ۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان بود، قیمت این سبزی در روز‌های گذشته به کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان هم رسید.
محسن موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ درحالی‌که تا دو هفته پیش قیمت هر کیلوگرم سبزی خوردن در میادین بار مشهد، ۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان بود، قیمت این سبزی در روز‌های گذشته به کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان هم رسید. بر این اساس در این مدت، قیمت سبزی خوردن در مشهد ۱۸۵ درصد افزایش یافته است. براساس نرخ‌نامه اتحادیه بارفروشان، در میادین بار، سبزی درجه‌یک، ۲ و ممتاز به‌ترتیب به قیمت‌های ۵۰۰۰، ۷۰۰۰ و ۸۰۰۰ تومان عرضه می‌شود.
 
باتوجه‌به اینکه واحد‌های صنفی شهر مجاز به افزایش ۳۵ درصد سود بر میوه و سبزی‌ها هستند، هم‌اکنون سبزی خوردن درجه‌یک، ۲ و ممتاز به قیمت‌های ۶۷۵۰ تومان، ۹۵۰۰ تومان و ۱۰ هزارو ۸۰۰ تومان در فروشگاه‌های شهر عرضه می‌شوند. البته در برخی مواقع، عرضه اقلام سبزی خوردن به‌صورت بسته‌بندی جداگانه، سبب می‌شود که قیمت هرکیلو سبزی خوردن تا ۱۳ هزار تومان نیز افزایش بیابد.
 
در روز‌های گذشته، قیمت سایر سبزی‌ها و صیفی‌ها نیز در میدان‌بار مشهد افزایش یافته است. بر این اساس، قیمت هر کیلو کلم‌بروکلی ممتاز ۱۴ هزار تومان، بادمجان ممتاز ۹۰۰۰ تومان و هر کیلو خیار گلخانه ممتاز ۱۴ هزار تومان شده است. قیمت سیر و فلفل ریز تند نیز به ترتیب به ۳۵ هزار و ۲۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز، ضمن تایید افزایش قیمت سبزی خوردن در روز‌های گذشته گفت: قیمت سبزی خوردن که تا کیلویی ۱۰ هزار تومان نیز رسیده بود، اکنون مقداری کاهش یافته و به کیلویی ۵۰۰۰ تا ۸۰۰۰ تومان در میدان‌بار رسیده است. حیدر ساکن کاهش تولید محصولات و سرمای هوا را دلیل افزایش قیمت سبزی خوردن اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود با ورود سبزی‌های مناطق گرمسیر به بازار، در هفته‌های آینده قیمت سبزی خوردن کاهش بیابد. وی تاکید کرد: افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و کارگری در افزایش قیمت سبزی‌ها مؤثر بوده است، اما انتظار می‌رود این گرانی‌ها دوام چندانی نداشته باشد و در ماه آینده شاهد ریزش قیمت‌ها باشیم.

ساکن همچنین با اشاره به صحبت‌های یکی از نمایندگان مجلس مبنی‌بر اینکه حامیان واردات میوه، محصول را از باغداران خریداری و در انبار نگهداری می‌کنند تا شوک انتظاری ایجاد نمایند و در ادامه، دولت و ستاد تنظیم بازار را مجاب به واردات کنند، گفت: نگهداری میوه در انبار‌ها و توزیع تدریجی آن در بازار، سیاستی است که از گذشته تاکنون اجرا می‌شده است، زیرا اگر میوه‌ها به‌صورت انبوه به بازار تزریق شود، شاید مدت کوتاهی قیمت‌ها کاهش شدیدی بیابد، اما بعد از آن به‌دلیل کمبود، بازار میوه دچار شوک گرانی می‌شود. نکته دیگر نیز اینکه نگهداری محصولات کشاورزی به‌منظور عرضه سالم آن‌ها به بازار، نیازمند نگهداری آن‌ها در سردخانه‌هاست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->