اولین تصاویر رسمی از هدست XR سامسونگ در مراسم رونمایی از گلکسی s۲۵ مقایسه مشخصات سری گلکسی S۲۵ با شیائومی ۱۵ و آیفون ۱۶ + جدول ویدئو | معرفی رسمی Galaxy S25 Ultra مقایسه سری گلکسی s۲۵ با سری گلکسی s۲۴ سامسونگ + جدول قیمت انواع گوشی سامسونگ در بازار | پیش‌فروش گلکسی S۲۵ آغاز شد ویدئو | آنباکس گلکسی اس ۲۵ اولترا از پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی ترامپ چه می‌دانید؟ سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد
سرخط خبرها

بدافزاری که از طریق واتس‌اپ منتقل می‌شود

  • کد خبر: ۵۷۳۲۴
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
بدافزاری که از طریق واتس‌اپ منتقل می‌شود
طراح این بدافزار به منظور کاهش احتمال لو رفتن فعالیت خرابکارانه خود، تعداد موارد ارسال شده برای قربانیان را به یک بار در ساعت و یا به ازای هر مخاطب محدود می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لوکاس استفانکو محقق امنیتی فعال در شرکت Eset ، گفته است: موفق به شناسایی یک بدافزار در سیستم عامل اندروید شده است که مانند یک کرم از پیام‌رسان WhatsApp برای گسترش و آلوده کردن سایر تجهیزات هوشمتد استفاده می‌کند. این بدافزار خود را به شکل برنامه رسمی شرکت Huawei در آورده و از یک صفحه وب جعلی هم شکل فروشگاه Google Play  دانلود می‌شود.

 

این Trojan برای نصب و فعالیت به چندین مجوز دسترسی به تلفن هوشمند قربانی نیاز دارد، از جمله این مجوزها امکان درج تبلیغات گرافیکی در بالای برنامه‌های اجرا شده و همچنین خواندن اعلان‌ها دریافتی، می‌باشد. اولین مورد به تروجان اجازه می‌دهد تا تبلیغات جعلی را برای قربانی به نمایش بگذارد و یا شناسه‌های کاربر را ذخیره کند. مورد دوم اساسا یک مکانیسم تکرار برای آلوده نمودن سایر کابران می‌باشد.

 

بنابراین، هنگامی که کاربر یک پیام در برنامه WhatsApp دریافت می‌کند، بدافزار فعال شده و از طرف او به صورت خودکار لینک دانلود تروجان (برنامه جعلی Mobile Huawei) را به همراه پیام زیر برای فرستنده پیام ارسال می‌کند: "این برنامه را دانلود کنید و برنده یک تلفن هوشمند شوید". لینک ارسال شده قربانی را به صفحه جعلی فروشگاه Google Play هدایت می‌کند.

 

این روش در ظاهر ساده بنظر می‌رسد، اما بسیار کارآمد است. طراح این بدافزار به منظور کاهش احتمال لو رفتن فعالیت خرابکارانه خود، تعداد موارد ارسال شده برای قربانیان را به یک بار در ساعت و یا به ازای هر مخاطب محدود می کند.

 

به کاربران توصیه می‌شود قبل از نصب هر نرم افزاری، ابتدا به مجوزهای درخواستی برنامه توجه کرده و سپس بررسی کنند که آیا برنامه توسط توسعه دهنده اصلی ساخته شده است یا خیر.

 

منبع: ایتنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->