چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

همگام با جهان نوین

  • کد خبر: ۵۷۶۱۰
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
همگام با جهان نوین
شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است.
نجفی | شهرآرانیوز - شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است. نویسنده مقاله با اشاره به اینکه گمانه زنی‌ها درباره تکرار شرایطی نظیر آنچه در پی همه گیری کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۰ رقم خورد در سال ۲۰۲۱ نیز وجود دارد می‌نویسد: این بار، فناوری کمک بیشتری به بهبود شرایط خواهد کرد. شرایط همه گیری باعث شده است افراد بسیاری به نوآوری در کسب و کار خود بیشتر فکر کنند. بسیاری از کسب و کار‌هایی که تا پیش از این حتی در برابر فناوری‌های نوین گارد داشتند، امروز در راهبرد‌های فناوری سرمایه گذاری می‌کنند. سرمایه گذاری در خدمات فضای رایانش ابری در یک سال گذشته به اندازه یک دهه در شبه قاره هند افزایش یافته است. ترکیب این روند با توسعه اینترنت ۵G و اینترنت اشیا نویدبخش روان سازی، ساده سازی و بهبود کیفیت خدمات است، هم در بخش دولتی هم در بخش خصوصی.
 
در سال ۲۰۲۱ روند دگرگونی و همراهی با فناوری‌های دیجیتالی سرعت بیشتری می‌گیرد و هوش مصنوعی می‌تواند یکی از بازی سازان اصلی باشد. در این روند، توسعه و گسترش مفهوم شهر هوشمند با سرعت گرفتن هوشمندسازی بخش‌های مختلف از خرده فروشی گرفته تا کشاورزی و درمان به واقعیت نزدیک‌تر می‌شود.
 
حضور بیشتر افراد در اینترنت البته بدون حاشیه هم نمی‌تواند باشد. آنچه در سال ۲۰۲۰ از فعالیت‌های مجازی مشاهده کردیم، تنها نوک کوه یخی بود که به سمت جامعه انسانی در حال حرکت است، اما نگاهی کامل‌تر به این شرایط، اهمیت امنیت سایبری را نیز افزایش می‌دهد. امروزه افراد توانایی دسترسی به دارایی‌های دیجیتالی خود اعم از پول تا فایل و لوازم منزل خود را از هر کجا و در هر زمان در اختیار دارند؛ بنابراین نیاز به امنیت سایبری به نحوی که بتوانند از دارایی‌های خود به جای انسداد تمامیت یک شبکه محافظت کنند، اهمیت بیشتری می‌یابد.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 

شماره‌های دیگر این هفته‌نامه‌
 
 
همگام با جهان نوین
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->