ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

همگام با جهان نوین

  • کد خبر: ۵۷۶۱۰
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
همگام با جهان نوین
شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است.
نجفی | شهرآرانیوز - شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است. نویسنده مقاله با اشاره به اینکه گمانه زنی‌ها درباره تکرار شرایطی نظیر آنچه در پی همه گیری کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۰ رقم خورد در سال ۲۰۲۱ نیز وجود دارد می‌نویسد: این بار، فناوری کمک بیشتری به بهبود شرایط خواهد کرد. شرایط همه گیری باعث شده است افراد بسیاری به نوآوری در کسب و کار خود بیشتر فکر کنند. بسیاری از کسب و کار‌هایی که تا پیش از این حتی در برابر فناوری‌های نوین گارد داشتند، امروز در راهبرد‌های فناوری سرمایه گذاری می‌کنند. سرمایه گذاری در خدمات فضای رایانش ابری در یک سال گذشته به اندازه یک دهه در شبه قاره هند افزایش یافته است. ترکیب این روند با توسعه اینترنت ۵G و اینترنت اشیا نویدبخش روان سازی، ساده سازی و بهبود کیفیت خدمات است، هم در بخش دولتی هم در بخش خصوصی.
 
در سال ۲۰۲۱ روند دگرگونی و همراهی با فناوری‌های دیجیتالی سرعت بیشتری می‌گیرد و هوش مصنوعی می‌تواند یکی از بازی سازان اصلی باشد. در این روند، توسعه و گسترش مفهوم شهر هوشمند با سرعت گرفتن هوشمندسازی بخش‌های مختلف از خرده فروشی گرفته تا کشاورزی و درمان به واقعیت نزدیک‌تر می‌شود.
 
حضور بیشتر افراد در اینترنت البته بدون حاشیه هم نمی‌تواند باشد. آنچه در سال ۲۰۲۰ از فعالیت‌های مجازی مشاهده کردیم، تنها نوک کوه یخی بود که به سمت جامعه انسانی در حال حرکت است، اما نگاهی کامل‌تر به این شرایط، اهمیت امنیت سایبری را نیز افزایش می‌دهد. امروزه افراد توانایی دسترسی به دارایی‌های دیجیتالی خود اعم از پول تا فایل و لوازم منزل خود را از هر کجا و در هر زمان در اختیار دارند؛ بنابراین نیاز به امنیت سایبری به نحوی که بتوانند از دارایی‌های خود به جای انسداد تمامیت یک شبکه محافظت کنند، اهمیت بیشتری می‌یابد.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 

شماره‌های دیگر این هفته‌نامه‌
 
 
همگام با جهان نوین
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->