شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است
سرخط خبرها

اصولگرایان سرانجام بر روی نامزد نهایی اجماع می‌کنند؟

  • کد خبر: ۵۷۹۷۳
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
اصولگرایان سرانجام بر روی نامزد نهایی اجماع می‌کنند؟
به‌نظر می‌رسد اصولگرایان در این مسیر راه دشوارتری در پیش داشته باشند، زیرا حضور چهره‌های مختلف اصولگرا در رسانه‌های گوناگون و اظهارنظر دراین‌باره حاکی از همین دشواری است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ روزبه‌روز به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نزدیک‌تر می‌شویم و دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا سازوکار‌های انتخاباتی خود را ایجاد کرده‌اند تا بتوانند با اجماع درون‌جریانی با نهایت قوا در کارزار انتخابات ۱۴۰۰ حاضر شوند و گزینه مطلوب خود را راهی پاستور کنند. البته ایجاد سازوکار‌های انتخاباتی برای دستیابی به اجماع چندان مورد اختلاف نیست و اختلاف اساسی میان احزاب و گروه‌ها در دو جریان اصلی سیاسی کشور درباره معرفی نامزد‌های انتخاباتی و طرح این پرسش است که آیا درنهایت دو جریان سیاسی چپ و راست بر یک نامزدی نهایی به اجماع خواهند رسید یا نه. به نظر می‌رسد اصولگرایان در این مسیر راه دشوارتری در پیش داشته باشند، زیرا حضور چهره‌های مختلف اصولگرا در رسانه‌های گوناگون و اظهارنظر دراین‌باره حاکی از همین دشواری است.

مهدی چمران، عضو شورای ائتلاف اصولگرایان، در تازه‌ترین اظهار‌نظر در‌این‌زمینه، در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه به‌دلیل پیچیدگی نمی‌توان نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آتی را پیش‌بینی کرد، درباره شورای وحدت اصولگرایان گفت: «تشکیل شورای وحدت و انتخاب سخنگو (منوچهر متکی) برای آن یک پدیده است.» چمران درباره احتمال اجماع اصولگرایان بر سر گزینه واحد نیز گفت: «نمی‌توانم پیش‌بینی کنم، اما امید دارم که روی یک نامزد به اجماع برسند.»

وی درباره حمایت از گزینه مدنظر شورای وحدت اصولگرایان درصورت رسیدن به اجماع نیز گفت: «نمی‌دانم! بستگی به شخصی دارد که از او حمایت می‌شود.»
همچنین حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و دبیرکل حزب سبز، با اشاره به سازوکار جریان اصولگرایی برای شرکت در انتخابات آینده و تشکیل شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب و شورای وحدت به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «اگر این دو بازو از یک رأس دستور بگیرند به نفع جریان اصولگرایی خواهد بود که با دو بازوی قدرتمند در انتخابات ریاست جمهوری آینده حضور یابد.
 
اما اگر این دو بازو هریک به‌صورت مستقل عمل کنند بدون تردید باعث ایجاد اختلال خواهد شد و صدمه به خود جریان اصولگرایی خواهد زد.» وی با اشاره به تفاوت شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب و شورای وحدت گفت: «معتقدم که شورای ائتلاف همان سازوکاری را استفاده خواهد کرد که در انتخابات مجلس یازدهم به کار برد و بیشتر یک ستاد انتخاباتی خواهد بود، اما شورای وحدت بیشتر به‌دنبال سازوکار وحدت و جمع‌کردن نیرو‌های ارزشی و انقلابی است و نگاه طولانی‌مدتی به موضوع وحدت دارد.»
 
کنعانی‌مقدم افزود: «اگر در برابر یک رقیب قوی قرار بگیرند قاعدتا باید با هم ائتلاف انتخاباتی داشته باشند، اما اگر رقیب قوی نداشته باشند شاید با یک رقابت درون‌جریانی مواجه باشیم که در این صورت ممکن است شرایط به‌سمت ریزش آرای این جریان برود و اتفاقات انتخابات گذشته نظیر سال۹۲ بار دیگر تکرار شود. اما درمجموع، انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و اگر یک رقابت تنگاتنگ اتفاق نیفتد و شاهد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نباشیم، انتخابات حداقلی شکل می‌گیرد که هرکس هم انتخاب شود نمی‌تواند از پشتوانه قوی مردمی برخوردار باشد.»

محمدجواد نیکفر، رئیس ستاد مرکزی ائتلاف بزرگ اصولگرایان در انتخابات دور دهم ریاست جمهوری، نیز در گفت‌وگو با ایرنا رسیدن شورای وحدت اصولگرایان و شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب به گزینه واحد را بعید ارزیابی کرد و گفت: «در شرایط فعلی یک فرد با سابقه نظامیگری که اشراف اقتصادی هم داشته باشد، می‌تواند بسیار مؤثر باشد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->