کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: کسی که به بورس می‌آید، نوسان آن را پذیرفته است

  • کد خبر: ۵۸۱۸۲
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۱
وزیر اقتصاد: کسی که به بورس می‌آید، نوسان آن را پذیرفته است
دژپسند گفت: کسی که به بازار سرمایه می‌آید، نوسانی بودن بورس را می‌بیند و ما گفته بودیم که افراد تمام دارایی‌هایشان را در یک سبد قرار ندهند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد با حضور در برنامه تیتر امشب ضمن مرور چالش‌های اقتصادی اوایل انقلاب و بیان این که شرایط اقتصادی ما در برخی از زیرساخت‌ها به ویژه بعد از جنگ، به صورت مستمر در حال بهبود بوده است، گفت: یکی از شاخص‌های مهم، شاخص ضریب جینی است که به ۰.۳۹ رسیده و سهام عدالت یکی از موارد مربوط به آن است.

او افزود: بر اساس آخرین جلسه کمیته راهبری برگزاری انتخابات مجامع استانی از ۱۳ تا ۲۷ رجب، انتخاب هیئت مدیره شرکت‌های مجامع استانی سهام عدالت انجام خواهد شد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: برای تعمیق بورس، باید پذیرش شرکت‌ها را برای ورود به بورس تسهیل کنیم. پذیرش با عرضه متفاوت است، کسی که مدارکش کامل باشد حداکثر ظرف دو ماه پذیرش انجام می‌شود، اما باید شرایط برای عرضه آن فراهم باشد. یکی از مجاری تامین مالی، افزایش سرمایه است.

او درباره مشکلات اخیر بازار سرمایه و سرمایه گذارانی که بعد از تبلیغات انجام شده پیرامون صندوق‌های ETF وارد بازار شدند گفت: کسی که به بازار سرمایه می‌آید، نوسانی بودن بورس را می‌بیند و سهامداری به طور کلی دو مزیت دارد، یکی ناشی از ارزش سرمایه و دیگری سود سرمایه است و کسی نباید در بازار سهام نگاه کوتاه مدت داشته باشد.

دژپسند تاکید کرد: ما بار‌ها در رادیو و تلویزیون به مردم گفته بودیم که تمام دارایی هایشان را در یک سبد قرار ندهند.
 
او در پاسخ به ادعا‌هایی مبنی بر دسترسی برخی به اطلاعات مالی افراد و دستکاری قیمت‌ها توضیح داد: برخی اطلاعات به ما گزارش رسیده که بررسی کردیم، اما واقع امر این است که برخی از تحولات و نوسانات غیر طبیعی و ناشی از فضای بیرون بود. ما سیاسیون گاهی با برخی موضع گیری‌ها سبب آسیب‌هایی می‌شویم، به خصوص که همگی از فرّار بودن سرمایه مطلع هستیم.

درآمد‌های مالیاتی بیش از میزان مصوب، محقق شد

وزیر اقتصاد گفت: مالیات بر عملکرد در ۱۱ ماه ابتدایی سال ۹۸ به صورت عادی بود، اما با شیوع کرونا شرایط تغییر کرد. بخش کشاورزی، مناطق آزاد و شرکت‌های دانش بنیان که از بخش‌های پیشتاز رشد توسعه هستند، از مالیات معافند. در شرایطی که هزینه‌ها رشد زیادی داشته اند، ۲۵ درصد رشد مالیات نیز کافی نیست. دلیل افزایش هزینه‌ها نیز مسائلی مانند تعدیل حقوق هاست.

او ادامه داد: در سال گذشته، بیش از میزان مصوب مالیات محقق شد و امسال هم همینطور بوده است یعنی سازمان امور مالیاتی از تکلیف قانون گذار جلوتر است. دلیل آن هم در شرایط بحران اقتصادی کرونا این است که موفق شده اند، بسیاری از مجاری فرار مالیاتی را پیدا کنند.


دلیل اصلاح نشدن نظام بانکی، اختلاف بانک مرکزی و وزارت اقتصاد نیست
دژپسند در پایان درباره لایحه اصلاح نظام بانکی نیز اظهار کرد: بعید نیست که دو دستگاه دولتی با هم اختلاف داشته باشند، اما اصلاح نشدن لایحه نظام بانکی به دلیل اختلاف بانک مرکزی و وزارت اقتصاد نیست.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->