وزارت خارجه کره جنوبی: بازگشت تحریم‌های ایران تاثیر محدودی بر کره خواهد داشت سیدحسن نصرالله، مکتب مقاومت و میراثی که فراتر از یک نسل است سرلشکر موسوی در دیدار با فرمانده سپاه: نیرو‌های مسلح برای مقابله با هر تجاوز احتمالی آمادگی دارند وزیرخارجه آمریکا خواستار مذاکره مستقیم با ایران شد سخنگوی وزارت خارجه: جزایر سه‌گانه بخش لاینفک از سرزمین ایران بوده و خواهند بود عراقچی در نامه ای به گوترش: بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است قانون اصلاح روند بررسی بودجه سالیانه از سوی قالیباف ابلاغ شد با فعالسازی مکانیسم ماشه، کدام تحریم ها علیه ایران فعال می‌شود؟ به درخواست نمایندگان، صحن مجلس شورای اسلامی غیرعلنی شد قالیباف در صحن علنی مجلس: حل مسائل معیشتی مردم و حفظ انسجام مهم‌‌ترین وظیفه مسئولان است تروئیکا: مکانیسم ماشه فعال شد (۶ مهرماه ۱۴۰۴) ‍ عراقچی: قطعنامه ۲۲۳۱، در روز ۲۶مهر ۱۴۰۴ منقضی خواهد شد حداقل ۳۶ کشته و بیش از ۵۰ زخمی بر اثر ازدحام جمعیت در تجمع انتخاباتی در هند بن‌فرحان: دیپلماسی، تنها راه حل بحران برنامه هسته‌ای ایران است حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو معاون امور معادن و فرآوری وزارت صمت خبر داد: رشد ۱۲ درصدی صادرات کشور طی یک سال اخیر ترکیه: فلسطینی‌ها باید خودشان غزه را اداره کنند واکنش دفتر رهبر انقلاب به سخنرانی نتانیاهو برای صندلی‌های خالی واکنش شورای عالی امنیت ملی به شایعه تعیین جانشین مقامات انتقاد استاندار خراسان رضوی از تعلل در واگذاری اختیارات معادن مهلت یک‌ماهه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به شبکه بانکی برای رعایت نسبت مصارف به منابع در خراسان رضوی سرلشکر صفوی: نقاط ضعف پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه در حال بازسازی است رسانه عبری: بخشی از طرح ترامپ پیشبرد توافقنامه‌های ابراهیم است استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه وزیر خارجه مصر: جامعه جهانی در برابر نقض قانون بین الملل تماشاچی است وزیر خارجه آلمان: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک کابوس انسانی است
سرخط خبرها

افزایش فشار‌های داخلی و بین‌المللی بر «نتانیاهو»

  • کد خبر: ۵۸۲۱۰
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۱
افزایش فشار‌های داخلی و بین‌المللی بر «نتانیاهو»
دادگاه رژیم صهیونیستی، رسیدگی به پرونده نتانیاهو را که شامل اتهاماتی ازجمله کلاهبرداری و پرداخت رشوه است، به تاریخ ۸ فوریه موکول کرده بود. معترضان خواستار محاکمه فوری نتانیاهو و تغییر دولت وی هستند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ گروه‌های مدافع حقوق فلسطینیان از رأی دیوان کیفری بین‌الملل مبنی‌بر صلاحیت این دادگاه برای رسیدگی به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین، استقبال کرده و از فاتو بنسودا، دادستان این دادگاه، درخواست کردند تا به‌منظور «اطمینان از برقراری عدالت و پاسخ‌گویی رژیم صهیونیستی دربرابر قربانیان فلسطینی» به‌سرعت اقدام کند.
به گزارش الجزیره همچنین محمد شتایه، نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین، حکم دادگاه کیفری بین‌الملل را به عنوان یک «پیروزی بزرگ برای عدالت و بشریت» ستود.

در واکنش به این اخبار، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز شنبه حکم دادگاه کیفری بین‌الملل را «یهودستیزانه» و «انحراف از عدالت» خواند و اعلام کرد علیه این اقدام مبارزه خواهد کرد. هیئت رسانه‌ای رژیم صهیونیستی شنبه‌شب اعلام کرد که کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم، به‌منظور رسیدگی به حکم اخیر دادگاه کیفری بین‌الملل، روز یکشنبه، جلسه‌ای اضطراری برگزار خواهد کرد. رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند پیش از آغاز تحقیقات علیه جنایات جنگی صهیونیست‌ها، با دادگاه کیفری بین‌الملل رایزنی کند.

پیگیری دادگاه کیفری بین‌الملل از اقدامات مخرب رژیم صهیونیستی در فلسطین درحالی انجام می‌گیرد که انتخابات فلسطین برای تعیین شورای قانون‌گذاری، شورای ملی و ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در ماه‌های آتی برگزار خواهد شد.
 
در همین رابطه، روز یکشنبه یحیی سنوا، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در نوار غزه، با اشاره به اینکه تعیین سرنوشت فلسطینیان حق طبیعی و مسلم آن‌هاست، به رژیم صهیونیستی هشدار داد که از هرگونه دخالت در روند انتخابات بپرهیزد. وی تهدید کرد درغیراین‌صورت رژیم صهیونیستی، تاوان بزرگی پس خواهد داد.
 
در این میان، شامگاه شنبه، حدود ۲ هزار نفر در شهر‌های سرزمین‌های اشغالی فلسطینی، علیه نتانیاهو تظاهراتی برپا کردند و خواستار برکناری نتانیاهو و دولت وی شدند. پیش‌تر، دادگاه رژیم صهیونیستی، رسیدگی به پرونده نتانیاهو را که شامل اتهاماتی ازجمله کلاهبرداری و پرداخت رشوه است، به تاریخ ۸ فوریه موکول کرده بود. معترضان خواستار محاکمه فوری نتانیاهو و تغییر دولت وی هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->