تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه؛ تامین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بازدید سخنگوی وزارت امور خارجه از مؤسسه فرهنگی شهرآرا نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها وزیر میراث فرهنگی: نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند | خراسان رضوی، در اولویت حمایت وزارت میراث فرهنگی روسیه، موشک‌های قاره‌پیما شلیک کرد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) اردوغان وارد مسقط شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افشای رشوه نتانیاهو به غول رسانه‌ای صهیونیستی

  • کد خبر: ۵۴۹۰۱
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
افشای رشوه نتانیاهو به غول رسانه‌ای صهیونیستی
دادستان‌های رژیم صهیونیستی گزارش جدیدی را منتشر کردند که در آن، جزئیات اتهامات علیه نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو آورده شده است.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ دادستان‌های رژیم صهیونیستی گزارش جدیدی را منتشر کردند که در آن، جزئیات اتهامات علیه نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو آورده شده است. در این گزارش جدید، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جرم تجارت با یک غول رسانه‌ای قدرتمند متهم شده است.

تاکنون نتانیاهو در سه پرونده فساد مالی به جرم کلاهبرداری، نقض اعتماد و دریافت رشوه متهم شده بود. یکی از این اتهامات ادعا می‌کرد که نتانیاهو در‌ازای پوشش مثبت خبری درباره خود در سایت خبری معروف «والا»، ضوابطی را به ارزش صد‌ها میلیون دلار به نفع صاحب شرکت مخابرات «بزق» (بیزک) تغییر داده بود.
 
در پاسخ به درخواست وکلای نتانیاهو برای جزئیات بیشتر درباره این اتهامات، دادستان‌های رژیم صهیونیستی روز یکشنبه، ۱۴‌دی‌ماه، در گزارشی ادعا کردند که به ۳۱۵‌درخواست از سایت خبری «والا» برای پوشش خبری مطلوب‌تر نتانیاهو و خانواده‌اش دست یافته‌اند. آن‌ها گفته‌اند نشانه‌هایی وجود دارد که نتانیاهو در ۱۵۰ مورد از این ماجرا‌ها دست داشته است. در گزارش دادستان‌ها آمده است که این درخواست‌ها شامل اختصاص زمان و فضای بیشتر به مقالات مثبت درباره نتانیاهو و خانواده‌اش، تغییر عناوین روزنامه‌ها و کاهش یا حذف داستان‌های نامطلوب درباره آن‌ها می‌شود.

همچنین برخی از این موارد، مربوط‌به درخواست نتانیاهو برای پوشش منفی رقبای وی بوده است. این گزارش، به نقل از سهام‌دار «بزق» در آن زمان، شائول اِلوویچ، می‌نویسد که در‌صورت انتشار مقالات منفی درباره نتانیاهو و خانواده‌اش، نخست‌وزیر، معاملات سودآور شرکت را تصویب نمی‌کرد. به همین دلیل الوویچ به اکثر درخواست‌های نتانیاهو رضایت می‌داد. به عنوان مثال، گفته می‌شود الوویچ، به درخواست نتانیاهو به سایت «والا» دستور داده است تا پخش زنده تجمع مخالفان نتانیاهو را در‌جریان مبارزات انتخاباتی سال‌۲۰۱۵ در این کشور متوقف کند.

دادگاه نتانیاهو که از سال گذشته آغاز شده، قرار است ماه آینده از سر گرفته شود. وی همه اتهامات را انکار کرده است و می‌گوید قربانی خشم رسانه‌ها، پلیس و دادستان‌های این رژیم شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->