آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه
سرخط خبرها

افشای رشوه نتانیاهو به غول رسانه‌ای صهیونیستی

  • کد خبر: ۵۴۹۰۱
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
افشای رشوه نتانیاهو به غول رسانه‌ای صهیونیستی
دادستان‌های رژیم صهیونیستی گزارش جدیدی را منتشر کردند که در آن، جزئیات اتهامات علیه نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو آورده شده است.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ دادستان‌های رژیم صهیونیستی گزارش جدیدی را منتشر کردند که در آن، جزئیات اتهامات علیه نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو آورده شده است. در این گزارش جدید، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جرم تجارت با یک غول رسانه‌ای قدرتمند متهم شده است.

تاکنون نتانیاهو در سه پرونده فساد مالی به جرم کلاهبرداری، نقض اعتماد و دریافت رشوه متهم شده بود. یکی از این اتهامات ادعا می‌کرد که نتانیاهو در‌ازای پوشش مثبت خبری درباره خود در سایت خبری معروف «والا»، ضوابطی را به ارزش صد‌ها میلیون دلار به نفع صاحب شرکت مخابرات «بزق» (بیزک) تغییر داده بود.
 
در پاسخ به درخواست وکلای نتانیاهو برای جزئیات بیشتر درباره این اتهامات، دادستان‌های رژیم صهیونیستی روز یکشنبه، ۱۴‌دی‌ماه، در گزارشی ادعا کردند که به ۳۱۵‌درخواست از سایت خبری «والا» برای پوشش خبری مطلوب‌تر نتانیاهو و خانواده‌اش دست یافته‌اند. آن‌ها گفته‌اند نشانه‌هایی وجود دارد که نتانیاهو در ۱۵۰ مورد از این ماجرا‌ها دست داشته است. در گزارش دادستان‌ها آمده است که این درخواست‌ها شامل اختصاص زمان و فضای بیشتر به مقالات مثبت درباره نتانیاهو و خانواده‌اش، تغییر عناوین روزنامه‌ها و کاهش یا حذف داستان‌های نامطلوب درباره آن‌ها می‌شود.

همچنین برخی از این موارد، مربوط‌به درخواست نتانیاهو برای پوشش منفی رقبای وی بوده است. این گزارش، به نقل از سهام‌دار «بزق» در آن زمان، شائول اِلوویچ، می‌نویسد که در‌صورت انتشار مقالات منفی درباره نتانیاهو و خانواده‌اش، نخست‌وزیر، معاملات سودآور شرکت را تصویب نمی‌کرد. به همین دلیل الوویچ به اکثر درخواست‌های نتانیاهو رضایت می‌داد. به عنوان مثال، گفته می‌شود الوویچ، به درخواست نتانیاهو به سایت «والا» دستور داده است تا پخش زنده تجمع مخالفان نتانیاهو را در‌جریان مبارزات انتخاباتی سال‌۲۰۱۵ در این کشور متوقف کند.

دادگاه نتانیاهو که از سال گذشته آغاز شده، قرار است ماه آینده از سر گرفته شود. وی همه اتهامات را انکار کرده است و می‌گوید قربانی خشم رسانه‌ها، پلیس و دادستان‌های این رژیم شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->