خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند
سرخط خبرها

محموله‌های بعدی واکسن کرونای روسی در راه ایران

  • کد خبر: ۵۸۳۸۹
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۹
محموله‌های بعدی واکسن کرونای روسی در راه ایران
رئیس سازمان غذا و داروی ایران گفت: محموله اول واکسن کرونای روسی «اسپوتنیک وی» وارد ایران شد و محموله های دیگر از این نوع واکسن به فاصله یکی دو هفته پشت سر هم تحویل کشورمان خواهند شد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و داروی ایران که در راس هیأتی در مسکو به سر می‌برد، با بیان اینکه در چارچوب قراردادی با روسیه از این کشور ۲ میلیون دوز واکسن «اسپوتنیک وی» دریافت خواهیم کرد، گفت: علاوه بر تولید داخلی، منابع برای تهیه واکسن کرونا معتبر و مطمئن خواهد بود.

او با بیان اینکه واردات واکسن کرونا تنها از روسیه در دستور کار نیست، تصریح کرد: تلاش می‌شود منابع معتبر و مطمئن دیگر هم شناسایی و تهیه شود.

شانه‌ساز افزود: شرکت‌هایی که توانسته اند فاز سه کارآزمایی بالینی واکسن کرونا را با موفقیت پشت سر گذارند در برنامه کار سازمان دارو و غذا برای تهیه واکسن و نیز همکاری برای تولید مشترک قرار خواهند داشت.

وی اسپوتنیک را واکسن مطمئنی خواند که ایمنی‌زایی و سلامت آن مورد تایید است و به تازگی نشریه علمی معتبر «لنست» گزارشی درباره این واکسن منتشر کرده است.

شانه‌ساز گفت: ایران در حال حاضر و در مجموع در چارچوب قراردادی با روسیه، ایران ۲ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک وی از این کشور دریافت خواهد کرد.

وی به تلاش‌های وزارت بهداشت برای یافتن منابع معتبر تولید واکسن کرونا در سطح جهانی اشاره کرد و گفت که همکاری با شرکت‌های دارای توانایی بالای تولید انبوه واکسن کرونا به منظور خریداری این واکسن و همچنین تولید مشترک آن در دستورکار قرار دارد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تحویل گرفتن نخستین محموله واکسن اسپوتنیک وی اظهار داشت: محموله اول وارد ایران شد و محموله‌های دیگر از این نوع واکسن به فاصله یکی دو هفته پشت سر هم تحویل کشورمان خواهند شد.

شانه‌ساز به شرایط مهم حمل و نقل واکسن اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه واکسن اسپوتنیک وی در درجه حدود منهای ۲۰ درجه زیر صفر نگهدای می‌شود، از این نظر بر واکسن آمریکایی «فایزر» که باید در منفی ۶۰ درجه نگهداری و حمل شود، برتری دارد و شرایط نگهدای آن آسانتر است.

وی همچنین به امضای یادداشت تفاهم همکاری در حوزه توسعه و تحقیقات مربوط به بیماری کووید-۱۹ بین موسسه پاستور ایران و موسسه آزمایشگاهی گامالیا که دیروز (دوشنبه) امضا شد اشاره کرد و گفت: دو کشور همکاری‌ها را در این زمینه ادامه می‌دهند.

بنا بر این گزارش، هیات وزارت بهداشت ایران امروز سه شنبه (۲۱ بمهن) برای بازدید از خط تولید کارخانه واکسن سازی روسیه به استان ولادیمبر این کشور سفر کردند. این هیات فردا با وزیر بهداشت روسیه ملاقات دارند و در باره قرارداد نهایی تولید مشترک واکسن اسپوتنیک وی گفتگو خواهند کرد.

در مراسمی که دیروز دوشنبه در موسسه آزمایشگاهی گامالیا به عنوان سازنده واکسن «اسپوتنیک وی» برگزار شد، یادداشت تفاهم تحقیقات و توسعه مربوط به بیماری کووید۱۹ بین موسسه پاستور ایران و موسسه آزمایشگاهی گامالیا به امضای محمدرضا شانه‌ساز معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذای غذا و داروی ایران و نمایندگان وزارت بهداشت روسیه رسید.

رئیس سازمان غذا و داروی ایران روز یکشنبه (۱۹ بهمن) در راس هیاتی وارد مسکو شد. این هیات قرار است بعد از مذاکرات با مقامات روسیه، توافقنامه همکاری مشترک تولید واکسن کرونا را نهایی کند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->