بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی اسرائیل مدیر دفتر شبکه «المیادین» را بازداشت کرد عارف: ویژگی خاص محرم امسال، طنین انداز شدن صدای میهن دوستی ایرانیان بود برنی سندرز: ما می‌دانیم که جنگ وحشیانه اسرائیل علیه فلسطینی‌ها غیراخلاقی است معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی: اکثر مهاجرین نجیب، قانون‌مند و شریف هستند ویدئو| تحلیلگر سابق سازمان سیا: اسرائیل بدون آمریکا دوام نمی‌آورد! عراقچی: حملات غیرقانونی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد بود رویترز نوشت: پایان دور اول مذاکرات آتش‌بس غزه در قطر، بدون نتیجه ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است
سرخط خبرها

نقد اصولگرایانه بر رفتار نمایندگان اصولگرا

  • کد خبر: ۵۸۸۴۵
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
نقد اصولگرایانه بر رفتار نمایندگان اصولگرا
دیدگاه‌های ۲ چهره اصولگرا درباره جمع‌آوری امضا از نمایندگان با موضوع انتخابات ۱۴۰۰
به گزارش شهرآرانیوز؛ انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ برای هر دو جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب در کشور اهمیت ویژه‌ای دارد و آن‌ها برای توفیق در این رقابت می‌خواهند همه ظرفیت‌های خود را فعال کنند؛ در این‌بین جمعی از نمایندگان مجلس می‌خواهند در نامه‌ای رسمی به چهره‌های اصولگرا برای نامزدی در انتخابات از آن‌ها دعوت کنند. این خبر در‌حالی طی روز‌های گذشته در برخی رسانه‌ها منتشر شد که برخی از نمایندگان در‌حال جمع‌آوری امضا در این راستا هستند. این امر با واکنش‌ها و انتقاداتی در فضای مجازی و رسانه‌ای همراه شده؛ با‌این‌حال به نظر می‌رسد موجب تغییری در رویه نمایندگان نشده است.
 
گویی این ماجرا همچنان ادامه دارد و جمع‌کنندگان امضا تا شمارشان به ۲۰۰ نرسد، رضایت نمی‌دهند. درنتیجه شاهدیم بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان سیاسی حتی از میان جبهه اصولگرایان به طور مدام به وکلای ملت تذکر می‌دهند و خواستار آن هستند که تا دیر نشده، از این بدعت‌گذاری و تبدیل‌کردن پارلمان به یک ابزار انتخاباتی دست بردارند.


نمایندگان فقط به وظایف نمایندگی خود بپردازند

ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا و دبیرکل حزب ایران‌زمین، در گفتگو با «نامه‌نیوز» در نقد جمع آوری امضا از‌سوی نمایندگان مجلس برای دعوت از دو چهره اصولگرا برای نامزدی گفت: «به اعتقاد من این اقدام به همان میزانی بد است که نامه نوشتن و درخواست حضور‌نیافتن یک شخص دیگر در عرصه رقابت انتخاباتی. ما قبل از هر اقدامی باید درباره واکنش‌ها و پیامد‌های آن فکر کنیم.
 
امروز بیش از هر زمانی انتظار می‌رود که نمایندگان مجلس به وظایف حوزه نمایندگی خود بپردازند و با این قبیل اقدامات، از آن غفلت نکنند. به عقلای مجلس نیز توصیه می‌کنم که به این مهم دقت داشته و مراقبت کنند تا مجلس یازدهم بدعت گذار چنین رویه‌ای که مایه جا‌ماندن از انجام وظایف نمایندگی و اجحاف در حق مردم و کشور است نشود؛ زیرا به اعتقاد من نه مردم از این رویه راضی خواهند بود و نه رهبری.»‌


تحدید وظایف نظارتی نمایندگان

عباس سلیمی‌نمین، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا، نیز درباره پیامد‌های نامه حمایت جمعی از نمایندگان برای نامزدی برخی چهره‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری سال‌۱۴۰۰ به «نامه‌نیوز» گفت: «این مسئله یک علقه گروهی ایجاد می‌کند که بعد‌ها دست نمایندگان را در حوزه نظارت می‌بندد، چون هر‌گاه نقد کنند، پاسخ می‌شنوند «خودتان این رئیس‌جمهور را آوردید، پس چه می‌گویید؟»
 
صدور چنین نامه‌ای کار سنجیده‌ای نیست؛ چون وقتی قشر شایان‌توجهی از نمایندگان از شخصیتی دعوت می‌کنند، به این معنا خواهد بود که آن‌ها دارای تعلقات گروهی هستند. این تعلقات گروهی مانع از اجرای مسئولیت‌های نمایندگی به‌طور مؤثر خواهد بود. در‌واقع اثر بازدارندگی دارد.» وی افزود: «این نوع رفتار‌های سیاسی خودش به نظر من مردود است و موجب می‌شود که آدم‌ها به‌سمت کم‌کاری و عدم تحرک بروند، چون آن‌ها می‌گویند «ما هر کاری کنیم انگ می‌خوریم که کارمان انتخاباتی است، پس کاری نکنیم»؛ این به زیان مردم است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->