محرم ۱۴۰۴ | مراسم علم کشی مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد + فیلم در ۱۰۰ روز گذشته ۳۶۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) بهترین‌های نیم فصل لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول حسینی مزاری: دفاع از رهبر انقلاب اسلامی یک وظیفه شرعی و سیاسی است آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) بازدید استاندار خراسان رضوی از روند بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی | مظفری: فرایند خروج اتباع با احترام باشد تا خاطره‌ای مطلوب از حضور آنان در ایران باقی بماند والی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفت بازدید استاندار خراسان رضوی از مهمانشهر تربت‌جام (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴) لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت و ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون شوراها بررسی می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴) کمک‌های مردم هرات و بادغیس به مردم غزه ارسال شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴) مقامات عالی طالبان برای بررسی وضعیت مهاجران وارد هرات شدند سفیر ایران در کابل: توسعه روابط با کشور‌های همسایه در اولویت است بیش از ۷۲ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز در پنج روز گذشته به کشورشان بازگشته‌اند افزایش چهار برابری اخراج مهاجران غیرمجاز از تهران حضور مهاجرین افغانستانی در تهران در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای اقتدار + فیلم وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است
سرخط خبرها
بازخوانی خاطره حضور حاج قاسم سلیمانی در منزل شهید توسلی؛

حاج قاسم: فاطمیون خاک مظلومیت را از چهره افغانستانی‌ها در ایران زدودند

  • کد خبر: ۶۰۰۳۶
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
حاج قاسم: فاطمیون خاک مظلومیت را از چهره افغانستانی‌ها در ایران زدودند
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دیدار با خانواده فرمانده شهید مدافع حرم، شهید علیرضا توسلی اظهار داشتند: فاطمیون خاک مظلومیت را از چهره افغانی‌ها زدودند، منشأ تحول در جامعه ما شدند و باعث شدند تا مردم با احترام خاصی به این شهدا نگاه کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مردادماه ۱۳۹۵ با حضور در منزل فرمانده شهید مدافع حرم علیرضا توسلی (ابوحامد)، علمدار تیپ فاطمیون، و دیدار با خانواده این فرمانده شهید در سخنانی به تبیین نقش تعیین‌کننده مجاهدان افغانستانی و فرمانده دلاور تیپ فاطمیون در دفاع از حرم پرداختند.

 

سردار سلیمانی در این دیدار گفتند: تأسیس یک تیپ به‌نام مبارک فاطمیون اقدام ارزنده‌ای بود که به نظرم خاک مظلومیت را از چهره افغانی‌ها زدود و [این اقدام] خیلی اثرگذار شد به‌گونه‌ای که این رزمندگان منشأ تحول در جامعه ما شدند، قبور این شهدا در امامزاده‌ها جای گرفت و باعث شد تا مردم با احترام خاصی به این شهدا نگاه کنند.

 

شهید توسلی انسان بسیار ارزنده‌ای بود. شهادت ایشان حیف بود و در واقع برای ما حیف شد که زود او را از دست دادیم. قطعاً روح این شهید با پیامبر معظم اسلام و همه اولیا محشور و سربلند است.

 

هیچ‌چیزی به‌اندازه کار این برادرها در تشکیل تیپ فاطمیون نمی‌توانست این‌قدر بر جامعه ایران اثر بگذارد و نسبت به برادران و خواهران افغانستانی ایجاد احترام کند. از هر بعدی که نگاه کنید، خون شهدای افغانستانی مدافع حرم تأثیر بسیار ارزنده‌ای گذاشته است و واقعاً باید خدا را شکر کرد.

 

فاطمیون خاک مظلومیت را از چهره افغانستانی‌ها در ایران زدودند

 

خوشا به حال شما که خانواده شهید هستید. این انتخاب، انتخاب ساده‌ای نیست. خدا شما را برای همسر شهید بودن و فرزندانتان را برای فرزند شهید بودن انتخاب کرده است. خداوند متعال برای انتخاب یک نفر مثلاً برای پیامبری، از بین خلق خود بهترین را انتخاب نمی‌کند بلکه روح او را قبل از ولادت مورد گزینش قرار می‌دهد و پیش از تولد، ذات او را برای پیامبری انتخاب می‌کند. در خصوص توفیق همسر شهید بودن، مادر شهید بودن و فرزند شهید بودن هم همین‌طور است و توفیق شما یک انتخاب الهی است و چیزی نیست که تصادفی اتفاق افتاده باشد.

 

من به همسر و فرزندان شهید تبریک می‌گویم چون بالأخره هر انسانی می‌میرد، اما اینکه انسان به اختیار خودش مرگی را انتخاب کند که به جامعه و مردم، جان و روشنایی بدهد، کاری نیست که آسان باشد و از عهده هرکسی بربیاید.

 

منبع: دفاع‌پرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->