سخنگوی وزارت کشور طالبان: افزایش کشت خشخاش در افغانستان دروغ است یادِ هرات در شبِ سردِ مشهد | از کتاب مرحوم «ناصر فرخاد» رونمایی شد وزارت خارجه طالبان: امید که فصل جدیدی در روابط کابل و واشنگتن گشوده شود مشاور وزیر کشور: آماده هستیم با استفاده از ظرفیت «شاد» دختران افغانستانی را آموزش بدهیم رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش: خدماتی که به دانش‌آموزان اتباع داده می‌شود باید در همه کشور یکسان باشد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۹۰ درصد دانش‌آموزان اتباع خارجی استان در حاشیه شهر مشهد هستند خواسته طالبان از رئیس جمهور آینده آمریکا چیست؟ ترامپ یا هریس؟ کدام‌یک انتخاب طالبان است؟ «حیات کرانه» نمایشگاه‌ عکس‌های کودکانِ بی‌شناسنامه! اعلام آمادگی ایران برای برگزاری نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان در هرات مدیرکل اتباع خراسان رضوی: ساخت اردوگاه سامان‌دهی اتباع خارجی در تایباد ضروری است روسیه درباره احتمال دخالت دوباره آمریکا در افغانستان هشدار داد نوزادان ۶ قلوی جوزجانی در افغانستان جان باختند موتورسواری وزیر خارجه طالبان در خیابان‌های کابل + فیلم شوق والیبال در افغانستان | جشن پیروزی تیم اتحاد در بدخشان + فیلم براساس دستور جدید طالبان: همه برنامه‌های تلویزیونی فقط باید صوتی شوند افراد مسلح مرکز واکسیناسیون در پاکستان را هدف قرار دادند تناقض در آمار طالبان و سازمان جهانی بهداشت | جولان فلج اطفال در افغانستان سرکنسول جدید ایران در هرات: جمهوری اسلامی به دنبال توسعه پایدار همسایگان است برنامه جهانی غذا: برای کمک به افغانستان به ۶۱۷ میلیون دلار بودجه نیاز داریم
سرخط خبرها

هنرمند افغانستانی با ۲۰ هزار قطعه سنگ پرتره حاج قاسم را طراحی کرد + عکس

  • کد خبر: ۵۳۵۷۵
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
هنرمند افغانستانی با ۲۰ هزار قطعه سنگ پرتره حاج قاسم را طراحی کرد + عکس
اسماعیل جوان مهاجر افغانستانی و همسرش شش ماه برای ساخت تابلوی پرتره حاج قاسم با استفاده از ۲۰ هزار قطعه سنگ وقت گذاشتند. اما هیچ سازمان و نهادی از اثر هنری آن‌ها حمایت نکرده است. آن‌ها دوست دارند این اثر در مکان مناسبی نصب شود.
سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ سید اسماعیل علوی از مهاجران افغانستانی ساکن ایران است که سال ۷۴ در مشهد به دنیا آمده و سال‌ها است در محله گلشهر زندگی می‌کند.
 
او از پانزده سالگی در کنار کارگری، کار‌های هنری انجام داده است، او حالا استاد سنگ کاری ساختمان است و به تازگی ازدواج کرده.
 
این جوان مهاجر افغانستانی در کنار سنگ کاری ساختمان با چوب و سنگ، کار‌های هنری انجام می‌دهد، از سه سال قبل پروژه تصویر سازی با سنگ را در ذهن داشته تا اینکه حاج قاسم به شهادت می‌رسد. با تازه عروسش مشورت می‌کند، خیلی زود تمام فرش‌های منزل جمع می‌شود و منزل این زوج جوان می‌شود، کارگاه هنری.
 
پروژه طراحی چهره حاج قاسم آغاز می‌شود، او روز‌ها در ساختمان کار می‌کند و همزمان قطعات سنگ به تفکیک رنگ و جنس و با توجه به عکس انتخابی از چهره حاج قاسم انتخاب می‌کند، در محل کار برش می‌زند و شب‌ها به منزل می‌آورد.
 
به گفته اسماعیل در این تابلو ۲۰ هزار قطعه سنگ از ۱۵ نوع سنگ متفاوت استفاده شده است.
 
اسماعیل و همسرش هر شب با هم بخشی از تصویر را می‌سازند، پروژه با کندی پیش می‌رود، ولی عزم آن‌ها برای تکمیل پروژه جزم است و با شوق زیادی برای تکمیل تابلو تصویرسازی شده حاج قاسم کار می‌کنند.
 
پس از شش ماه بالاخره کار تصویر حاج قاسم با قطعات کوچک سنگ به پایان می‌رسد، قطعات را در تعداد مشخص به‌هم می‌چسبانند و در یک قاب آهنین قرار می‌دهند.
 
اسماعیل در رابطه با استقبال سازمان‌ها و نهاد‌ها از ایده‌اش می‌گوید: تصویر کار نهایی را به مراکز مختلف فرهنگی و دولتی بردم، چند نفری هم آمده‌اند، دیده‌اند و رفته‌اند.
 
اثر چند ماه روی قاب می‌ماند. کنایه‌ها شروع می‌شود (اگر تصویر یک خواننده را کار می‌کردی، اگر عکس سفارشی میزدی، الان... اگر شش ماه کارگری می‌کردی الان...) و حرف‌هایی از این دست، اما اسماعیل یک مهاجر افغانستانی است و به طعنه شنیدن عادت دارد.
 
اسماعیل و همسرش آرزو دارند، پرتره حاج قاسم در مکان مناسبی نصب شود.
 
برای تماشای عکس‌ها در سایز بزرگتر و کیفیت بهتر بر روی آن کلیک کنید
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->