ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی

  • کد خبر: ۶۰۱۱۹
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی
نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد.
به گزارش شهرآرارنیوز - نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد. این رویداد به عنوان نخستین نمایشگاه مشترک میراث فرهنگی خراسان و سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی است که در موزه مرکزی آستان قدس رضوی میزبان بازدید کنندگان است. در این نمایشگاه، گزیده‌ای از آثار نقاشی این هنرمند بزرگ مشهدی با تکنیک‌های رنگ روغن، آبرنگ، گواش، آب مرکب و کار‌های مدادی عرفانی در معرض نمایش قرار گرفته است.

حسین طالبی، نقاش پیشکسوت و همکار دیرین مرحوم عمواوغلی در این مراسم گفت: زنده یاد عمواوغلی استاد مسلم نقاشی بود. او در رنگ روغن و آبرنگ تبحر زیادی داشت و به ویژه در کار با کاردک که بسیار دشوار است و افراد محدودی توانایی انجام آن را دارند، بسیار مهارت داشت و از زمانه خود جلوتر بود.

به گفته او مرحوم عمواوغلی را همه به استاد اخلاق، عرفان و مهربانی می‌شناختند و در این زمینه نیز زبانزد بود. طالبی خاطرنشان کرد: استاد عمواوغلی گرچه رئالیست بود، ولی ذهنیت سوررئالیستی و عرفانی زیادی داشت.

علی اکبر نوروزی، نقاش پیشکسوت و مرمت کار بنا‌های تاریخی دیگر هنرمند حاضر در این مراسم از همکاری خود با استاد عمواوغلی در مرمت بسیاری از بنا‌های تاریخی حرم مطهر، از جمله موزه مردم شناسی، مدرسه پریزاد، مدرسه بالاسر، مدرسه دو در و مدرسه میرزاجعفر، یاد کرد و گفت: عمواوغلی هنرمندی با اخلاق و خلاق بود که در نقاشی نیز بسیار مهارت داشت.

او همچنین به تکنیک مقوای خیس ابداعی عمواوغلی اشاره کرد: استاد در آبرنگ، مقوا را خیس می‌کرد و سپس نقاشی می‌کشید و من اجرای این تکنیک را فقط از او دیده بودم.

نمایشگاه تا پایان اسفند ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند از ساعت ۸ تا ۱۷ می‌توانند از این آثار بازدید کنند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->