فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی

  • کد خبر: ۶۰۱۱۹
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی
نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد.
به گزارش شهرآرارنیوز - نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد. این رویداد به عنوان نخستین نمایشگاه مشترک میراث فرهنگی خراسان و سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی است که در موزه مرکزی آستان قدس رضوی میزبان بازدید کنندگان است. در این نمایشگاه، گزیده‌ای از آثار نقاشی این هنرمند بزرگ مشهدی با تکنیک‌های رنگ روغن، آبرنگ، گواش، آب مرکب و کار‌های مدادی عرفانی در معرض نمایش قرار گرفته است.

حسین طالبی، نقاش پیشکسوت و همکار دیرین مرحوم عمواوغلی در این مراسم گفت: زنده یاد عمواوغلی استاد مسلم نقاشی بود. او در رنگ روغن و آبرنگ تبحر زیادی داشت و به ویژه در کار با کاردک که بسیار دشوار است و افراد محدودی توانایی انجام آن را دارند، بسیار مهارت داشت و از زمانه خود جلوتر بود.

به گفته او مرحوم عمواوغلی را همه به استاد اخلاق، عرفان و مهربانی می‌شناختند و در این زمینه نیز زبانزد بود. طالبی خاطرنشان کرد: استاد عمواوغلی گرچه رئالیست بود، ولی ذهنیت سوررئالیستی و عرفانی زیادی داشت.

علی اکبر نوروزی، نقاش پیشکسوت و مرمت کار بنا‌های تاریخی دیگر هنرمند حاضر در این مراسم از همکاری خود با استاد عمواوغلی در مرمت بسیاری از بنا‌های تاریخی حرم مطهر، از جمله موزه مردم شناسی، مدرسه پریزاد، مدرسه بالاسر، مدرسه دو در و مدرسه میرزاجعفر، یاد کرد و گفت: عمواوغلی هنرمندی با اخلاق و خلاق بود که در نقاشی نیز بسیار مهارت داشت.

او همچنین به تکنیک مقوای خیس ابداعی عمواوغلی اشاره کرد: استاد در آبرنگ، مقوا را خیس می‌کرد و سپس نقاشی می‌کشید و من اجرای این تکنیک را فقط از او دیده بودم.

نمایشگاه تا پایان اسفند ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند از ساعت ۸ تا ۱۷ می‌توانند از این آثار بازدید کنند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->