تسلیت رهبر انقلاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی تظاهرات صد‌ها معترض در شهر‌های اروپایی علیه ترامپ قالیباف: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه‌گانه است پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری گروسی: تأکید می‌کنم ایران سلاح هسته‌ای ندارد نشست مشترک سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فرمانده نیروی زمینی ارتش: یکی از قدرتمندترین ارتش‌های دنیا هستیم سردار سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم اوکراین تاسیسات انرژی روسیه را هدف حملات گسترده قرار داد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ادعا‌های مقامات آمریکایی علیه ایران تکرار شد ترامپ: پکن ضربه سختی خورد دولت چین به تعرفه‌های آمریکا واکنش نشان داد همه چیز درباره تعرفه‌های دونالد ترامپ رمان روسی شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند، درباره زندگی حماسی شهید سلیمانی فیلمی که دروغ ارتش صهیونیستی درباره کشتار نیروهای امدادی رفح را برملا کرد فرافکنی غرب درباره نیروهای نیابتی ایران | کارشناس سیاسی: اسرائیل، سگ هار آمریکا در منطقه است پزشکیان در دیدار عیدانه با مدیران و کارگزاران کشوری و لشکری: عزم دولت حل مشکلات معیشتی مردم است غزه، زیر آوار جنایت | ۵۰ هزار شهید در سایه سکوت شرم‌آور جهانیان انفجار اعتراضات در سالگرد تأسیس مایکروسافت | هوش مصنوعی، در خدمت جنگ یا صلح؟ آفریقای جنوبی علیه تعرفه ۳۱ درصدی آمریکا تلافی نمی‌کند | اولویت گفت‌وگو به جای جنگ تجاری در آستانه لغو قانون AGOA اولین سفر استانی رئیس جمهور در سال ۱۴۰۴ مشخص شد شهادت نیرو‌های ایرانی در یمن تکذیب شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ادامه نگرانی پاکستان از دسترسی تروریست‌ها به سلاح‌های رها شده آمریکا در افغانستان فاجعه ۱۹ هزار کودک شهید در غزه | حماس: سازمان ملل رژیم صهیونیستی را در لیست سیاه قاتلان کودکان قرار دهد ونزوئلا اولین کشور جهان در شکست تعرفه ۱۵ درصدی ترامپ | ادعای جسورانه مادورو در جنگ تجاری با آمریکا شوک تعرفه‌های ترامپ به اقتصاد آمریکا | ۵۴ درصد شهروندان نگران افزایش قیمت‌ها و تورم واکنش سخنگوی دولت به برکناری شهرام دبیری از سوی رئیس جمهور هشدار رئیس‌جمهور لبنان به آمریکا: رژیم صهیونیستی باید نقض آتش‌بس را متوقف کند | زمزمه پاسخ نظامی حزب‌الله
سرخط خبرها

انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟

  • کد خبر: ۶۰۸۴۳
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
انتخابات ریاست‌جمهوری و مسئله فراوانی نامزد‌ها | ۱۴۰۰ مانند انتخابات ۱۳۹۲ است؟
اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پیش است و با نزدیک‌شدن به روز موعود، از هر کناری نام نامزدی به گوش می‌رسد. برخی حتی باوجود اصرار بخش‌های درخور توجهی از جامعه و حمایت گروه‌های سیاسی، تاکنون رغبتی به حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نشان نداده‌اند و برخی دیگر بی‌آنکه دعوتی از آن‌ها صورت گیرد، خود برای نامزدی در انتخابات، از پیش اعلام آمادگی و این موضوع را رسانه‌ای کرده‌اند. اگر اوضاع بدین‌گونه پیش رود و شورای نگهبان نیز نظری بسیط در رابطه با بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخاباتی داشته باشد، در انتخابات پیش رو با تعدد نامزد‌ها روبه‌رو خواهیم شد. همین مسئله سبب شده است تا چهره‌های سیاسی مختلف به این وضعیت موضع‌گیری کنند. در ادامه آخرین اظهار نظرات در این زمینه را مرور خواهیم کرد.


هرکس از خانه قهر می‌کند، نامزد ریاست‌جمهوری می‌شود

صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان، در گفتگو با ایسنا درباره نبود نظام حزب در ایران و آسیب‌های این فقدان در انتخابات گفت: در نظام‌هایی که دموکراسی نهادینه شده است، احزاب بر اساس مؤلفه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و هنری افراد را بررسی و از آن‌ها سؤال می‌کنند و کسی که بیشترین نمره را در این حوزه‌ها به‌دست آورد، به‌عنوان نامزد در انتخابات معرفی می‌کنند، اما در ایران هرکسی از خانه قهر می‌کند، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری و اتفاقا رئیس‌جمهور هم می‌شود.


تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست

علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، در گفتگو با برنا درباره انتخابات ۱۴۰۰ و وضعیت اصلاح‌طلبان در این‌باره گفت: تکلیف برای انتخابات آینده روشن است. انتخابات ما تا اینجا ۲ وضعیت داشته است؛ یا از ابتدا یک نامزد شاخص وجود داشت، مثل دوره‌هایی که رهبر معظم انقلاب یا آقای هاشمی‌رفسنجانی نامزد بودند، یا زمانی که در سال۷۵ رئیس دولت اصلاحات نامزد شد. در آن دوره تک‌نامزدی بود و معلوم بود که همه می‌روند و پشت سر این افراد قرار می‌گیرند، ولی از سال۸۴ ما با تکثر نامزد‌ها روبه‌رو بودیم و این وضعیت تا اینجا تغییر نکرده است. امروز ما وارد مرحله‌ای از انتخابات ریاست‌جمهوری شده‌ایم که شبیه به سال۹۲ است و تکثر نامزد داریم و، چون نمی‌توان چهره شاخصی را بین این افراد شناسایی کرد، تکثر نامزد‌ها به نفع اصلاح‌طلبان نیست. اگر باز هم با تکثر نامزد روبه‌رو باشیم، میزان اقبال عمومی مردم کم خواهد بود. امروز وضعیت اصلاح‌طلبان در بین مردم مانند سال‌های ۹۲ و ۹۶ نیست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->