جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

رمزارز تلگرام نیامده دردسرساز شد!

  • کد خبر: ۶۰۹۶۱
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
رمزارز تلگرام نیامده دردسرساز شد!
تلگرام در اردیبهشت سال جاری پس از چالش‌های بسیار با نهاد‌های مالی و امنیتی ایالات متحده مجبور به اعلام تعطیلی پروژه TON و به دنبال آن ارز دیجیتالی Gram شد.
نجفی | شهرآرانیوز؛ بسیاری از افراد فکر می‌کنند ایلان ماسک، مالک خودروسازی تسلا، نخستین سرمایه گذاری بود که بدون سابقه فعالیت مرتبط وارد حوزه رمزارز‌ها شد، ورودی که باعث ایجاد نوسانات بیشتر در این بازار نوظهور شد و در پی آن نتفلیکس از دنیای رسانه‌ها و هیوندای از خودروسازان مطرح شرقی نیز برنامه ریزی برای ورود به این حوزه را بررسی می‌کنند. اما یکی از افرادی که نه تنها به عنوان سرمایه گذار که به عنوان توسعه دهنده و عرضه کننده ارز اختصاصی خود قصد ورود به این بازار را داشت پاول دوورف، مالک پیام رسان تلگرام، بود.
 
او قصد داشت با انتقال پیام رسان خود به شبکه‌ای تحت عنوان شبکه باز تلگرام یا TON از فناوری بلاک چین استفاده کند و در آن رمزارز اختصاصی خود را نیز توسعه دهد. دوورف در عرضه اولیه ارز مجازی تلگرام با عنوان Gram توانسته بود نظر بسیاری از جمله «صندوق سرمایه گذاری داوینچی» را به خود جلب کند. این شرکت با پرداخت رقمی در حدود ۲۰ میلیون دلار معادل ۱/۷ میلیارد دلار Gram را پیش خرید کرد و اکنون با توجه به شکست پروژه، درخواست غرامتی یکصدمیلیون دلاری داده است.
 
تلگرام در اردیبهشت سال جاری پس از چالش‌های بسیار با نهاد‌های مالی و امنیتی ایالات متحده مجبور به اعلام تعطیلی پروژه TON و به دنبال آن ارز دیجیتالی Gram شد. مدیریت تلگرام بر این باور است که به زودی کاربران این شبکه در جهان از یک میلیارد نفر عبور می‌کنند و برای تأمین هزینه‌های پشتیبانی و به روزرسانی آن نیازمند منابع مالی بیشتری است. اما با متهم شدن این شرکت به دلیل نقض قوانین ایالات متحده تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار به شرکت کنندگان در عرضه اولیه Gram غرامت پرداخته است که با احتساب شکایت داوینچی، این میزان تا ۳ میلیارد دلار نیز افزایش خواهد یافت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->