ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

رمزارز تلگرام نیامده دردسرساز شد!

  • کد خبر: ۶۰۹۶۱
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
رمزارز تلگرام نیامده دردسرساز شد!
تلگرام در اردیبهشت سال جاری پس از چالش‌های بسیار با نهاد‌های مالی و امنیتی ایالات متحده مجبور به اعلام تعطیلی پروژه TON و به دنبال آن ارز دیجیتالی Gram شد.
نجفی | شهرآرانیوز؛ بسیاری از افراد فکر می‌کنند ایلان ماسک، مالک خودروسازی تسلا، نخستین سرمایه گذاری بود که بدون سابقه فعالیت مرتبط وارد حوزه رمزارز‌ها شد، ورودی که باعث ایجاد نوسانات بیشتر در این بازار نوظهور شد و در پی آن نتفلیکس از دنیای رسانه‌ها و هیوندای از خودروسازان مطرح شرقی نیز برنامه ریزی برای ورود به این حوزه را بررسی می‌کنند. اما یکی از افرادی که نه تنها به عنوان سرمایه گذار که به عنوان توسعه دهنده و عرضه کننده ارز اختصاصی خود قصد ورود به این بازار را داشت پاول دوورف، مالک پیام رسان تلگرام، بود.
 
او قصد داشت با انتقال پیام رسان خود به شبکه‌ای تحت عنوان شبکه باز تلگرام یا TON از فناوری بلاک چین استفاده کند و در آن رمزارز اختصاصی خود را نیز توسعه دهد. دوورف در عرضه اولیه ارز مجازی تلگرام با عنوان Gram توانسته بود نظر بسیاری از جمله «صندوق سرمایه گذاری داوینچی» را به خود جلب کند. این شرکت با پرداخت رقمی در حدود ۲۰ میلیون دلار معادل ۱/۷ میلیارد دلار Gram را پیش خرید کرد و اکنون با توجه به شکست پروژه، درخواست غرامتی یکصدمیلیون دلاری داده است.
 
تلگرام در اردیبهشت سال جاری پس از چالش‌های بسیار با نهاد‌های مالی و امنیتی ایالات متحده مجبور به اعلام تعطیلی پروژه TON و به دنبال آن ارز دیجیتالی Gram شد. مدیریت تلگرام بر این باور است که به زودی کاربران این شبکه در جهان از یک میلیارد نفر عبور می‌کنند و برای تأمین هزینه‌های پشتیبانی و به روزرسانی آن نیازمند منابع مالی بیشتری است. اما با متهم شدن این شرکت به دلیل نقض قوانین ایالات متحده تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار به شرکت کنندگان در عرضه اولیه Gram غرامت پرداخته است که با احتساب شکایت داوینچی، این میزان تا ۳ میلیارد دلار نیز افزایش خواهد یافت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->