مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

شرایط سفر با قطار در نوروز ۱۴۰۰ + جزئیات

  • کد خبر: ۶۱۵۳۵
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
شرایط سفر با قطار در نوروز ۱۴۰۰ + جزئیات
معاون مسافری راه آهن: همچنین در ایستگاه‌ها غربالگری داریم و استفاده از ماسک اجباری است، کوپه‌ها قبل از مسافرگیری پلمب می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، میر حسن موسوی معاون مسافری راه آهن با بیان اینکه شرکت‌های مختلف حمل و نقلی از همان ابتدا اقدامات لازم و دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا را در تمامی بخش‌های مختلف در رابطه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در کوپه‌ها را انجام داده‌اند، گفت: در ایام نوروز و با توجه به تشدید مسافرت‌ها فاصله گذاری اجتماعی در تمامی مسیر‌ها رعایت و با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت از ورود مسافران کرونایی جلوگیری می‌شود.

او با بیان اینکه همانند گذشته که در اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا پیشتاز بودیم و همه دستورالعمل‌ها را در ایستگاه‌های راه آهن، نمازخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی و در داخل قطار به دقت اجرایی کردیم، اظهار کرد: با وجود آنکه طرح فاصله گذاری اجتماعی باعث شده، شرکت‌های ریلی تعداد پذیرش مسافرانشان به ۵۰ درصد کاهش پیدا کند، اما این شرکت‌ها همکاری خوبی با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران داشتند و طرح فاصله گذاری اجتماعی به دقت در راه آهن اجرا شد که در حال حاضر می‌توان گفت در یک کوپه ۴ نفره تنها دو نفر حضور دارند و این یکی از شیوه نامه‌هایی است که به ما ابلاغ شده است.

موسوی با بیان اینکه همه دستور العمل‌ها ابلاغ شده به صورت هفتگی و روزانه به زیرمجموعه‌های راه آهن ابلاغ شده و اجرا می‌شود، گفت: در زمینه استفاده از ماسک هم باید بگویم تاکنون از همه شرکت‌های ریلی خواسته‌ایم در بسته‌های ارائه شده به مسافر حتما ماسک را قرار بدهند و اگر برخی اوقات و بعضی از مسافران در طول سفر دقایقی ماسکشان را برداشتند با حفظ احترام تذکرات لازم برای استفاده از ماسک به آن‌ها داده شود، چرا که خودمان را از نظر قانونی و اخلاقی برای اجرای شیوه نامه‌ها متعهد می‌دانیم.

او تاکید کرد: همچنان در کوپه‌های ۴ نفره که خانواده نیستند ۲ نفر و در کوپه‌های ۶ نفره هم سه نفر حضور دارند.

معاون مسافری راه آهن با بیان اینکه از فردا سفر‌های نوروزی در بخش حمل و نقل ریلی آغاز می‌شود و با توجه به آنکه پیک سفر در روز‌های پایانی سال از امروز آغاز می‌شود و بنابراین در سه مرحله مسافران را از لحاظ آنکه تست کرونای آن‌ها مثبت و یا منفی باشد بررسی می‌کنیم، گفت: در سه مرحله از سامانه وزارت بهداشت برای متقاضیان خرید بلیت استعلام صورت می‌گیرد به این صورت که اگر فردی بلیت قطار خریداری کرد در زمان خرید بلیت با کد ملی استعلام از سامانه بهداشت انجام می‌شود.

موسوی اظهار کرد: در مرحله دوم اگر فردی برای چند روز بعد بلیت خریداری کند مجدد در روز سفر استعلام انطباق کد ملی با سامانه وزارت بهداشت انجام می‌شود و اگر نام فرد در سامانه وزارت بهداشت به عنوان بیمار کرونایی ثبت شده بود به او اطلاع رسانی کرده و می‌خواهیم به ایستگاه نیاید.

معاون مسافری راه آهن توضیح داد: مرحله سوم در روز مسافرگیری است که باز هم از طرف مسئولان قطار استعلام از سامانه وزارت بهداشت انجام می‌شود و اگر مسافری استعلام کرونایش مثبت شد از قطار پیاده خواهد شد.

معاون مسافری راه آهن اظهار کرد: همچنین در ایستگاه‌ها غربالگری داریم و استفاده از ماسک اجباری است، کوپه‌ها قبل از مسافرگیری پلمب می‌شوند.

او همچنین درباره آخرین وضعیت استان خوزستان هم گفت: انجام تست کرونا در استان خوزستان تا زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده باید انجام شود و مسافرانی که از این استان خارج می‌شوند حتما باید تست pcr منفی همراه خود داشته باشند.
 
منبع: YJC
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->