مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند
سرخط خبرها

شرایط سفر با قطار در نوروز ۱۴۰۰ + جزئیات

  • کد خبر: ۶۱۵۳۵
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
شرایط سفر با قطار در نوروز ۱۴۰۰ + جزئیات
معاون مسافری راه آهن: همچنین در ایستگاه‌ها غربالگری داریم و استفاده از ماسک اجباری است، کوپه‌ها قبل از مسافرگیری پلمب می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، میر حسن موسوی معاون مسافری راه آهن با بیان اینکه شرکت‌های مختلف حمل و نقلی از همان ابتدا اقدامات لازم و دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا را در تمامی بخش‌های مختلف در رابطه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در کوپه‌ها را انجام داده‌اند، گفت: در ایام نوروز و با توجه به تشدید مسافرت‌ها فاصله گذاری اجتماعی در تمامی مسیر‌ها رعایت و با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت از ورود مسافران کرونایی جلوگیری می‌شود.

او با بیان اینکه همانند گذشته که در اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا پیشتاز بودیم و همه دستورالعمل‌ها را در ایستگاه‌های راه آهن، نمازخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی و در داخل قطار به دقت اجرایی کردیم، اظهار کرد: با وجود آنکه طرح فاصله گذاری اجتماعی باعث شده، شرکت‌های ریلی تعداد پذیرش مسافرانشان به ۵۰ درصد کاهش پیدا کند، اما این شرکت‌ها همکاری خوبی با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران داشتند و طرح فاصله گذاری اجتماعی به دقت در راه آهن اجرا شد که در حال حاضر می‌توان گفت در یک کوپه ۴ نفره تنها دو نفر حضور دارند و این یکی از شیوه نامه‌هایی است که به ما ابلاغ شده است.

موسوی با بیان اینکه همه دستور العمل‌ها ابلاغ شده به صورت هفتگی و روزانه به زیرمجموعه‌های راه آهن ابلاغ شده و اجرا می‌شود، گفت: در زمینه استفاده از ماسک هم باید بگویم تاکنون از همه شرکت‌های ریلی خواسته‌ایم در بسته‌های ارائه شده به مسافر حتما ماسک را قرار بدهند و اگر برخی اوقات و بعضی از مسافران در طول سفر دقایقی ماسکشان را برداشتند با حفظ احترام تذکرات لازم برای استفاده از ماسک به آن‌ها داده شود، چرا که خودمان را از نظر قانونی و اخلاقی برای اجرای شیوه نامه‌ها متعهد می‌دانیم.

او تاکید کرد: همچنان در کوپه‌های ۴ نفره که خانواده نیستند ۲ نفر و در کوپه‌های ۶ نفره هم سه نفر حضور دارند.

معاون مسافری راه آهن با بیان اینکه از فردا سفر‌های نوروزی در بخش حمل و نقل ریلی آغاز می‌شود و با توجه به آنکه پیک سفر در روز‌های پایانی سال از امروز آغاز می‌شود و بنابراین در سه مرحله مسافران را از لحاظ آنکه تست کرونای آن‌ها مثبت و یا منفی باشد بررسی می‌کنیم، گفت: در سه مرحله از سامانه وزارت بهداشت برای متقاضیان خرید بلیت استعلام صورت می‌گیرد به این صورت که اگر فردی بلیت قطار خریداری کرد در زمان خرید بلیت با کد ملی استعلام از سامانه بهداشت انجام می‌شود.

موسوی اظهار کرد: در مرحله دوم اگر فردی برای چند روز بعد بلیت خریداری کند مجدد در روز سفر استعلام انطباق کد ملی با سامانه وزارت بهداشت انجام می‌شود و اگر نام فرد در سامانه وزارت بهداشت به عنوان بیمار کرونایی ثبت شده بود به او اطلاع رسانی کرده و می‌خواهیم به ایستگاه نیاید.

معاون مسافری راه آهن توضیح داد: مرحله سوم در روز مسافرگیری است که باز هم از طرف مسئولان قطار استعلام از سامانه وزارت بهداشت انجام می‌شود و اگر مسافری استعلام کرونایش مثبت شد از قطار پیاده خواهد شد.

معاون مسافری راه آهن اظهار کرد: همچنین در ایستگاه‌ها غربالگری داریم و استفاده از ماسک اجباری است، کوپه‌ها قبل از مسافرگیری پلمب می‌شوند.

او همچنین درباره آخرین وضعیت استان خوزستان هم گفت: انجام تست کرونا در استان خوزستان تا زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده باید انجام شود و مسافرانی که از این استان خارج می‌شوند حتما باید تست pcr منفی همراه خود داشته باشند.
 
منبع: YJC
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->