پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با بازگشایی کشتارگاه‌ها گوشت مرغ از فردا (3 فروردین) به میزان نیاز وارد بازار می‌شود

  • کد خبر: ۶۲۱۲۸
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۵
  • ۲
با بازگشایی کشتارگاه‌ها گوشت مرغ از فردا (3 فروردین) به میزان نیاز وارد بازار می‌شود
رئیس سازمان دامپزشکی: با هماهنگی‌های بعمل آمده با وجود تعطیلات، کشتارگاه‌ها از فردا فعال می‌شوند و نیاز بازار به گوشت مرغ برطرف می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز - آقای علی صفر ماکنعلی گفته است: در چند روز اخیر با تعطیلی کشتارگاه‌ها در بازار کمبود مرغ و افزایش بیشتر قیمت پدیدار شد، اما با تدابیر اندیشیده‌شده و هماهنگی‌های به‌عمل آمده با انجمن صنفی کشتارگاه‌های طیور کشور امسال برخلاف سال‌های گذشته باوجود تعطیلات کشتارگاه‌ها از فردا فعال می‌شوند.

وی اضافه کرد: فعالیت کشتارگاه‌ها به صورت شبانه‌روز خواهد بود تا مرغ مورد نیاز بازار تامین شود. رئیس سازمان دامپزشکی تاکید کرد: قیمت مرغ تابع عوامل مختلف است، اما با افزایش عرضه، امیدواریم قیمت فعلی کاهش یابد.

ماکنعلی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر ۲۲۰ کشتارگاه فعال در کشور وجود دارد که توانایی کشتار مرغ مورد نیاز کشور را دارند و به صورت شبانه روز می‌توانند ۳/۵ میلیون قطعه پرنده کشتار کنند و حدود ۶ تا ۷ هزار تن مرغ وارد بازار کنند.

وی با اشاره به اینکه از نظر تامین گوشت مرغ مشکلی وجود ندارد افزود: امسال در واحد‌های گوشتی میانگین جوجه ریزی نسبت به سال گذشته به طور متوسط ۲/۶ درصد افزایش داشته، اما تقاضای گوشت مرغ نیز به شدت افزایش یافته بعنوان مثال در استان آذربایجان شرقی که مصرفش در اسفند ۹۸، ۲۱۰ تن بوده اسفند ۹۹ به ۳۸۰ تن رسیده و همچنین در استان گلستان مصرف روزانه ۷۵ تن بوده که به ۲۰۰ تن رسیده است و این تقاضای بسیار بالا که برای گوشت مرغ بوجود آمده باعث شده توزیع و خرید مرغ دچار مشکل شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه برخی واحد‌های تولیدی طیور خود را که سنشان از ۴۵ روز عبور کرده کشتار نمی‌کنند گفت: این در حالیست که سقف سن کشتار طیور ۴۵ روز است و با واحد‌هایی که این موضوع را رعایت نکنند برخورد قانونی می‌شود.

ماکنعلی افزود: قیمت مرغ از این بالاتر نمی‌رود و هیچکس منتظر نباشد که با کشتار نکردن دام، قیمت مرغ را افزایش دهد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: نیاز روزانه کشور به گوشت مرغ ۶ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تن است که در حال حاضر ۴۰ میلیون و ۴۹۱ هزار قطعه جوجه از تاریخ ۲۰ بهمن تا ۲ اسفند ۹۹ در سالن‌های مرغداری جوجه ریزی شده است که تا ده روز آینده ۱۲۰ هزار تن گوشت مرغ روانه بازار خواهد شد و هیچ مشکلی در تامین نیاز بازار وجود ندارد و امیداریم با این اقدامات قیمت مرغ در بازار به تعادل برسد.
 
 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
F.E
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۵
0
0
متاسفیم برای مسئولین ناکارامد که این حال وروز مردم ماست یک روز روغن یک روز مرغ خدا به خیر کنه
FE
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
0
0
مرغ از قیمت ۲۰۴۰۰تومن رسیده به ۲۵۰۰۰ تومن بایدم فراون بشه هدف گرون کردن بوده همیشه همین طور بوده وهست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->