آتش سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) حادثه قتل در درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳) جنایت‌های تکان دهنده مرد قصاب در مشهد خودکشی پس از شلیک خونین به همسر در خیابان‌ حریق منزل مسکونی در بلوار توس مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان خراسان رضوی بارش باران تابستانی در جاده‌های خراسان رضوی + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آتش‌نشانان مشهدی مانع انفجار نشت الکل در شهرک صنعتی شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) تاکنون ۲۵۰۰ نفر به اداره گذرنامه خراسان رضوی مراجعه کردند | سریعترین راه صدور گذرنامه با اپلیکیشن «پلیس من» جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | چرا راوی «آخرین شاهد» همسرش را به قتل رساند؟ جزئیات تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از ۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ روز آینده | تابلو‌های تبلیغاتی اصناف خاموش شود خدمات دهی به بیماران سکته قلبی در سه مرکز درمانی مشهد بیش از ۳۰ درصد سالمندان یک بار در عمر خود، سقوط را تجربه می‌کنند سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت همه‌چیز درباره مراسم ازدواج «آنانت آمبانی» و «رادیکا مرچنت»
سرخط خبرها

آیا قرص ضدکرونا می‌تواند جایگزین واکسن تزریقی شود؟

  • کد خبر: ۶۲۱۷۸
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۴
آیا قرص ضدکرونا می‌تواند جایگزین واکسن تزریقی شود؟
یک شرکت هندی – آمریکایی از تولید واکسن کرونا در قالب قرص خبر داده، هر چند هیچ تضمینی برای تولید انبوه این محصول در آینده نزدیک وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز - تولید واکسن کرونا در قالب قرص مزیت‌های زیادی در مقایسه با روش تزریقی دارد و پیش از این برای درمان سریع‌تر برخی بیماری‌های دیگر نیز به کار گرفته شده است. در عین حال مراحلی که باید برای تولید چنین محصولی طی شود بسیار طولانی و وقت گیر است و چه بسا برای این کار به حدود یک سال زمان نیاز باشد.

 

اوراواکس اظهار امیدواری کرده آزمایش این قرص ضدکرونا بر روی انسان‌ها در ماه ژوئن یعنی اوایل تابستان امکان پذیر شود. در عین حال هیچ تضمینی برای موفقیت این روش درمانی جدید وجود ندارد و لذا ممکن است قرص یادشده به علت برخی عوارض احتمالی کنار گذاشته شود.

 

قرص یادشده را می‌توان به راحتی در دمای اتاق نگهداری کرد و نیازی به قرار دادن آن در یخچال وجود ندارد. همچنین برای ورود آن به بدن نیازی به سوزن تزریقی نخواهد بود.

 

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->