درباره رانندگی با خشم و عصبانیت که حال دیگر کاربران ترافیکی را ناخوش می‌کند | خشمگین نرانیم! ساعت کار مراکز تعویض پلاک کشور تغییر کرد + جزئیات رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش: طبیعی است سهم مدارس سمپاد از رتبه‌های برتر کنکور بیشتر باشد؛ اصلاً خلاف عدالت نیست! + ویدئو ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۵ چه تغییری خواهد کرد؟ + جزئیات رواج مصرف بی‌رویه دارو‌های کورتونی در کشور پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی ۱۴۰۴ نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از پیش دبستانی جا بماند دستگیری دزد خودروی همراهان بیماران با ردیابی «جی‌پی‌اس» نتایج نهایی آزمون ارشد علوم پزشکی چه زمانی اعلام می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد تا روز‌های پایانی هفته درباره سهم دانش‌آموزان غیردولتی از رتبه‌های برتر کنکور | رتبه‌های طلایی از مدارس پولی واکنش ناسا به بحران جهانی آب | چقدر آب روی کره زمین باقی مانده است؟ + عکس افزایش ۷ درصدی مشارکت بانوان در اهدای خون و نیاز مداوم به خون در کشور معاون وزیر آموزش و پرورش: همه کلاس‌ها باید تا مهر آماده شوند، هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست بیماران سرطانی واکسن آنفلوانزا تزریق کنند اجرای طرح سلام در مدارس با هدف سلامت اجتماعی دانش‌آموزان وزیر سابق آموزش و پرورش: مشکل کمبود معلم با افزایش سقف سنی رفع نمی‌شود پیش‌بینی هواشناشی امروز (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار در شمال و جنوب کشور نتیجه آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اعلام شد + سایت مشاهده کارنامه (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اسباب‌بازی خطرناک نسل Z | اعتیاد مدرن پشت نقاب میوه‌ای پیگیری مجلس برای معرفی روسای بانک‌های خاطی به دستگاه قضا به دلیل عدم پرداخت وام‌ اشتغال نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس: ظرفیت متعهدین خدمت پزشکی در کنکور ۱۴۰۴ ثابت است برخورد قضایی با داروخانه‌هایی که مسئول فنی ندارند قالیباف: مسئله ظرفیت‌‌های رشته پزشکی و دندان پزشکی حل شده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تمدید شد | رشته‌محل‌های جدید اعلام می‌شود وزیر آموزش و پرورش: می‌خواهیم در همه مدارس ورزش صبحگاهی اجرا شود
سرخط خبرها

واکسن ایرانی کرونا، «رازی کوو پارس»، تا این لحظه عارضه و خطری نداشته است

  • کد خبر: ۶۲۱۷۱
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
واکسن ایرانی کرونا، «رازی کوو پارس»، تا این لحظه عارضه و خطری نداشته است
محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد واکسن ایرانی کرونا «رازی کوو پارس» تا این لحظه عارضه و خطری نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز - سعید کلانتری روز سه‌شنبه گفت: تا این مرحله از مطالعه، واکسن رازی کوو پارس بسیار کم عارضه بوده است و حتی عارضه‌های موضعی که در واکسن‌های دیگر خارجی مشاهده می‌شود در این واکسن دیده نشد، به عبارتی این واکسن نسبت به واکسن‌های خارجی هم کم عارضه‌تر است.

 

این متخصص عفونی ادامه داد:  بی‌خطری به دو بخش، کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می‌شود. تا این لحظه، بی خطری واکسن در کوتاه مدت ثابت شده به عبارتی در کوتاه مدت خطر یا عارضه ای برای داوطلبان دریافت کننده واکسن مشاهده نشده است.

 

کلانتری در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر دومین واکسن ایرانی کرونا، گفت: در حال حاضر پاسخ به این سوال زود است و نیاز به قدری زمان دارد تا این موضوع به درستی مشخص شود.

 

وی، تعداد تزریق واکسن را سه دوز اعلام کرد و گفت: دو دوز به‌شکل تزریقی و دوز سوم هم به طور استنشاقی خواهد بود.

 

کلانتری افزود: مرحله اول تست انسانی واکسن که شامل ۱۳۳ داوطلب است از اسفند ماه آغاز شده و تاکنون بیش از ۸۰ داوطلب واکسن خود را دریافت کردند.

 

محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس ادامه داد: تزریق دوم واکسن به داوطلبان این طرح مطالعاتی از دوم فروردین ماه ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد. یکماه بعد از تزریق دوم، داوطلبان تزریق سوم که استنشاقی است را دریافت می کنند.

 

به گزارش ایرنا، کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی که نخستین واکسن تزریقی- استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است، با تزریق مرحله اول تست انسانی به ۲ داوطلب مرد روز یکشنبه (۱۰ اسفند) با حضور کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسوولان و محققان در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد.  

 

ترزیق واکسن رازی کووپارس دومین واکسن ایرانی کرونا است که از ۱۰ اسفند ماه روی داوطلبان این طرح مطالعاتی انجام شد.

 

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت تولید و روز دوشنبه (۲۰ بهمن ماه) در همین موسسه مستقر در کرج رونمایی شد.

 

موسسه رازی از اسفند سال ۱۳۹۸ کار ساخت واکسن را آغاز و از روش واکسن پروتئینی نوترکیب که از ایمن ترین واکسن ها است، برای تولید آن استفاده کرد.

 

این موسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، در اردیبهشت دُزسنجی و فرمولاسیون انجام شد و از خرداد ماه ۹۹، آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان صورت گرفت.

 

واکسن کووپارس رازی تحت مدیریت وزارت بهداشت و با کار کارشناسی دقیق سازمان غذا و دارو انجام شده است. با تصویب کمیته ملی اخلاق، آزمایش انسانی این واکسن روی ۱۳ نفر در بیمارستان رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->