یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) لحظه انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟ سرلشکر سلامی: از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم اوکراین به بزرگترین پالایشگاه نفت روسیه در دریای سیاه حمله پهپادی کرد وزیر ارشاد درباره استخدام برادرزاده‌اش در وزارت بهداشت توضیح داد دادگاه عالی هند، قانون ایالتی تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان را رد کرد عملیات زمینی جدید ارتش رژیم صهیونیستی در شرق خان‌یونس آغاز شد گفت و گوی تلفنی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان کمیسیون امنیت ملی مجلس با برخی گزینه های وزارت امور خارجه مخالفت خواهد کرد
سرخط خبرها

نگاهی به برنامه ۲ حزب کارگزاران سازندگی و اتحاد ملت در آستانه انتخابات ریاست جمهوری

  • کد خبر: ۶۳۱۲۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴
نگاهی به برنامه ۲ حزب کارگزاران سازندگی و اتحاد ملت در آستانه انتخابات ریاست جمهوری
در شرایطی که به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نزدیک می‌شویم، احزاب و گروه‌های سیاسی پویاتر شده اند. چه در اردوگاه اصولگرایی و چه در جبهه اصلاحات، تلاش بر این است که احزاب و گروه‌ها در آستانه انتخابات به همگرایی برسند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نزدیک می‌شویم، احزاب و گروه‌های سیاسی پویاتر شده اند. چه در اردوگاه اصولگرایی و چه در جبهه اصلاحات، تلاش بر این است که احزاب و گروه‌ها در آستانه انتخابات به همگرایی برسند. دو حزب فراگیر جریان اصلاحات یعنی کارگزاران سازندگی و اتحاد ملت که در نظر تحلیلگران همانند دو بال جریان اصلاحات اند، هر کدام در دو مسیر مستقل می‌کوشند در آستانه انتخابات، برنامه مدنظرشان را برای اداره آینده ایران ارائه کنند. حزب کارگزاران برنامه خود را ارائه کرده است و حزب اتحاد ملت وعده ارائه برنامه اش در روز‌های آتی را داده است. در ادامه نگاهی خواهیم انداخت به کنش این دو حزب در این زمینه.


اتحاد ملت، مترصد تدوین برنامه اداره کشور

حسین نورانی نژاد، سخنگوی حزب اتحاد ملت، در گفتگو با «ایسنا»، درباره برنامه‌های حزب اتحاد ملت برای سال ۱۴۰۰ گفت: «یکی از برنامه‌های مهم حزب برای سال جاری انتخابات‌های پیش روست. طبعا یک حزب سیاسی به مقوله انتخابات حساس است، اخبار مربوط به آن را به جد رصد می‌کند و مواضع و رفتار خودش را در چارچوبی تعیین می‌کند. ما عضو جبهه اصلاحات هم هستیم و در این جبهه به اجماع و وفاق میان اصلاح طلبان کمک می‌کنیم.
 
اتحاد ملت یک حزب شب انتخاباتی نیست؛ ما از احزابی هستیم که در طول سال، چه انتخابات باشد و چه نباشد، فعالیت داریم. مهم‌ترین مسئله امروز ما تهیه برنامه‌هایی است که برای انتخابات در نظر گرفته ایم. حزب برای اداره کشور برنامه دارد و سعی کردیم این برنامه در چارچوب مقدورات کشور باشد.» وی افزود: «ما سعی کردیم نقطه بهینه از ظرفیت‌های کشور را با توجه به واقعیت‌های موجود به برنامه تبدیل کنیم.
 
این برنامه با مشارکت جمعی از مجرب‌ترین و بهترین متخصص‌ها نوشته شده است. کمیسیون‌های تخصصی حزب شامل کمیسیون‌های سیاست داخلی و خارجی، زنان، اجتماعی و اقتصادی، علمی، فرهنگی، آموزشی و مطالعات توسعه مناطق و محیط زیست در چارچوب‌های مشخص شده برنامه هایشان را ارائه داده اند. این برنامه‌ها یکسان سازی می‌شوند و این مهم‌ترین اتفاقی است که در حزب اتحاد دارد رقم می‌خورد. امیدواریم با ارائه این برنامه‌ها و برنامه محوری و با توجه به موضوعات بنیادین فارغ از هیاهو‌ها یک وفاق، همدلی و همکاری شکل بگیرد.»


کارگزاران و برنامه ریل گذاری توسعه کشور تا ۱۴۲۰

حزب کارگزاران سازندگی نیز در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و استقرار دولت سیزدهم، به منظور آنچه «تبیین سیر تحولات آینده ایران، تثبیت آثار مقاومت ملت و بهره گیری از دستاورد‌های آن، ضرورت خنثی سازی تحریم‌های ظالمانه نظام سلطه، مقابله فراگیر و کارآمد در برابر بدعهدی‌های دولت آمریکا، پاسخ گویی به دغدغه دلسوزان و سیاست مداران خدوم کشور و حل و فصل مشکلات مزمن اقتصادی و اجتماعی» عنوان کرده اند، اهم تکالیف دولت آینده را «تنظیم روابط سیاسی، اقتصادی، بین المللی و منطقه‌ای کشور بر پایه سه اصل عزت، حکمت و مصلحت نظام، حل مشکلات حاد اقتصادی و معیشتی مردم، پی ریزی و ریل گذاری فرایند توسعه پایدار کشور تا سال ۱۴۲۰» عنوان کرده اند که به طور مکتوب در دفترچه‌ای پانزده صفحه‌ای ذیل عنوان «رئوس سیاست‌های راهبردی حزب کارگزاران سازندگی ایران برای آینده کشور» منتشر شده است. در برنامه پیشنهادی حزب کارگزاران، تحقق راهبرد محوری توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، در گرو افزایش کارآمدی در منظومه حاکمیت و دولت ارزیابی شده است و بدین منظور در حوزه‌های مختلف اصلاحاتی مد نظر قرار گرفته است.
 
به عنوان نمونه در حوزه سیاست داخلی، مواردی همچون پذیرش، تقویت و کاربست احزاب و جبهه‌های سیاسی به عنوان ابزار اعمال دموکراسی، ارتقای نقش تعیین کننده انتخابات و داوری مردم، تشکیل دولت فن گرا با حضور تواناترین و پاک‌ترین مدیران متخصص کشور از همه گروه‌های سیاسی و فکری بر اساس وزن سیاسی و اجتماعی آن‌ها پیشنهاد شده است. در حوزه سیاست خارجی نیز مواردی نظیر اعمال یکپارچه و هماهنگ سیاست‌های منطقه‌ای و بین المللی تحت نظارت عالیه مقام معظم رهبری، استفاده از قدرت و نفوذ منطقه‌ای و بین المللی ایران برای گفتگو و دستیابی به توافق عزتمند با ســایر دولت ها، با هدف ارتقای منافع ملی ایران مورد توجه قرار گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->