آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

ربات‌ها و پهپاد‌ها به کمک بیماران کرونایی می‌آیند

  • کد خبر: ۶۳۱۸۳
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
ربات‌ها و پهپاد‌ها به کمک بیماران کرونایی می‌آیند
بیماری و مشکلات آن برای انسان‌ها چندان نکته جدیدی نیست، اما تجربه همه گیری کرونا در زمانه‌ای که انسان تصور می‌کرد در حال پیشروی در مرز‌های علم پزشکی است، چالش‌های زیادی ایجاد کرده است. یک استارت آپ آمریکایی در کشور‌های رواندا و غنا شروع به توزیع دارو و مواد مورد نیاز بیمارستان‌ها به وسیله پهپاد‌ها کرده است.
نجفی | شهرآرانیوز - بیماری و مشکلات آن برای انسان‌ها چندان نکته جدیدی نیست، اما تجربه همه گیری کرونا در زمانه‌ای که انسان تصور می‌کرد در حال پیشروی در مرز‌های علم پزشکی است، چالش‌های زیادی ایجاد کرده است. حتی با گذشت یک سال از شیوع بیماری، هم چنان رساندن بیماران به مراکز درمانی و تهیه دارو‌ها و خدمات نیازمند حضور مبتلایان در محل‌هایی مانند داروخانه هاست. یک استارت آپ آمریکایی در کشور‌های رواندا و غنا شروع به توزیع دارو و مواد مورد نیاز بیمارستان‌ها به وسیله پهپاد‌ها کرده.
 
این پهپاد‌ها مواد مورد نظر را تا وزن حدود ۲ کیلوگرم حمل و با چتر‌های ساده کاغذی تحویل می‌دهد. حتی در کشور‌ها و مناطقی نیز که از زیرساخت‌های مناسب حمل و نقل بهره می‌برند، در آینده می‌توان از این ایده برای تحویل دارو‌های بیماران با نیاز‌های خاص استفاده کرد. این استارت آپ در ایالات متحده نیز در حال گذران آزمایش‌های اعتبارسنجی خود است و امیدوار است به واسطه کووید ۱۹ بتواند زودتر تأییدیه‌های ایمنی را دریافت کند. در رویداد دیگری نیز محققان بنگلور در کشور هند از روبات‌های دستیاری رونمایی کردند که به ویژه در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌ها به کار گرفته می‌شوند.
 
بیمارستان‌های هند به عنوان سومین کشور از لحاظ تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ پر از بیمار هستند و این روبات‌ها با توجه به ضرروت حفظ فاصله با بیماران در بخش‌های مختلف به کار گرفته می‌شوند. روبات‌های کمک درمانگر ضمن انجام کار‌های تخصصی مانند تب سنجی، رصد علائم حیاتی و کمک به انتقال دارو‌ها با استفاده از تجهیزات ارتباطی خود زمینه ارتباط بیماران با عزیزان و خانواده هایشان در پلتفرم‌های مختلف اجتماعی را در هر ساعتی از شبانه روز فراهم می‌آورند. شاید این جمله وهن خدمات جامعه پزشکی باشد، اما بیمارستان‌های هند برای تعمیق روابط انسانی در بیمارستان خواهان حضور روبات‌های بیشتری هستند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->