تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ اینیستا پست باشگاه استقلال را لایک کرد| ورود رسمی الحدادی + عکس علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم
سرخط خبرها

رابطه موفقیت استقلال درجام حذفی با لیگ قهرمانان آسیا

  • کد خبر: ۶۳۲۲۵
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۲
رابطه موفقیت استقلال درجام حذفی با لیگ قهرمانان آسیا
اگر فرهاد مجیدی با استقلال درلیگ قهرمانان آسیا به موفقیت برسد بدون شک با انرژی و انگیزه بیشتری به ایران بازگشته و در رقابت‌های جام حذفی حاضر خواهد شد. جام حذفی درحالی که به نظر می‌رسد استقلال شانس اندکی درلیگ دارد فرصتی برای جبران خواهد بود.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، شمشیردو لبه لیگ قهرمانان آسیا برای فرهاد و همکارانش هم فرصت است و هم تهدید. فرصت از این رو که با به دست آوردن نتایج خوب دراین عرصه به بمب انرژی و انگیزه تبدیل می‌شوند و دست کم به تصاحب جام حذفی امیدوار خواهد شد و تهدید از این منظر که اگر نتیجه مطلوبی رقم نخورد احتمالا استقلال که به نظر می‌رسد درلیگ نیز دیگر شانسی برای قهرمانی ندارد، با روحیه نا مناسب گام به ایران خواهد گذاشت.

تردیدی نیست اگر مجیدی می‌خواهد درادامه راه با آرامش و امید بیشتری به مربیگری دراستقلال ادامه دهد باید برنامه‌های خود را درلیگ قهرمانان آسیا طوری طراحی کند که منجر به صعود استقلال از مرحله گروهی شود. صعود احتمالی استقلال را با انگیزه به لیگ برمی‌گرداند. گرچه حتی برای استقلال احتمالا با روحیه آن روز‌ها قهرمان شدن درلیگ بسیار دشوار و وابسته به ناکامی سپاهان و پرسپولیس است، اما جام حذفی راهی مناسب درجهت جبران ناکامی در لیگ خواهد بود.

در قرعه کشی روشن شد که استقلال دوباره به یک تیم لیگ برتری خورده است. استقلال باید بعد از لیگ قهرمانان آسیا با ذوب آهن در جام حذفی بازی کند که تقابل با ذوب آهن نیز به مانند بازی با پیکان درجام حذفی برای استقلال دشوار خواهد بود. آنچه، اما عبور از ذوب آهن را برای استقلال سهل‌تر خواهد کرد، دست یابی به موفقیت درآسیا است که باید دید بعد از منتفی شدن جذب قاسمی نژاد و اردوی داخلی آیا برای مجیدی امکان پذیر خواهد بود یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->