پخش زنده بازی افغانستان و عراق انتخابی جام جهانی ۲۰۲۴ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین معلمی در حاشیه | گفت‌وگو با فاطمه سجادی مدیر مدرسه خودگردان هدایت تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و عراق در انتخابی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ تاثیر حمله داعش به مسکو بر روابط روسیه – طالبان ملا برادر با هیئت دیپلماتیک ایران در کابل دیدار کرد رهبر اقلیت سنای آمریکا: خروج ما از افغانستان چراغ سبز به پوتین بود نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل هفته آینده درباره افغانستان برگزار می‌شود شانس دوباره افغانستان برای حضور در جام جهانی فوتسال افغانستان چگونه به جام جهانی فوتسال صعود خواهد کرد؟ آمریکا عادی سازی روابط با طالبان را مشروط به تغییر رفتار آنان کرد یک هیئت بلندپایه تجاری از ترکمنستان به کابل سفر کرد سازمان ملل از آسیب بیش از حد زنان افغانستان در رویداد‌های طبیعی خبرداد معاون نخست‌وزیر قزاقستان به کابل سفر کرد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کاظمی‌قمی در دیدار با حکمتیار، اوضاع منطقه و افغانستان را بررسی کردند سرمربی افغانستان: فردا با تمام توان مقابل تاجیکستان بازی می‌کنیم پخش زنده بازی افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ویدئو | حقابه هیرمند به کجا رسید؟ تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴
سرخط خبرها

سازمان ملل در ۲۰۲۱ هزینه بیمه ۱۲۰ هزار مهاجر افغانستانی در ایران را پرداخت می‌کند

  • کد خبر: ۶۳۴۲۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
سازمان ملل در ۲۰۲۱ هزینه بیمه ۱۲۰ هزار مهاجر افغانستانی در ایران را پرداخت می‌کند
کمیساریای عالی پناهندگان می‌گوید که هزینه بیمه درمانی بخشی از "آسیب‌پذیرترین" پناهجویان افغان در ایران را تامین کرده است و تعداد پناهجویانی که هزینه بیمه آن‌ها پرداخته شده ۱۲۰هزار نفر است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ششم آوریل در بیانیه‌ای اعلام کرد که برای سال جاری میلادی هزینه بیمه درمانی ۲۰ هزار پناهجوی دیگر افغان در ایران را تامین کرده است.
 
این نهاد سازمان ملل می‌گوید سال ۲۰۲۰ نیز هزینه‌های حق بیمه حدود ۱۰۰ هزار "پناهنده آسیب‌پذیر" را که در طرح بیمه سلامت همگانی ایران ثبت‌نام کرده‌اند تأمین کرده بود.
 
بنابر اعلام وزارت کشور جمهوری اسلامی، طبق تفاهم‌نامه سه جانبه میان اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی این وزارت‌خانه، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ایران و سازمان بیمه سلامت، طرح بیمه سلامت ویژه پناهندگان در سال  ۱۳۹۸ تمدید شد.
 

بیمه مهاجران بدون مدرک اقامت

مطابق این تفاهم‌نامه کلیه اتباع خارجی پناهنده که دارای مدرک اقامت معتبر (شامل کارت هویت، کارت آمایش، مجوز تردد بین‌شهری ویژه اتباع خارجی) باشند مشمول این طرح می‌شوند.
 
بر این اساس برنامه حمایتی کمیساریای عالی شامل مهاجرانی می‌شود که مدرک اقامتی معتبری ندارند و به گفته این نهاد دولت جمهوری اسلامی تعداد آن‌ها را ۸۰۰ هزار نفر برآورد می‌کند.
 
به این ترتیب اقدام کمیساریای عالی مربوط به کسانی می‌شود که آسیب‌پذیرترین افراد در میان مهاجران به حساب می‌آیند و به همین علت طرح تامین هزینه بیمه درمانی آن‌ها امسال گسترش پیدا کرده است.
 
نهاد پناهندگان سازمان ملل در بیانیه خود نوشته است: «با وجود پاندمی بیماری کووید-۱۹ و رکود اقتصادی ادامه‌دار در ایران که آسیب‌پذیری پناهندگان را افزایش داده است، کمیساریا موافقت نموده تا به طور موقت تعداد پناهندگان تحت پوشش بیمه درمانی را افزایش دهد.»
 
طرح ملی بیمه سلامت امکان دسترسی به مراقبت‌ها و بستری شدن مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ را به شکل رایگان فراهم می‌کند و همچنین با پرداخت یارانه هزینه‌های جراحی، دیالیز، رادیولوژی، آزمایشات پزشکی، مراقبت‌های سرپایی و موارد دیگر را پوشش می‌دهد.
 

خطر مضاعف پاندمی برای مهاجران افغان

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ابراز نگرانی کرده که بسیاری از پناهندگان توانایی پرداخت حق بیمه را ندارند و "تاثیرات پاندمی بر روی معیشت پناهندگان که معمولاً به مشاغل ناپایدار و بی‌ثبات تکیه می‌کنند" به مراتب بیشتر بوده است.
 
در بیانیه کمیساریای عالی آمده است: «بسیاری از پناهندگان دیگر توانایی تأمین اساسی‌ترین نیاز‌های خود را ندارند، چه رسد به تامین هزینه‌های بیمه درمانی که تخمین زده می‌شود حدود ۴۰ درصد از میانگین هزینه‌های ماهانه یک خانواده پناهنده باشد.»
 
درهمین حال خبرگزاری آناتول گزارش داده است؛ رئیس جمهوری افغانستان، محمد اشرف غنی آبان ماه سال پیش در نشست مشورتی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل که به صورت مجازی برگزار شد گفته بود اکثریت مهاجران افغان در ایران و پاکستان زندگی می‌کنند و "شمار زیادی از آن‌ها در فقر و با درآمد روزانه تنها ۲ دلار امرار معاش می‌کنند".
 
در بیانیه نهاد عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تاکید شده: «کمیساریا نگران است که پناهندگان کمتر و کمتری قادر به پرداخت هزینه بیمه درمانی در سال ۲۰۲۱ میلادی و سال‌های آتی باشند. این امر سبب افزایش احتمال درمان نکردن بیماری در مواقع ضروری، وام گرفتن از منابع ناامن یا فرستادن فرزندانشان برای کار جهت تامین هزینه‌های مراقبت‌های سلامتی خواهد شد و باعث آسیب‌پذیری بیشتر پناهندگان می‌شود.»
 
افزون بر این، این نهاد سازمان ملل برای تامین بودجه لازم برای حمایت از بیمه درمانی پناهجویان و مهاجران نیز با مشکل روبرو است. کمیساریای عالی می‌گوید برای سال جاری میلادی تقاضای ۷۹ میلیون دلار بودجه کرده که تنها هفت درصد آن تامین شده است.
 
 
منبع: صفحه اینستاگرام فارسی سازمان ملل 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->