توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم اختصاص زمین صدهکتاری برای زندان جدید مشهد | شهردار مشهد از انتقال زندان به خارج شهر خبر داد هشدار زرد مدیریت بحران استان خراسان رضوی | بارش های رگباری و کاهش محسوس دما تا آخر هفته توسعه گردشگری پایدار مشهد با ثبت میراث ناملموس فرهنگی تعریف ۴۵ پروژه محوری برای سال پایانی شورای ششم مشهد جزئیات اجرای طرح پیشخان زیارت | امکان جلوه‌نمایی رضوی در ۲ هزار نقطه مشهد آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد
سرخط خبرها

۷۰ درصد بودجه شهر مشهد برای پروژه‌های عمرانی هزینه می‌شود

  • کد خبر: ۶۳۷۶۷
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
۷۰ درصد بودجه شهر مشهد برای پروژه‌های عمرانی هزینه می‌شود
محمدحسین ودیعی، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در طول فعالیت شورای پنجم شهرمشهد حدود ۷۰ درصد از بودجه ۵۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد صرف توسعه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های عمرانی در حوزه‌های مختلف در این کلان شهر خواهد شد.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در طول فعالیت شورای پنجم شهرمشهد حدود ۷۰ درصد از بودجه ۵۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد صرف توسعه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های عمرانی در حوزه‌های مختلف در این کلان شهر خواهد شد.
محمدحسین ودیعی در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد از بودجه شهرداری صرف هزینه‌های جاری و نگهداری شهر شده است، افزود: این حجم بی سابقه تأمین بودجه از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی، فروش اوراق مشارکت و درآمد‌های جاری شهرداری در حوزه‌های مختلف تأمین شده است.


اعتبار ۱۲ هزار میلیاردی برای پروژه‌های عمرانی امسال

وی ادامه داد: در سال گذشته ۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی و زیرساختی در شهر تعریف شده است و برای امسال نیز تا پایان سال حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان در بخش‌های مختلف تأسیسات و خدمات شهری هزینه می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد، حوزه هوشمندسازی و ایجاد شهر هوشمند را یکی از مسیر‌های بهبود محیط‌زیست، کاهش آلودگی و افزایش کیفیت شهرنشینی دانست و بیان کرد: یکی از ابعاد شهر هوشمند توسعه خدمات الکترونیک شهرداری است. اقدامات ویژه‌ای در این زمینه انجام شده است و بسیاری از پرداخت‌های شهروندان بدون مراجعه به شهرداری و با استفاده از سامانه‌های الکترونیکی از منزل و محل کار انجام پذیر است.

وی تصریح کرد: در طرح کمیسیون شهرسازی شورای پنجم قرار است فرایند دریافت مجوز‌های ساختمانی تغییر پیدا کند و دستورالعمل‌ها و مراحل تأیید این مجوز به شکلی متفاوت از اقدامات مرسوم گذشته دنبال شود تا یکی از دغدغه ‎های مهم شهروندان در این حوزه رفع شود. همچنین سیستم هوشمند شهرداری در چند منطقه شهرداری مستقر شده است تا بدون نیاز به مراجعه افراد، پاسخگوی بیشتر نیاز‌های شهروندان باشیم.
ودیعی افزود: کاهش مراجعات شهروندان به ادارات تأثیر به سزایی در مدیریت رفت و آمد شهروندان در شهر دارد و به این ترتیب هوشمندسازی از مسیر‌های مهم بهبود کیفیت زیست پذیری شهری و بهبود محیط زیست است.


فعالیت‌های ویژه و فراوان در حاشیه شهر

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد با بیان اینکه در حوزه بهسازی و بهبود شرایط زندگی در مناطق پیرامونی و کم برخوردار یا همان مناطق حاشیه شهر اقدامات بسیار مؤثری انجام شده است، گفت: تعداد پروژه‌های انجام شده در این مناطق و منابع تخصیص یافته برای این پروژه‌ها با دوره‌های گذشته مدیریت شهری مقایسه پذیر نیست.
 
وی با اشاره به ساخت حدود ۵۰ پارک و بوستان در مناطق کم برخوردار برای بهسازی شرایط زیست شهروندان، ادامه داد: یکی از معضلات اصلی زندگی در مناطق کم برخوردار بی توجهی به ساخت وساز ها، استحکام بنا، بافت‌های فرسوده و شرایط معابر است که اقدامات بنیادی در این زمینه اجرایی شده است. همچنین علاوه بر توافق برای اجرای چندین طرح مشارکتی در زمینه احداث مسکن ارزان قیمت در این مناطق، مصوبه مشوق‌های سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد، شرایط ویژه‌ای را برای افرادی که مایل به تجمیع و ساخت واحد‌های مسکونی خود هستند، فراهم کرده است.

ودیعی تأکید کرد: در این زمینه بسیاری از مجوز‌های شهرداری به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد و همچنین مجوز مازاد به صورت تشویقی در این طرح دیده شده است تا مالکان قطعات کوچک با تجمیع واحد‌های خود و ساخت آن ها، شرایط زیستی بهتری پیدا کنند. عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: شهرداری برنامه‌های در حوزه تأمین سرانه خدماتی فضای سبز و بهسازی و بازگشایی معابر مناطق کم برخوردار اجرا کرده است که اقدامی بسیار مؤثر برای بازسازی مناطق پیرامونی شهر است. امیدواریم با همراهی شهروندان در این مناطق شاهد رونق و توسعه زیست پذیری شهری در این مناطق باشیم. وی با تأکید بر اینکه عملکرد شورای پنجم قابل دفاع است، گفت: هرچند هر فعالیتی نواقصی دارد، ولی با ادله دقیق و اعداد و ارقام مستند آمادگی داریم فعالیت خود را با دوره‌های پیشین شورای شهر مقایسه کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلاتی که در مسیر امور اجرایی و اداری شهر، به ویژه مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا در شهر ایجاد شده است و چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه جاری شهرداری را افزایش داده و ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد‌های پیش بینی شده شهرداری کاهش پیدا کرده است، شورای پنجم شهر مشهد، نمره الف را دریافت خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->