آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعمال محدودیت‌های کرونایی برای ورود به آرامستان‌های مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۶۴۲۳۳
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
اعمال محدودیت‌های کرونایی برای ورود به آرامستان‌های مشهد آغاز شد
به منظور رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مجبور به برقراری مجدد محدودیتهای کرونایی در آرامستانهای تحت پوشش شهرداری مشهد شدیم از این رو در روزهای پنجشنبه، جمعه و تعطیلات رسمی در آرامستان های این شهر محدودیت ورود برقرار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری مشهد گفت: به منظور رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مجبور به برقراری مجدد محدودیتهای کرونایی در آرامستانهای تحت پوشش شهرداری مشهد شدیم از این رو در روزهای پنجشنبه، جمعه و تعطیلات رسمی در آرامستانهای این شهر محدودیت ورود برقرار می‌شود.

سازمان فردوس های شهرداری مشهد روز جمعه به نقل از حجت الاسلام حسین مهدوی دامغانی افزود: متاسفانه عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی باعث شروع موج چهارم کرونا به صورت شدیدتر شده است.

وی با اشاره به ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اضافه کرد: ورود خودرو برای دفن متوفیان نیز شامل این محدودیت می شود لذا از خانواده‌های  متوفیان تقاضا می شود تا ضمن رعایت دستورهای بهداشتی از تجمع در آرامستانها خودداری کرده و با کمترین تعداد نفرات برای دفن متوفیانشان حضور یابند.

بنا بر آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شناسایی ۲۵ هزار و ۷۸ بیمار جدید رکورد جدیدی از شناسایی روزانه بیماران کرونا ثبت شد و با فوت ۳۲۱ تن دیگر از هموطنان مبتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۵ هزار و ۶۸۰ تن رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->