حداقل ۳۶ کشته و بیش از ۵۰ زخمی بر اثر ازدحام جمعیت در تجمع انتخاباتی در هند بن‌فرحان: دیپلماسی، تنها راه حل بحران برنامه هسته‌ای ایران است حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو معاون امور معادن و فرآوری وزارت صمت خبر داد: رشد ۱۲ درصدی صادرات کشور طی یک سال اخیر ترکیه: فلسطینی‌ها باید خودشان غزه را اداره کنند واکنش دفتر رهبر انقلاب به سخنرانی نتانیاهو برای صندلی‌های خالی واکنش شورای عالی امنیت ملی به شایعه تعیین جانشین مقامات انتقاد استاندار خراسان رضوی از تعلل در واگذاری اختیارات معادن مهلت یک‌ماهه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به شبکه بانکی برای رعایت نسبت مصارف به منابع در خراسان رضوی سرلشکر صفوی: نقاط ضعف پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه در حال بازسازی است رسانه عبری: بخشی از طرح ترامپ پیشبرد توافقنامه‌های ابراهیم است استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه وزیر خارجه مصر: جامعه جهانی در برابر نقض قانون بین الملل تماشاچی است وزیر خارجه آلمان: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک کابوس انسانی است عراقچی: تروئیکا و آمریکا به دنبال وادار کردن ایران به امتیازدهی بودند تظاهرات گسترده آلمانی‌ها در مخالفت با حمایت برلین از اسرائیل رویترز: حماس هنوز طرح آتش بس ترامپ را دریافت نکرده است سخنگوی سپاه: تجزیه ایران هدف اصلی دشمن در دو جنگ تحمیلی بود رهبر انصارالله: سیدحسن نصرالله وحشت و کابوس واقعی برای صهیونیست‌ها بود لاوروف: تلاش برای اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است عراقچی با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس دیدار کرد پزشکیان: آمریکا ایران ضعیف و ذلیل می‌خواهد پزشکیان از نیویورک بازگشت (۵ مهر ۱۴۰۴) انفجار بمب در حومه دمشق (۵ مهر ۱۴۰۴) روحانی: سعید جلیلی با من مناظره کند + فیلم دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحریم‌های جدید کاخ سفید علیه مسکو

  • کد خبر: ۶۴۲۹۴
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
تحریم‌های جدید کاخ سفید علیه مسکو
جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، دیروز با امضای یک فرمان اجرایی، تحریم‌های جدیدی علیه روسیه اعمال کرد. برطبق این فرمان، ۱۰ دیپلمات روسی باید خاک ایالات‌متحده را ترک کنند. دولت آمریکا معتقد است که این فرمان، پاسخی است به آنچه کمپین گسترده هک روسیه علیه آمریکا می‌نامد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، دیروز با امضای یک فرمان اجرایی، تحریم‌های جدیدی علیه روسیه اعمال کرد. برطبق این فرمان، ۱۰ دیپلمات روسی باید خاک ایالات‌متحده را ترک کنند. دولت آمریکا معتقد است که این فرمان، پاسخی است به آنچه کمپین گسترده هک روسیه علیه آمریکا می‌نامد. آمریکایی‌ها می‌گویند که کمپین هک روسی، آژانس‌های حیاتی فدرال آمریکا را هدف قرار داده و همچنین در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مداخله کرده است.

جو بایدن بیان کرد که پیش‌تر در تماسی تلفنی با ولادیمیر پوتین در تاریخ ۱۳ آوریل درباره این تحریم‌ها به وی هشدار داده است. بایدن روز پنجشنبه در سخنان خود در کاخ سفید گفت: «من با پوتین صحبت کردم و به او گفتم که ما می‌توانستیم پا پیش بگذاریم، اما ترجیح دادم چنین کاری نکنم و رفتاری متناسب و درخور را انتخاب کردم.» وی افزود: «ایالات متحده به‌دنبال شروع چرخه تشدید و درگیری با روسیه نیست. ما خواهان یک رابطه پایدار و قابل پیش‌بینی هستیم.»

این تحریم‌ها اولین اقدام تلافی‌جویانه آمریکا علیه کرملین برای حملات سایبری معروف به «نقض سولارویندز» در سال گذشته است. مقامات آمریکایی معتقدند که این عملیات سایبری که ۹ آژانس اطلاعاتی ازجمله شرکت «سولارویندز» را هدف قرار داده، به‌منظور جمع‌آوری اطلاعات محرمانه دولت آمریکا صورت گرفته است. در بیانیه کاخ سفید آمده است: «این فرمان اجرایی با ارسال پیامی، روشن می‌کند که ایالات متحده درصورت ادامه یا تشدید اقدامات بین‌المللی بی‌ثبات‌کننده، روسیه را به روشی استراتژیک و از نظر اقتصادی تحت تأثیر قرار دهد.»

علاوه‌بر اتهام حملات سایبری به روسیه، مقامات آمریکایی ماه گذشته ادعا کردند که ولادیمیر پوتین، برای انتخاب مجدد دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور در انتخابات ۲۰۲۰ مداخله کرده است، هرچند هیچ مدرکی دال بر دخالت دولت روسیه در انتخابات اخیر آمریکا وجود ندارد. دولت روسیه هردو اتهام -مداخله در انتخابات و حملات سایبری «سولارویندز» - را رد کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->