خواسته طالبان از رئیس جمهور آینده آمریکا چیست؟ ترامپ یا هریس؟ کدام‌یک انتخاب طالبان است؟ «حیات کرانه» نمایشگاه‌ عکس‌های کودکانِ بی‌شناسنامه! اعلام آمادگی ایران برای برگزاری نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان در هرات مدیرکل اتباع خراسان رضوی: ساخت اردوگاه سامان‌دهی اتباع خارجی در تایباد ضروری است روسیه درباره احتمال دخالت دوباره آمریکا در افغانستان هشدار داد نوزادان ۶ قلوی جوزجانی در افغانستان جان باختند موتورسواری وزیر خارجه طالبان در خیابان‌های کابل + فیلم شوق والیبال در افغانستان | جشن پیروزی تیم اتحاد در بدخشان + فیلم براساس دستور جدید طالبان: همه برنامه‌های تلویزیونی فقط باید صوتی شوند افراد مسلح مرکز واکسیناسیون در پاکستان را هدف قرار دادند تناقض در آمار طالبان و سازمان جهانی بهداشت | جولان فلج اطفال در افغانستان سرکنسول جدید ایران در هرات: جمهوری اسلامی به دنبال توسعه پایدار همسایگان است برنامه جهانی غذا: برای کمک به افغانستان به ۶۱۷ میلیون دلار بودجه نیاز داریم جذب ۲۸۲ دانشجوی جدید افغانستانی در دانشگاه بیرجند آغاز‌به‌کار سفیر جدید ازبکستان در افغانستان ویدئو | استقبال از اولین پرواز ایران ایرتور در فرودگاه کابل (۷ آبان ۱۴۰۳) ادامه شگفتی نوجوانان فوتبال افغانستان | پیروزی ۳ بر ۲ در برابر بنگلادش کاظمی قمی: فروش زمین به اتباع افغانستانی در چابهار، شایعه است | ۶ میلیون افغانستانی در ایران حضور دارند شورای علمای شیعه افغانستان، اقدام تجاوزکارانه رژیم اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد عبدالله عبدالله تجاوز اسرائیل به ایران را محکوم کرد
سرخط خبرها

۹۵۰۰ سرباز خارجی در افغانستان از چه کشورهایی هستند

  • کد خبر: ۶۴۴۷۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
۹۵۰۰ سرباز خارجی در افغانستان از چه کشورهایی هستند
هم‌اکنون تحت ماموریت "حمایت راسخ" تحت رهبری ناتو در افغانستان مجموعا ۹۵۹۲ سرباز از ۳۶ کشور جهان در افغانستان حضور دارند و آمریکا با ۲۵۰۰ سرباز در صدر فهرست این کشورها قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری آناتولی در گزارشی نوشت که بعد از آمریکا، آلمان با ۱۳۰۰ سربازی که عمدتا در شمال افغانستان مستقر هستند جایگاه دوم را داشته و ایتالیا با ۸۹۵ سرباز عمدتا مستقر شده در سمت غرب افغانستان رتبه سوم را دارد.

 

در این فهرست همچنین گرجستان با ۸۶۰ سرباز در جایگاه چهارم و انگلیس با ۷۵۰ سرباز استقرار یافته در افغانستان در رده پنجم قرار دارند. در ادامه آنها رومانی با ۶۱۹ سرباز در جایگاه ششم و ترکیه با ۶۰۰ سرباز مستقر در افغانستان در جایگاه هفتم هستند.

 

لهستان، مغولستان، پرتغال، هلند، نروژ، دانمارک، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و بلغارستان جزو آن دسته از شرکا و همپیمانان ناتو هستند که دست کم بالغ بر ۱۰۰ سرباز را در راستای ماموریت حمایت راسخ در افغانستان مستقر کرده‌اند.

 

ماه ژانویه سال جاری میلادی ارتش ترکیه مسئولیت نیروی ضربت مشترک با آمادگی فوق‌العاده در ناتو را به عهده گرفته و هزاران سربازش را در حالت آماده باش و آماده برای استقرار در عرض چند روز قرار داد. واحدهایی از جانب آلبانی، مجارستانه، ایتالیا، لتونی، مونته نگرو، لهستان، رومانی، اسلواکی، اسپانیا، انگلیس و آمریکا نیز در این نیرو که بخشی از مجموعه بزرگتری تحت عنوان نیروی پاسخ در ناتو است خدمت خواهند کرد.

 

قرار است در راستای اعلام دولت آمریکا، همه سربازان آمریکایی تا ماه سپتامبر سال جاری میلادی از افغانستان خارج شوند که این با بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر در آمریکا مصادف خواهد بود.

 

استقرار سربازان خارجی در افغانستان از هفتم اکتبر ۲۰۰۱ زمانی که آمریکا به همراه انگلیس عملیات "آزادی با دوام" را علیه این کشور به راه انداخت شروع شد. بعدا نیروهای بالغ بر ۴۳ کشور عضو ناتو یا شریک با آن به جمع نیروهای آمریکا و انگلیس بعد از ایجاد نیروهای بین المللی کمک به برقراری صلح و امنیت در افغانستان (ایساف) در ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ پیوستند.

 

این درحالی است که چند روز قبل جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی مستقر در افغانستان در تاریخ ۱۱ سپتامبر این کشور را ترک خواهند کرد. پس از آن ناتو با استقبال از این تصمیم آمریکا زمان خروج نیروهایش از افغانستان را ۱۱ سپتامبر اعلام کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->