طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

۹۵۰۰ سرباز خارجی در افغانستان از چه کشورهایی هستند

  • کد خبر: ۶۴۴۷۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
۹۵۰۰ سرباز خارجی در افغانستان از چه کشورهایی هستند
هم‌اکنون تحت ماموریت "حمایت راسخ" تحت رهبری ناتو در افغانستان مجموعا ۹۵۹۲ سرباز از ۳۶ کشور جهان در افغانستان حضور دارند و آمریکا با ۲۵۰۰ سرباز در صدر فهرست این کشورها قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری آناتولی در گزارشی نوشت که بعد از آمریکا، آلمان با ۱۳۰۰ سربازی که عمدتا در شمال افغانستان مستقر هستند جایگاه دوم را داشته و ایتالیا با ۸۹۵ سرباز عمدتا مستقر شده در سمت غرب افغانستان رتبه سوم را دارد.

 

در این فهرست همچنین گرجستان با ۸۶۰ سرباز در جایگاه چهارم و انگلیس با ۷۵۰ سرباز استقرار یافته در افغانستان در رده پنجم قرار دارند. در ادامه آنها رومانی با ۶۱۹ سرباز در جایگاه ششم و ترکیه با ۶۰۰ سرباز مستقر در افغانستان در جایگاه هفتم هستند.

 

لهستان، مغولستان، پرتغال، هلند، نروژ، دانمارک، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و بلغارستان جزو آن دسته از شرکا و همپیمانان ناتو هستند که دست کم بالغ بر ۱۰۰ سرباز را در راستای ماموریت حمایت راسخ در افغانستان مستقر کرده‌اند.

 

ماه ژانویه سال جاری میلادی ارتش ترکیه مسئولیت نیروی ضربت مشترک با آمادگی فوق‌العاده در ناتو را به عهده گرفته و هزاران سربازش را در حالت آماده باش و آماده برای استقرار در عرض چند روز قرار داد. واحدهایی از جانب آلبانی، مجارستانه، ایتالیا، لتونی، مونته نگرو، لهستان، رومانی، اسلواکی، اسپانیا، انگلیس و آمریکا نیز در این نیرو که بخشی از مجموعه بزرگتری تحت عنوان نیروی پاسخ در ناتو است خدمت خواهند کرد.

 

قرار است در راستای اعلام دولت آمریکا، همه سربازان آمریکایی تا ماه سپتامبر سال جاری میلادی از افغانستان خارج شوند که این با بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر در آمریکا مصادف خواهد بود.

 

استقرار سربازان خارجی در افغانستان از هفتم اکتبر ۲۰۰۱ زمانی که آمریکا به همراه انگلیس عملیات "آزادی با دوام" را علیه این کشور به راه انداخت شروع شد. بعدا نیروهای بالغ بر ۴۳ کشور عضو ناتو یا شریک با آن به جمع نیروهای آمریکا و انگلیس بعد از ایجاد نیروهای بین المللی کمک به برقراری صلح و امنیت در افغانستان (ایساف) در ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ پیوستند.

 

این درحالی است که چند روز قبل جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی مستقر در افغانستان در تاریخ ۱۱ سپتامبر این کشور را ترک خواهند کرد. پس از آن ناتو با استقبال از این تصمیم آمریکا زمان خروج نیروهایش از افغانستان را ۱۱ سپتامبر اعلام کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->