لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ویروس کرونای هندی به‌علت «جهش مضاعف»، مسری‌تر است

  • کد خبر: ۶۴۵۷۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
ویروس کرونای هندی به‌علت «جهش مضاعف»، مسری‌تر است
گونه جدید ویروس کرونا که به B.۱.۶۱۷ معروف است، اولین بار در هند در ۷ دسامبر سال ۲۰۲۰( آذر) ظاهر شد.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سی جی تی ان، ماریا ون کرخوو، اپیدمیولوژیست و مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت در همه گیری کووید ۱۹ گفت: جهش مضاعف جدید در ویروس SARS-CoV-۲ که در هند پدیدار شد، می‌تواند «افزایش انتقال» یا حتی «کاهش خنثی سازی» را ایجاد کند.

براساس کنسرسیوم مطالعه ژنوم SARS-CoV-۲ (INSACOG)، این نوع که به B.۱.۶۱۷ معروف است، اولین بار در هند در ۷ دسامبر سال ۲۰۲۰ (آذر) ظاهر شد. ماریا ون کرخوو در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این نوع دو جهش خاص - E ۴۸۴ Q و L ۴۵۲ R - دارد که در انواع واگیردارتر در سراسر جهان شناسایی شده است.

جهش «E۴۸۴» در نمونه‌ای که برای اولین بار در آفریقای جنوبی و برزیل شناسایی شد وجود داشت و جهش «L۴۵۲R» در ایالات متحده و اروپا مشاهده شده است، اما نوع جدید هر دو را حمل می‌کند، چیزی که در انواع گونه‌های دیگر دیده نشده است.

سرپرست فنی کووید ۱۹ برای سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: داشتن دو مورد از این جهش‌ها که در انواع دیگر در سراسر جهان دیده شده اند نگران کننده است، زیرا یک شباهت در این جهش‌ها وجود دارد که باعث افزایش انتقال می‌شود و برخی از این جهش‌ها همچنین منجر به کاهش خنثی سازی می‌شوند، که ممکن است بر اقدامات کنترل همه گیری مانند واکسن تأثیر منفی بگذارند.

این مقام همچنین خاطر نشان کرد که این سویه در حال گسترش به سایر کشورهاست و در سراسر آسیا و آمریکای شمالی گزارش شده است.

با این حال، نمونه‌ای که برای اولین بار در هند کشف شد، هنوز توسط WHO به عنوان «variant of interest» در نظر گرفته می‌شود، به این معنی که تاکنون دلیل بیشتری برای اقدامات بهداشت عمومی نیست.

اخیراً وزارت بهداشت هند نیز بیانیه‌ای رسمی صادر کرد و گفت این نوع می‌تواند میزان عفونت را افزایش دهد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->