۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بررسی‌ها نشان می‌دهد بسیاری از داروخانه‌ها انسولین قلمی برای دیابتی‌ها ندارند

  • کد خبر: ۶۴۵۱۶
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۴
بررسی‌ها نشان می‌دهد بسیاری از داروخانه‌ها انسولین قلمی برای دیابتی‌ها ندارند
انسولین قلمی دوباره از دسترس بیماران دیابتی خارج و کمیاب شده است. اگرچه کمبود انواع دارو در این شرایط حساس در داروخانه‌های مشهد چیزی دور از انتظار و دور از ذهن نیست، اما شاید بعد از کمبود دارو‌های کرونا این بار کمبود انسولین قلمی برای بیماران دیابتی که آسیب پذیرترین افراد در برابر کووید ۱۹ هستند اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ انسولین قلمی دوباره از دسترس بیماران دیابتی خارج و کمیاب شده است. اگرچه کمبود انواع دارو در این شرایط حساس در داروخانه‌های مشهد چیزی دور از انتظار و دور از ذهن نیست، اما شاید بعد از کمبود دارو‌های کرونا این بار کمبود انسولین قلمی برای بیماران دیابتی که آسیب پذیرترین افراد در برابر کووید ۱۹ هستند اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.

صاحبی دکتر داروساز یکی از داروخانه‌های شبانه روزی در بولوار پیروزی مشهد است. او با اشاره به اینکه موضوع کمیاب شدن انسولین گریبان داروخانه داران و به خصوص بیماران دیابتی را گرفته است می‌گوید: با وجود تقاضای مداوم، انسولین قلمی به داروخانه‌های خصوصی نمی‌رسد و اولویت با داروخانه‌های دولتی است، اما چندروزی است که به اکثر داروخانه‌های دولتی هم انسولین برای توزیع نمی‌رسد.


نوومیکس موجود نیست

زیارتی یکی از شهروندانی است که به انسولین نوومیکس نیاز دارند. او نیز دراین باره می‌گوید: برای تهیه انسولین مورد نیاز باید روزانه از منزل خارج شوم. در این شرایط سیاه کرونا واقعا تردد برای بیمار دیابتی خیلی خطرآفرین است.
او با بیان اینکه انسولین قلمی حتی در داروخانه‌های دولتی هم پیدا نمی‌شود می‌افزاید: تنها داروخانه‌ای که توانستم در آن انسولین پیدا کنم داروخانه ۲۲ بهمن بود که آنجا هم فقط ۳ انسولین «نوراپید» با نسخه دفترچه می‌دهند.
این شهروند با بیان اینکه هرروز باید برای تجویز ۳ انسولین به پزشک مراجعه کنم، تأکید می‌کند: برخی روز‌ها انسولین مورد نیاز را از نوعی که احتیاج دارم پیدا نمی‌کنم.


حدود ۲ ماه است کمبود داریم

پناهیان نیز نسخه پیچ یکی از داروخانه‌های شبانه روزی در خیابان گاز مشهد است. او با بیان اینکه حدود ۲ ماه است که هیچ نوع انسولینی به دست ما نمی‌رسد می‌افزاید: هربار درخواست می‌دهیم، اعلام می‌کنند که اولویت توزیع با داروخانه‌های دولتی است و این در حالی است که وقتی بیماران مراجعه کننده را به داروخانه‌های دولتی هدایت می‌کنیم، یا آنجا هم انسولین پیدا نمی‌کنند یا به تعداد محدود به دستشان می‌رسد.


کمیاب است؛ نایاب نیست

دراین باره معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌گوید: وضع تهیه و توزیع انسولین در مشهد نسبت به یکی دو ماه گذشته خیلی بهتر شده است.
جبرائیل موفق با بیان اینکه کمبود ممکن است برخی روز‌ها به وجود بیاید، اما نایاب شدن دارو ممکن نیست، می‌افزاید: برخی روز‌ها ممکن است در تهیه برخی از انواع انسولین کمبود پیدا شود. او ادامه می‌دهد: به محض کمبود نوعی از انسولین موضوع گزارش می‌شود و در کمترین زمان ممکن دوباره انسولین می‌رسد. در برخی موارد گاهی دارو در مرحله ترخیص قرار دارد. اکنون انسولین «لانتوس» به حد کافی موجود است.
 
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان می‌کند: چندماه قبل درباره تهیه انسولین قلمی در مشهد وضعیت خوب نبود و کار به تشکیل صف هم کشیده بود. این گفته‌ها در حالی است که وقتی با سامانه اطلاع رسانی تهیه دارو ۱۹۰ تماس می‌گیریم، پاسخ کارشناس این سامانه درباره آدرس نزدیک‌ترین داروخانه برای تهیه انسولین «نوومیکس» در مشهد چنین است: متأسفانه اکنون آدرس داروخانه‌ای برای تهیه انسولین قلمی «نوومیکس» به ما ارائه نشده است. باید مجددا پیگیر باشید؛ شاید اعلام شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->