واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

استارت آپ‌های سلامت درگیر هزارتوی مجوز‌ها

  • کد خبر: ۶۴۶۲۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
استارت آپ‌های سلامت درگیر هزارتوی مجوز‌ها
علی جاهدی - مدیر ICT پارک علم و فناوری خراسان
در کشور ما مثل همه دنیا حساسیت‌های ویژه‌ای برای ورود کسب وکار‌های خصوصی ازجمله استارت آپ‌ها به حوزه سلامت وجود دارد، اما متأسفانه در ایران علاوه بر این موضوع، با فرایند‌های اداری به شدت کند و دست وپاگیر در مجموعه‌های مسئول اعطای مجوز روبه رو هستیم. این مسئله باعث می‌شود یک استارت آپ حتی با داشتن محصولی کاربردی و جذاب، چیزی بین یک تا ۲ سال درگیر مجوزگرفتن باشد. این مسئله حتی در زمینه محصولاتی که به طور کلی تهاجمی نبوده اند و نقش درمانی بسیار کمی دارند هم اتفاق می‌افتد.
 
در کنار این موضوع، فرایند‌های ارزیابی که از طرف سازمان‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت تعریف شده است، به شدت با سیاست‌های حمایتی برای تشویق کسب وکار‌ها برای ورود به این حوزه در تضاد است. مثلا اعلام می‌شود برای گرفتن یک مجوز باید استاندارد ایزو خاصی را بگیرند که گرفتن این استاندارد ممکن است تا ۱۰۰ میلیون تومان برای استارت آپ هزینه داشته باشد. در این بین هیچ حمایتی هم در قالب تسهیلات مالی از این کسب وکار‌ها نمی‌شود. در واقع به نظر می‌رسد که روابط و مافیا‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت وجود دارند که خیلی تمایلی به حضور استارت آپ‌ها و کسب وکار‌های خصوصی به این بازار ندارند. ممکن است استارت آپی محصولی فوق العاده خوب داشته باشد، اما، چون به درآمد‌های برخی دوستان در حوزه درمان آسیب می‌زند، از دادن مجوز به آن خودداری کنند. یکی از دلایل این موضوع هم پزشک بودن همه تصمیم گیران حوزه اعطای مجوز در وزارت بهداشت است که تمام این افراد به نوعی ذی نفع بازار درمان به حساب می‌آیند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->