آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود
سرخط خبرها

استارت آپ‌های سلامت درگیر هزارتوی مجوز‌ها

  • کد خبر: ۶۴۶۲۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
استارت آپ‌های سلامت درگیر هزارتوی مجوز‌ها
علی جاهدی - مدیر ICT پارک علم و فناوری خراسان
در کشور ما مثل همه دنیا حساسیت‌های ویژه‌ای برای ورود کسب وکار‌های خصوصی ازجمله استارت آپ‌ها به حوزه سلامت وجود دارد، اما متأسفانه در ایران علاوه بر این موضوع، با فرایند‌های اداری به شدت کند و دست وپاگیر در مجموعه‌های مسئول اعطای مجوز روبه رو هستیم. این مسئله باعث می‌شود یک استارت آپ حتی با داشتن محصولی کاربردی و جذاب، چیزی بین یک تا ۲ سال درگیر مجوزگرفتن باشد. این مسئله حتی در زمینه محصولاتی که به طور کلی تهاجمی نبوده اند و نقش درمانی بسیار کمی دارند هم اتفاق می‌افتد.
 
در کنار این موضوع، فرایند‌های ارزیابی که از طرف سازمان‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت تعریف شده است، به شدت با سیاست‌های حمایتی برای تشویق کسب وکار‌ها برای ورود به این حوزه در تضاد است. مثلا اعلام می‌شود برای گرفتن یک مجوز باید استاندارد ایزو خاصی را بگیرند که گرفتن این استاندارد ممکن است تا ۱۰۰ میلیون تومان برای استارت آپ هزینه داشته باشد. در این بین هیچ حمایتی هم در قالب تسهیلات مالی از این کسب وکار‌ها نمی‌شود. در واقع به نظر می‌رسد که روابط و مافیا‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت وجود دارند که خیلی تمایلی به حضور استارت آپ‌ها و کسب وکار‌های خصوصی به این بازار ندارند. ممکن است استارت آپی محصولی فوق العاده خوب داشته باشد، اما، چون به درآمد‌های برخی دوستان در حوزه درمان آسیب می‌زند، از دادن مجوز به آن خودداری کنند. یکی از دلایل این موضوع هم پزشک بودن همه تصمیم گیران حوزه اعطای مجوز در وزارت بهداشت است که تمام این افراد به نوعی ذی نفع بازار درمان به حساب می‌آیند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->