آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس
سرخط خبرها

اینستاگرام کودکان

  • کد خبر: ۶۴۶۲۳
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
اینستاگرام کودکان
به تازگی و پس از یک سال زندگی در شرایط کرونایی، درخواست‌های زیادی از سوی گروه‌های روان شناسی به فیسبوک به عنوان شرکت مادر اینستاگرام برای چاره اندیشی درباره فضایی مجزا برای کودکان ارسال شده است.
نجفی | شهرآرانیوز - استفاده از شبکه اجتماعی اینستاگرام برای کاربران فضای اجتماعی آن قدر عادی شده است که شاید کمتر کسی به عواقب استفاده از آن برای گروه‌های مختلف سنی فکر کند، اما به تازگی و پس از یک سال زندگی در شرایط کرونایی، درخواست‌های زیادی از سوی گروه‌های روان شناسی به فیسبوک به عنوان شرکت مادر اینستاگرام برای چاره اندیشی درباره فضایی مجزا برای کودکان ارسال شده است. اگرچه استفاده از اینستاگرام برای کودکان کوچک‌تر از ۱۳ سال ممنوع است، آن‌ها به راحتی می‌توانند با دروغ بیان کردن سن خود عضو این شبکه شوند. مدل کسب و کار شبکه‌هایی مانند اینستاگرام بر پایه جمع آوری داده ها، وقت گذرانی در شبکه، ترویج فرهنگ اشتراک گذاری و هم چنین ستاره سازی از اینفلوئنسر‌هایی بنا شده است که عمدتا روی ویژگی‌های فیزیکی و زیبایی شناختی آن هاست و چنین مواردی برای کودکان هشت یا ده ساله هرگز مناسب نیستند.
 
فیسبوک نیز در مقابل، مدعی است کودکان به ویژه در یک سال گذشته با استفاده از این شبکه با دوستان خود در ارتباط بوده، تفریح کرده و آموزش دیده اند، ولی بدون تردید ما باید شیوه‌های تأیید هویت خود را ارتقا دهیم تا زیر سیزده ساله‌ها را از شبکه دور نگاه داریم. البته فیسبوک بر این باور است که مدیریت ارتباطات مجازی این کودکان با والدین آن هاست، اما گروه‌های روان شناختی تأکید دارند فیسبوک با ایجاد شبکه موازی برای کودکان به دنبال کمک به محافظت از کودکان در برابر مخاطرات سلامت روانی و ایمنی آن‌ها نیست و فقط می‌خواهد شبکه کاربران و گروه‌های طرف دار خود را گسترده‌تر کند. آن‌ها بر این باورند که به طور کلی تمرکز این شبکه روی تصویر و ظاهر افراد، آن را برای کودکانی که در مراحل بحرانی شناخت خود در سنین حساس رشد هستند نامناسب می‌کند. کودکان به ویژه دختران در این شبکه می‌آموزند که برای محبوبیت باید با نگاهی جنسیت زده و اغراق آمیز به خود بپردازند و این روند، با ایجاد اینستاگرام یا تیک توک کودکان نیز تغییر نمی‌کند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->