گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

اینستاگرام کودکان

  • کد خبر: ۶۴۶۲۳
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
اینستاگرام کودکان
به تازگی و پس از یک سال زندگی در شرایط کرونایی، درخواست‌های زیادی از سوی گروه‌های روان شناسی به فیسبوک به عنوان شرکت مادر اینستاگرام برای چاره اندیشی درباره فضایی مجزا برای کودکان ارسال شده است.
نجفی | شهرآرانیوز - استفاده از شبکه اجتماعی اینستاگرام برای کاربران فضای اجتماعی آن قدر عادی شده است که شاید کمتر کسی به عواقب استفاده از آن برای گروه‌های مختلف سنی فکر کند، اما به تازگی و پس از یک سال زندگی در شرایط کرونایی، درخواست‌های زیادی از سوی گروه‌های روان شناسی به فیسبوک به عنوان شرکت مادر اینستاگرام برای چاره اندیشی درباره فضایی مجزا برای کودکان ارسال شده است. اگرچه استفاده از اینستاگرام برای کودکان کوچک‌تر از ۱۳ سال ممنوع است، آن‌ها به راحتی می‌توانند با دروغ بیان کردن سن خود عضو این شبکه شوند. مدل کسب و کار شبکه‌هایی مانند اینستاگرام بر پایه جمع آوری داده ها، وقت گذرانی در شبکه، ترویج فرهنگ اشتراک گذاری و هم چنین ستاره سازی از اینفلوئنسر‌هایی بنا شده است که عمدتا روی ویژگی‌های فیزیکی و زیبایی شناختی آن هاست و چنین مواردی برای کودکان هشت یا ده ساله هرگز مناسب نیستند.
 
فیسبوک نیز در مقابل، مدعی است کودکان به ویژه در یک سال گذشته با استفاده از این شبکه با دوستان خود در ارتباط بوده، تفریح کرده و آموزش دیده اند، ولی بدون تردید ما باید شیوه‌های تأیید هویت خود را ارتقا دهیم تا زیر سیزده ساله‌ها را از شبکه دور نگاه داریم. البته فیسبوک بر این باور است که مدیریت ارتباطات مجازی این کودکان با والدین آن هاست، اما گروه‌های روان شناختی تأکید دارند فیسبوک با ایجاد شبکه موازی برای کودکان به دنبال کمک به محافظت از کودکان در برابر مخاطرات سلامت روانی و ایمنی آن‌ها نیست و فقط می‌خواهد شبکه کاربران و گروه‌های طرف دار خود را گسترده‌تر کند. آن‌ها بر این باورند که به طور کلی تمرکز این شبکه روی تصویر و ظاهر افراد، آن را برای کودکانی که در مراحل بحرانی شناخت خود در سنین حساس رشد هستند نامناسب می‌کند. کودکان به ویژه دختران در این شبکه می‌آموزند که برای محبوبیت باید با نگاهی جنسیت زده و اغراق آمیز به خود بپردازند و این روند، با ایجاد اینستاگرام یا تیک توک کودکان نیز تغییر نمی‌کند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->