سه‌شنبه هفته آینده (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) منتظر عرضه اولیه «مهر» باشید + جزئیات ویدئو | بانک آینده زیان‌ده نیست | دارایی‌های بانک درست ارزش‌گذاری نشده است شوینده‌ها در  آستانه موج چهارم گرانی وام خوداشتغالی، از  وعده تا پرداخت قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود مجدد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان جزئیات کارمزد خدمات بانکی اعلام شد | برای خرید با کارت و دریافت وجه نقد از بانک هم باید پول بدهید علت گرانی حبوبات چیست؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاریخ شارژ مجدد کالابرگ الکترونیکی اعلام شد وزیر نفت: صادرات در بالاترین سطح ادامه دارد ریسک خرید طلا در قله تاریخی | خرید طلا در شرایط فعلی منطقی است؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۲۰ هزار تومانی قیمت موز رکود در بازار خودرو همچنان وجود دارد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت کدام یک از کالا‌های اساسی گران شد؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت آمار نرخ بیکاری در زمستان ۱۴۰۳ اعلام شد | نرخ بیکاری افزایش یافت تعرفه هزینه ارزیابی خسارت خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۴ مشخص شد مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا (پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار فردا (پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش نرخ جهانی طلا تحت تأثیر مذاکرات احتمالی چین و آمریکا «وحشی»؛ تازیانه‌ای بر پیکر فقر یا فرصتی تباه‌شده برای روایت واقعیت؟ برق شعب بانکی پرمصرف در تهران ۷۰۰ بار قطع شد! برنامه ریزی سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی با استفاده رمزارزها معاون وزیر راه: دفاتر تسهیلگری، راه‌حل مشکلات حاشیه‌شهر مشهد است + فیلم آماده‌باش خدمات شهری مشهد هم‌زمان با صدور هشدار سطح زرد هواشناسی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جک J۴ کمتر از یک میلیارد تومان قیمت خودرو‌های داخلی کاهش یافت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول علت بی‌کیفیتی خودروهای داخلی چیست؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه اول اردیبهشت

  • کد خبر: ۶۴۷۱۸
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۴
پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه اول اردیبهشت
بازار سهام در جریان معاملات امروز با پشت سر گذاشتن حرکت نوسانی، معاملات را با عملکرد مثبت شاخص پایان داد. کارشناسان بازار سرمایه معتقدند اگر فشار فروش حقیقی‌ها کاهش یابد، بازار کم کم به روند تعادلی برمی‌گردد.
به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز (۳۱ فروردین) با روند نوسانی همراه بود. بعد از گذراندن و جابه‌جایی صف‌های خرید و فروش در جریان معاملات، شاخص کل معاملات را با رشد حدود دو هزار و ۸۰۰ هزار واحدی پایان داد.

برخی از کارشناسان این روند متعادل و صعودی شاخص در بازار امروز را با توجه به کاهش حجم عرضه در پایان معاملات روز دوشنبه، پیش‌بینی کرده بودند. با توجه به کاهش فشار عرضه در پایان معاملات روز دوشنبه، شاخص در ابتدای معملات امروز (سه‌شنبه) با روند مثبت شاخص همراه بود و در نهایت با پشت سر گذاشتن روند نزولی، پایان بازار صعودی شد.

مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه درباره روند معاملاتی بورس امروز معتقد است صف‌های خریدی که در معاملات امروز شاهد بودیم، باتوجه به شرایط بازار، دو روز گذشته پتانسیل ثبت این حجم از صف خرید بود، اما به دلیل شرایط هیجانی و بی‌اعتمادی سهامدارن ثبت صف‌های خرید به تعویق افتاد.

این کارشناس بازار سرمایه به قفل بودن نماد‌ها اشاره دارد و معتقد است این حجم از درخواست فروش و خروج نقدینگی آثار دو عامل اصلی است؛ سهامداران حقیقی از بازار در کنار بی‌اعتمادی می‌ترسند و به دنبال خروج سرمایه خود از بازار هستند و در مقابل حقوقی‌ها در چند وقت گذشته به دنبال فروش سهم خود هستند.

با توجه به فشار فروشی که در بازار وجود دارد، مریم محبی اینگونه توضیح می‌دهد که این حجم از فشار فروش تنها از سمت سهامداران حقیقی نیست و بخش عمده‌ای از آن از سمت حقوقی‌های بازار است.

او به تغییر دامنه نوسان از فردا اشاره کرد و گفت: با توجه به تغییر دامنه نوسان به ۳- و ۶+ نباید انتظار تحولی در روند معاملات داشته باشیم. به دلیل اعمال این قانون و با ایجاد برخی از حمایت‌ها، در بهترین حالت یک یا دو روز روند متعادل‌تری در بازار شکل بگیرد.

او در ادامه توضبح داد: اگر ترس سهامداران حقیقی از بازار کاسته شود و در مقابل فشار فروشی که از سوی حقیقی‌ها وجود دارد کاهش پیدا کند، احتمال دارد شاهد برگشت روند تعادلی بازار در باشیم.

مریم محبی در پایان گفت: روند شاخص در معاملات فردا همچون امروز با نوسان همراه است و باید منتظر رفتار حقوقی‌ها در بازار فردا، بعد از کاهش فشار فروش در دو روز گذشته باشیم.
 
 
منبع:تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->