اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

«ماه صورتی» در آسمان دوشنبه شب + جزئیات

  • کد خبر: ۶۵۳۱۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
  • ۴
«ماه صورتی» در آسمان دوشنبه شب + جزئیات
روزهای دوشنبه و سه شنبه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه، باتوجه به موقعیت مکانی، پدیده «ماه صورتی» (Pink Moon) در آسمان برخی کشورها نمایان می شود و ساکنان این مناطق می توانند شاهد یکی از درخشان‌ترین و متفاوت‌ترین تصاویر ماه در آسمان باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماه صورتی نوعی «ابر‌ماه» است که علاوه بر اینکه ۳۰ درصد روشنایی بیشتری دارد ۱۴ درصد نیز از اندازه متوسط ماه بزرگتر دیده می‌شود. این ماه کامل پس از غروب خورشید قابل مشاهده خواهد بود و در ساعت ۲۰:۰۲ به وقت تهران به حداکثر روشنایی خود خواهد رسید. ساکنان آمریکای شمالی و بخش‌هایی از اروپا می‌توانند هفتم اردیبهشت‌ماه (‌۲۷ آوریل) به مدت ۴۵ دقیقه پدیده ماه صورتی را مشاهده کنند.

 

به طور کلی طبق گفته کارشناسان بهترین زمان برای مشاهده ماه صورتی به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای اینکه بهترین زمان ممکن برای مشاهده آن را پیدا کنید، بهتر است زمان طلوع و غروب ماه در محل زندگی خود و مسیر حرکت آن را بررسی کنید.

 


بیشتر بخوانید و ببینید: تصاویر «ابر ماه صورتی» در آسمان ایران + فیلم


 

به طور کلی، پدیده ماه صورتی زمانی اتفاق می‌افتد که ماه به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین رسیده و از حالت معمول خود درخشان‌تر و روشن‌تر دیده می‌شود. طبق گفته ناسا، این پدیده حداکثر چند بار در سال اتفاق می‌افتد و امسال هم دو بار شاهد آن خواهیم بود.

 

برخلاف باور برخی افراد که تصور می‌کنند ماه به صورت دایره‌وار به دور زمین حرکت می‌کند، گردش ۲۷ روزه ماه به دور زمین به دلیل گرانش خورشید در یک مدار بیضوی اتفاق می‌افتد. بنابراین در طول مسیر خود نقاطی وجود دارد که ماه از سیاره زمین دور یا نزدیک‌تر شود.

 

هر چند این پدیده به «ماه صورتی» معروف است اما انتظار نداشته باشید که در این روز ماه به رنگ صورتی دیده شود. دلیل نامگذاری این پدیده رویش گیاهان صورتی رنگی است که همزمان با آن در منطقه‌ای از آمریکای شمالی رشد می‌کنند. با اینکه برخی از مردمان باستانی ماه صورتی را به شکوفه دادن گل های زیبا ربط داده‌اند، برخی از اقوام در گذشته اعتقاد داشتند که این پدیده نشان دهنده پایان دنیاست.

 

متخصصان توصیه می‌کنند که درست پس از طلوع ماه و زمانی که ماه به طور کامل روشن نشده بهتر می‌توان ابر ماه را مشاهده کرد. با این حال، اگر به هر دلیلی نتوانستید در این زمان ماه صورتی را مشاهده کنید، در تاریخ ۵ خرداد یک‌ بار دیگر این پدیده اتفاق خواهد افتاد و این بار ماه حدود ۱۶۰ کیلومتر به زمین نزدیک‌تر خواهد بود.

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
.
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
1
0
چه جالب!
ایسان
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
1
1
واقعا که براتون متاسفم واقعا ک بخاطر ویو مردم رو ایسگا میکنین نیم ساعت وایسادم هیچ اتفاقی نیافتاد وافعا که سرش ۷۰۰۰۰۰ تومان شرط بسته بودم با ابجبم واقعا که براتون متاسفم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
0
1
من دیدم عالی بود
مهسا رحیمیان
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
0
1
خیلی جالب بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->