واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟

  • کد خبر: ۶۵۴۰۸
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟
کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند.
نجفی | شهرآرانیوز - کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند. نهاد‌های امنیتی انگلستان در آخرین برآورد خود از وضعیت نفوذ فناوری‌های نوین می‌گویند اگر دولت‌های اروپایی و آمریکا اقدامات جدی برای تضمین در اختیار داشتن فناوری‌های لازم برای حوزه‌های مختلف مورد نیاز جامعه را در دستور کار قرار ندهند، کنترل آن‌ها در اختیار کشور‌های رقیب مانند چین قرار می‌گیرد. نهاد‌های امنیتی بر این باورند که چین در دهه‌های آینده بر همه حوزه‌های کلیدی فناوری و به طور مشخص هوش مصنوعی، بیولوژی و زیست شناسی مصنوعی مسلط خواهد شد. این موضع گیری و ابراز نگرانی بی سابقه در حالی انجام شد که برآورد نهاد‌های امنیتی نشان می‌دهد قدرت سایبری بریتانیا شکننده است و قوانین به نحوی در حال تغییرند که دولت‌ها دیگر مانند گذشته اختیار امور را در دست ندارند.
 
به عبارت ساده تر، اگر اقدامات کافی صورت نگیرد، فناوری‌هایی که برای تأمین رفاه و امنیت جامعه در آینده به آن‌ها نیاز است، به دست دولت‌های غربی عرضه و کنترل نمی‌شوند. جمع بندی نهاد‌های امینتی بریتانیا، آمریکا، نیوزیلند، استرالیا و کانادا که از آن‌ها به عنوان اختصاری «۵ چشم» یاد می‌شود بیانگر نزدیک بودن لحظه این روز حساب است. بر این اساس، اگر بریتانیا بخواهد یکی از قدرت‌های سایبری جهان باقی بماند، باید روی توسعه «فناوری‌های برتر» در حوزه‌هایی نظیر کوانتوم و رمزنگاری متمرکز شود تا از توانمندی‌ها و اطلاعات حساس خود محافظت کند. البته برای تحقق این امر، علاوه بر فناوری، باید بر بهینه سازی فضای رقابتی بازار نیز تأکید کرد تا شرایط نوآوری و تنوع بخشی در گستره وسیعی از فناوری‌ها ایجاد شود. هم اکنون و بر اساس رده بندی امنیت سایبری دانشگاه هاروارد، کشور‌های آمریکا، بریتانیا و چین در رده‌های اول تا سوم هستند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->