فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد
سرخط خبرها

رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟

  • کد خبر: ۶۵۴۰۸
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟
کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند.
نجفی | شهرآرانیوز - کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند. نهاد‌های امنیتی انگلستان در آخرین برآورد خود از وضعیت نفوذ فناوری‌های نوین می‌گویند اگر دولت‌های اروپایی و آمریکا اقدامات جدی برای تضمین در اختیار داشتن فناوری‌های لازم برای حوزه‌های مختلف مورد نیاز جامعه را در دستور کار قرار ندهند، کنترل آن‌ها در اختیار کشور‌های رقیب مانند چین قرار می‌گیرد. نهاد‌های امنیتی بر این باورند که چین در دهه‌های آینده بر همه حوزه‌های کلیدی فناوری و به طور مشخص هوش مصنوعی، بیولوژی و زیست شناسی مصنوعی مسلط خواهد شد. این موضع گیری و ابراز نگرانی بی سابقه در حالی انجام شد که برآورد نهاد‌های امنیتی نشان می‌دهد قدرت سایبری بریتانیا شکننده است و قوانین به نحوی در حال تغییرند که دولت‌ها دیگر مانند گذشته اختیار امور را در دست ندارند.
 
به عبارت ساده تر، اگر اقدامات کافی صورت نگیرد، فناوری‌هایی که برای تأمین رفاه و امنیت جامعه در آینده به آن‌ها نیاز است، به دست دولت‌های غربی عرضه و کنترل نمی‌شوند. جمع بندی نهاد‌های امینتی بریتانیا، آمریکا، نیوزیلند، استرالیا و کانادا که از آن‌ها به عنوان اختصاری «۵ چشم» یاد می‌شود بیانگر نزدیک بودن لحظه این روز حساب است. بر این اساس، اگر بریتانیا بخواهد یکی از قدرت‌های سایبری جهان باقی بماند، باید روی توسعه «فناوری‌های برتر» در حوزه‌هایی نظیر کوانتوم و رمزنگاری متمرکز شود تا از توانمندی‌ها و اطلاعات حساس خود محافظت کند. البته برای تحقق این امر، علاوه بر فناوری، باید بر بهینه سازی فضای رقابتی بازار نیز تأکید کرد تا شرایط نوآوری و تنوع بخشی در گستره وسیعی از فناوری‌ها ایجاد شود. هم اکنون و بر اساس رده بندی امنیت سایبری دانشگاه هاروارد، کشور‌های آمریکا، بریتانیا و چین در رده‌های اول تا سوم هستند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->