افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نیاز به خون و فرآورده‌های خونی همیشگی است

  • کد خبر: ۶۵۴۶۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۵
نیاز به خون و فرآورده‌های خونی همیشگی است
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: در کشور ما اهدای خون ۱۰۰ درصد داوطلبانه است و ایران از کشور‌های پیشرو در جهان در حذف خون جایگزین بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، بشیر حاجی‌بیگی سخنگوی سازمان انتقال خون  با بیان اینکه روزه‌داری منعی جهت اهدای خون نیست، گفت: در حال حاضر اهدای خون هیجانی جای خود را به تصمیم آگاهانه و اهدای خون مسؤولانه داده است. در کشور ما اهدای خون ۱۰۰ درصد داوطلبانه است و ایران از کشور‌های پیشرو در جهان در حذف خون جایگزین بوده است.

وی با بیان اینکه اهداکنندگان خون در سراسر کشور اهدای خون را مختص به شب‌های قدر نکنند، گفت: نیاز به خون و فرآورده‌های آن روزانه مستمر و همیشگی است.

سخنگوی سازمان انتقال خون با بیان اینکه وضعیت اهدای خون در کل کشور قابل قبول است، گفت:‌مساعدت‌های انجام شده با انتقال خون در وزارت کشور، نیروی انتظامی و پلیس راهور ستودنی است؛ بخشودگی جرائم رانندگی اهداکنندگان خون در روز‌های مراجعه به سازمان انتقال خون کمک بزرگی برای تأمین خون و فرآورده‌های آن در سراسر کشور بود. در حال حاضر نیاز به خون و فرآورده‌های آن در کلانشهر‌ها بیشتر احساس می‌شود.

حاجی‌بیگی خاطرنشان کرد: فعلا در استان‌های هرمزگان و اردبیل نیاز به اهدای خون و همکاری اهداکنندگان خون وجود دارد؛ ضمن اینکه اهدای خون در تمامی مراکز انتقال خون سراسر کشور در شرایط کاملا استریل انجام می‌شود و تمامی تجهیزات استفاده شده در پروسه اهدای خون کاملا استریل و یکبار مصرف است.

وی تصریح کرد: افرادی که دارای گروه‌های خونی منفی هستند و همچنین اهداکنندگان گروه خونی AB+ اقبال بیشتری نسبت به اهدای خون داشته باشند.

سخنگوی سازمان انتقال خون بیان کرد: رشد یک درصدی آمار خون در دهه اول ماه مبارک رمضان نسبت به مدت مشابه سال قبل وجود دارد و بیشترین میزان رشد اهدای خون مربوط به استان‌های آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، قزوین و خراسان‌جنوبی بوده است؛ ضمن اینکه در دهه اول ماه مبارک رمضان در سراسر کشور ۴۱ هزار واحد خون اهدا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشته است.

حاجی‌بیگی با اشاره به آمار اهدای خون در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیان داشت: نزدیک به ۱۷ درصد رشد اهدای خون داشتیم؛ ضمن اینکه بیشترین میزان رشد اهدای خون در فروردین ۱۴۰۰ مربوط به استان‌های ایلام، آذربایجان شرقی و قزوین بوده است.

وی ابراز داشت:‌در فروردین سال جاری در کل کشور ۱۹۹ هزار و ۲۷۱ نفر جهت اهدای خون مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۱۶۱ هزار و ۵۸۰ واحد خون اهدا شده است. همچنین در طی این مدت ۲۶۷ هزار و ۴۳۵ واحد خون و فرآورده‌های آن نظیر گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسما بین مراکز درمانی و بیمارستانی توزیع شده است.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->