ترامپ: بایدن قربانی کودتا شد آیا ادارات سیستان و بلوچستان پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) است؟ جزئیات طرح سه مرحله‌ای چین برای بحران غزه اسناد وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در اختیار هکر‌ها قرار گرفت مدیر سرویس مخفی آمریکا استعفا کرد حزب الله پایگاه نظامی نیریا را با پهپاد انتحاری هدف قرار داد آیت‌الله علم‌الهدی: وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد | رسالت طلبه، ایستادگی در بیان حق است گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات مشخص شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) سفیر ایران با مقام سعودی در مورد ۲ حاجی بازداشتی رایزنی کرد نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ هزار تن برای درمان باید از غزه خارج شوند واکنش کره شمالی به لاف‌ دوستی ترامپ؛ کیم اهمیتی نمی‌دهد سخنگوی کرملین: مسکو به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است با حضور وزیر کشور ستاد اربعین در عراق برگزار شد جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم اعتراف یک رسانه آمریکایی به موفقیت حوثی‌ها در اخلال کشتیرانی اسرائیل در دریای سرخ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک ون در لبنان (۲ مرداد ۱۴۰۳) کابینه دولت چهاردهم؛ نامزدهای پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی معرفی شدند ارائه گزارش وزرای دولت سیزدهم در دیدار با رئیس جمهور منتخب روزنامه هاآرتص: نتانیاهو از یمنی‌ها می‌ترسد
سرخط خبرها

اینجا خانواده نشسته است!

  • کد خبر: ۶۵۶۱۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۸
اینجا خانواده نشسته است!
محمدرضا زائری - پژوهشگر دینی
حال‌وهوای این روز‌های کشور در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری، به‌دلایل متعدد بیش از گذشته آشفته و پریشان است. از سویی نبود بلوغ سیاسی در برخی عناصر فعال در صحنه و از سوی دیگر نبود سازوکار‌های ابتدایی و خلل مشهود در مناسبات قدرت موجب شده است اصول ابتدایی رقابت زیر پا گذاشته شود. کسانی که خود سال‌ها در مصادر امور بوده‌اند و بالاترین سمت‌ها را در اختیار داشته‌اند، طوری حرف می‌زنند و مصاحبه می‌کنند که گویی رهبران اپوزیسیون‌اند و تا حالا فراری بوده و در خارج ایران اقامت داشته‌اند!
 
کسانی هم که اکنون در مصادر امورند و همه قدرت‌های اجرایی و قضایی و قانونی را در اختیار دارند، طوری به مشکلات و ایراد‌ها واکنش نشان می‌دهند و از اوضاع گله می‌کنند که انگار خودشان هیچ‌کاره‌اند! مهم‌ترین مشکلات و گرفتاری‌های مردم هم از تورم و گرانی وحشتناک تا فاجعه بورس و از تهدید ناامنی و کرونا تا مسائل خاص مناطقی مانند خوزستان هم بیشتر در سرگرمی و جنجال رسانه‌های فضای‌مجازی خلاصه می‌شود و گویا مسئولان رسمی کشور احساس نمی‌کنند که تعهدی برای قبول مسئولیت دارند و باید پای آن‌ها بایستند و پاسخ دهند. شاید اگر نظام حزبی با شفافیت و توازن لازم در کشور حاکم بود و رسانه‌ها قدرت افشاگری و نظارت دقیق داشتند، باز شاهد چنین صحنه درهم‌ریخته و عملکرد افسارگسیخته‌ای نبودیم.

دعوای گروه‌های سیاسی و چهره‌های مطرح‌شده برای انتخابات ریاست‌جمهوری هم این روز‌ها طوری شده است که گویا حاضرند برای تصاحب قدرت هر کاری بکنند و هر سرمایه‌ای را به باد بدهند. انگار این افراد حاضرند برای رسیدن به صندلی ریاست همه‌چیز را فدا کنند و از آبروی نظام حاکم تا سرمایه اعتماد مردمی و از آرامش افکار عمومی تا میراث فرهنگی و تمدنی، همه را به عرصه تاراج و غارت بگذارند. انواع‌واقسام تهمت‌ها و تهدید‌ها و ناسزا‌ها و بدگویی‌ها را دوطرف به‌هم نسبت می‌دهند و کسی نمی‌پرسد که اگر چنین است، پس چه کسی باقی می‌ماند و با چه اعتماد و اطمینانی قرار است یکی از شما مسئولیت را برعهده بگیرد؟

در طرف مقابل ۸۰ میلیون ایرانی ناظر جنجال‌های سیاسی و بداخلاقی‌ها و زشت‌کاری‌ها و بدگویی‌های رسانه‌ای هستند و هر لحظه در گوی جادویی فضای‌مجازی و شبکه‌های اجتماعی چیزی تازه از افشاگری‌ها و پرده‌دری‌ها می‌خوانند. کاش کسی به این آقایان بگوید که شما دارید شاخه‌ای را می‌برید که خودتان روی آن نشسته‌اید و کاش کسی به این آقایان بگوید که شما در مقابل چشم‌های این مردم مشغول چنگ و ناخن‌کشیدن به صورت هم هستید! قدری ملاحظه کنید و حرمت نگه دارید و مراقب خانواده‌هایی باشید که روبه‌روی شما نشسته‌اند و بچه‌هایشان دارند رفتار و گفتار و نوشتار شما را مشاهده می‌کنند!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->