اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

بقایای موشک چینی بر کدام نقطه زمین فرود می‌آید؟

  • کد خبر: ۶۶۲۲۷
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹
بقایای موشک چینی بر کدام نقطه زمین فرود می‌آید؟
چین چند روز پیش با موفقیت اولین بخش اصلی ایستگاه فضایی خود را در مدار نزدیک زمین پرتاب کرد، اما کارشناسان دقیقا نمی‌دانند بقایای موشک حامل این ماژول کجا فرود خواهد آمد و فرود آن را در مناطقی همچون نیویورک، مادرید، پکن و تا جنوب شیلی و ولینگتون، نیوزیلند احتمال می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دیلی میل در گزارشی نوشته است که مقامات دریافتند که مرحله اصلی موشک به آرامی و بدون کنترل در حال حرکت به سمت زمین است. در ابتدا قرار بود موشک لانگ مارچ ۵ بی در نقطه‌ای که از قبل طراحی شده و در اقیانوس فرود بیاد اما با این حال برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که تکه‌های بزرگ آن می‌توانند در مناطق مسکونی فرود آیند.

 

این ماژول ۲۱ تنی که "Tianhe" یا "هارمونی آسمان‌ها" نام دارد، در آینده محل اقامت سه خدمه ایستگاه فضایی چین خواهد بود. Tianhe هفته گذشته از مرکز پرتاب فضایی ون‌چانگ، چین و سوار بر موشک لانگ مارچ ۵ بی پرتاب شد.

 

کارشناسان می‌گویند که این موشک ۲۱ تنی بدون کنترل در حال آمدن به سمت زمین است و ممکن است در مناطق پرجمعیت زمین فرود آید. پیش‌بینی می‌شود موشک لانگ مارچ ۵ بی چین که روز پنجشنبه پرتاب شد طی چند روز آینده بر روی زمین فرود آید.

 

"جاناتان مک داول"(Jonathan McDowell) یک ستاره شناس که اجرامی را که به دور زمین می‌چرخند، ردیابی می‌کند، در گفتگو با "اسپیس نیوز" گفت که مسیر بازگشت این موشک به گونه‌ای است که ممکن است آن کمی دورتر از نیویورک، مادرید، پکن و تا جنوب شیلی و ولینگتون، نیوزیلند فرود آید. این موشک می‌تواند در هر مکانی از این محدوده که اقیانوس‌ها و مناطق پرجمعیت و خالی از سکنه را پوشش می‌دهد، فرود بیاید اما بیشتر بقایای آن در جو می‌سوزد.

 

ردیاب‌های ماهواره‌ای این موشک به طول ۱۰۰ فوت را شناسایی کرده‌اند که با سرعت بیش از چهار مایل در ثانیه حرکت می‌کند.

 

رسانه‌های دولتی چین پس از پرتاب گزارش دادند که چین قصد دارد ایستگاه فضایی خود را که به عنوان تیانگونگ (کاخ بهشتی/آسمانی) شناخته می‌شود، پس از پرتاب چندین ماژول دیگر تا پایان سال ۲۰۲۲ تکمیل کند. پس از اتمام عملیات، ایستگاه فضایی تیانگونگ در ارتفاع ۲۱۱ تا ۲۸۰ مایل به دور زمین خواهد چرخید.

 

انتظار می‌رود ایستگاه فضایی چین یا ایستگاه فضایی تیانگونگ جرمی بین ۱۸۰ هزار تا ۲۲۰هزار پوند(۸۰ و ۱۰۰ تن متریک) داشته باشد که این جرم تقریباً یک پنجم جرم ایستگاه فضایی بین‌المللی با جرم ۹۲۵ هزار و ۳۳۵ پوند است.

 

کار بر روی برنامه این ایستگاه فضایی یک دهه پیش با پرتاب آزمایشگاه فضایی Tiangong-۱ در سال ۲۰۱۱ و Tiangong-۲ در سال ۲۰۱۶ آغاز شد.

 

چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به یک قدرت اصلی فضایی تبدیل شود تا با رقبای خود از جمله ایالات متحده، روسیه و آژانس فضایی اروپا همگام شود و پیشرفته‌ترین ایستگاه فضایی را که به دور زمین می‌چرخد، ​​ایجاد کند.

 

طول موشک لانگ مارچ ۵ بی حدود ۱۰۰ فوت و عرض آن ۱۶ فوت است و با اینکه بیش از ۱۰ تن زباله فضایی برای ورود مجدد کنترل نشده در مدار باقی مانده است مک داول گفت که طبق استانداردهای فعلی ورود مجدد و کنترل نشده آن غیرقابل قبول است.

 

"هولگر کراگ" (Holger Krag) رئیس دفتر برنامه ایمنی فضایی آژانس فضایی اروپا در گفتگو با SpaceNews گفت: چین از فرود احتمالی کنترل نشده آگاه است. ارزیابی میزان جرم باقی مانده و تعداد قطعات آن بدون دانستن طرح جسم، مشکل است اما طبق یک قاعده سرانگشتی حدود ۲۰-۴۰ درصد از جرم خشک اصلی است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->