شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت هیچ برنامه‌ای برای عبور از خشکسالی ندارد

  • کد خبر: ۶۷۴۸۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
دولت هیچ برنامه‌ای برای عبور از خشکسالی ندارد
مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان‌رضوی با انتقاد از نبود برنامه‌ریزی در دولت برای عبور از خشک‌سالی گذشته گفت: ما در استان برخلاف کشور برنامه مدونی برای مبارزه و عبور از خشک‌سالی داریم که به اختصاص اعتبار از سوی دولت نیاز دارد؛

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان‌رضوی با انتقاد از نبود برنامه‌ریزی در دولت برای عبور از خشک‌سالی گذشته گفت: ما در استان برخلاف کشور برنامه مدونی برای مبارزه و عبور از خشک‌سالی داریم که به اختصاص اعتبار از سوی دولت نیاز دارد؛ از طرفی، چون امسال اعلام شد که بهار پربارشی خواهیم داشت، هیچ الگوی کاشتی به کشاورزان داده نشد و نمی‌توانیم آب را به‌روی آن‌ها ببندیم و باید دولت وارد گود شود و از این قشر در مقابل آسیب‌های خشک‌سالی حمایت کند.

 

محمد علایی در نشست خبری مدیران حوزه آب و برق استان، برای گذر از اوج سال ۱۴۰۰ با اشاره به کاهش ۴۴ درصدی بارش‌ها در استان در مقایسه با پارسال، افزود: باتوجه‌به وضعیت پیش‌آمده، تمرکز ما روی بستن چاه‌های غیرمجاز به‌ویژه در ویلا‌های دشت غرب مشهد است و هماهنگی‌ها در شورای تأمین استان برای این کار انجام شده است. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان نیز با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی مصرف برق در فروردین در مقایسه با پارسال گفت: روال رشد مصرف برق در بهار و تابستان استان به‌طور میانگین ۶ تا ۸ درصد است، اما امسال به‌دلیل گرمای زودهنگام هوا و افزایش مصرف برق صنایع برای جبران کاهش تولید زمستان که به‌دلیل کاهش یا قطعی برق اتفاق افتاد، این رشد مصرف در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳ برابر رشد کرده است.

 

رضا ریاحی با بیان اینکه در زمستان به‌دلیل کمبود سوخت نیروگاه‌ها مجبور به استفاده از ذخایر آبی پشت سد برای تولید و تأمین برق شدیم، تصریح کرد: در وضعیت عادی باید از منابع آبی و نیروگاه‌های برق آبی در بهار و تابستان که مصرف برق افزایش می‌یابد، استفاده شود، اما ما این کار را در زمستان انجام دادیم؛ امسال میزان بارندگی در بهار بسیار کم بود و سبب شد ذخایر برای تولید برق نسبت به پارسال ۳۴ درصد کم و تولید نیروگاه‌های برق آبی محدود شود؛ برای عبور از اوج مصرف نیازمند همکاری مردم هستیم تا از قطعی‌های ناخواسته برق جلوگیری کنیم.

 

وی با تأکید بر ادامه‌داربودن صادرات برق به افغانستان در وضعیت کنونی نیز گفت: همه مصرف استان در دوره اوج ۴۲۰۰ مگاوات است، درحالی‌که همه صادرات برق ما به افغانستان در حدود ۷۰ مگاوات است که زیاد نیست و در وضعیت کنونی هم توان صادرات برق به این کشور را داریم. محسن ذبیحی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی نیز بیشترین مصرف برق در استان را مربوط به بخش کشاورزی دانست و تصریح کرد: از ۱۰ هزار مشترک بخش کشاورزی، حدود ۲۳۰۰ حلقه چاه بیش از ۵۰ مگاوات برق اضافه برداشت می‌کنند که قطعا امسال با آن‌ها برخورد قانونی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->