تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد
سرخط خبرها

درباره حاشیه‌های ادامه‌دار قطع بی‌برنامه برق | برق رفت شطرنج‌بازان مات شدند

  • کد خبر: ۶۸۲۲۴
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵
درباره حاشیه‌های ادامه‌دار قطع بی‌برنامه برق | برق رفت شطرنج‌بازان مات شدند
دوباره نقل محافل مردم این است که خاموشی ناگهانی و بدون اعلام قبلی چه عواقبی برای آن‌ها داشته، چه نگرانی‌هایی را ایجاد کرده و این وضعیت تا کی قرار است ادامه داشته باشد.

محمد ناصر حق خواه | شهرآرانیوز؛ حالا ۲ روز است که دوباره خبر قطعی برق و شوک‌های حاصل از آن به یکی از خبر‌های پربازدید و جنجال آفرین تبدیل شده است. دوباره نقل محافل مردم این است که خاموشی ناگهانی و بدون اعلام قبلی چه عواقبی برای آن‌ها داشته، چه نگرانی‌هایی را ایجاد کرده و این وضعیت تا کی قرار است ادامه داشته باشد. ماجرایی که حتی به تیم ملی شطرنج هم رسید و باخت آن‌ها را رقم زد. تیم ملی شطرنج بانوان ما در ۲ روز گذشته روان آرامی نداشتند. آن گونه که در خبر‌ها پیچید قهرمانان شطرنج به دلیل قطعی برق با مشکل روبه رو شدند و شکست خوردند.

 

در ادامه این خبر این طور گفته شده بود که شطرنج بازانی که با هزار امید و آرزو به فدراسیون شطرنج رفته بودند تا در رقابت‌های آسیایی که به دلیل شرایط خاص کرونایی، حضوری برگزار نمی‌شود شرکت کنند؛ با چشمان گریان از فدراسیون به هتل محل اقامت خود بازگشتند. این خبر بد و تلخ بود و سخنان یکی از قهرمانان سرشناس شطرنج ایران، شادی پریدر، که گفته بود این بچه‌ها خیلی حیا دارند که اعتراضی نمی‌کنند و خواهش کرده بود که دست کم ۱۰ روز برق فدراسیون را قطع نکنند هم به تلخی این خبر افزود.

عواقب قطعی برق دامان بیماران کرونایی را می‌گیرد

داستان شکست شطرنج بازان فقط یک بخش ماجراست. در روز‌هایی که خیلی از بیماران کرونایی در منزل و در مراکز درمانی با دستگاه اکسیژن نفس می‌کشند؛ این قطعی برق تا چه حد می‌تواند خطرناک باشد؟! شاید جان فرد یا افرادی با همین قطعی‌ها به سادگی از بین برود. این موضوع به دلیل اهمیت زیادی که داشت در توییتر هم حرف و حدیث‌های فراوان ایجاد کرد. یکی از خبرنگاران حوزه سلامت هم پس از این قطعی‌های مکرر این طور توییت زده بود: «می دانید با قطع برق، بیماران کرونایی که در منزل به دستگاه اکسیژن ساز وابسته هستند، امکان تنفس ندارند؟! می‌دانید با قطع برق، اگر یک هزارم درصد! برق اضطراری بیمارستان برای روشن شدن اکسیژن ساز‌ها وارد مدار نشود! برای بیماران کرونایی چه اتفاقی خواهد افتاد؟!»

جدول زمان بندی کیلو چند؟

در میان انبوه واکنش ها، نگرانی بسیاری از مردم هم ز مانی امتحانات با مقوله قطعی برق بود. خیلی‌ها این نگرانی را داشتند که اگر در امتحان آنلاین مدارس و دانشگاه‌ها فرد نتواند در زمان پاسخ گویی امتحاش را بدهد باید با یک ترم عقب ماندگی دقیقا چه کند؟ یا این همه کارمندی که این روز‌ها دورکاری می‌کنند و کار‌های گاهی حساس و وابسته به زمان تحویل را انجام می‌دهند، تکلیفشان چه می‌شود؟ از همه این‌ها گذشته یک سؤال اصلی دیگر این است که اصلا به هر دلیلی قرار است برق قطع شود؛ آیا مسئولان وزارت نیرو با چیزی به نام جدول زمان بندی آشنایی دارند؟

 

می‌دانند که شبکه‌های مجازی آمده و در دسترس همگان است و فقط کافی است جدولی منتشر کنید که در آن نوشته شده باشد از ساعت فلان تا فلان در محل شما برق نیست؟ آن وقت ما می‌توانیم راحت‌تر با این وضعیت کنار بیاییم. مثلا بادبزن‌های دستی را آماده کنیم تا در آن ساعت‌ها خود را با آن باد بزنیم؛ یا یخ آماده کنیم تا دسترسی به آب سرد داشته باشیم و گوشی همراه مان را فول شارژ کنیم تا در این مدت بیکار نباشیم، البته که این‌ها شکلی از انتقاد‌های مؤدبانه و آرامی است که در زمان وصل بودن برق در حال انجام است.

 

اگر مسئولان به شبکه‌های اجتماعی که انگار با آن آشنایی ندارند، سری بزنند؛ مردم دارند با ادبیات دیگری از آنان می‌خواهند که یا جوری مدیریت کنند که برق قطع نشود یا حالا که آن نوع از مدیریت را ندارند؛ لااقل یک جدول بیرون بدهند تا با آن بدانیم کی قرار است بی برق باشیم، البته که شاید در گوشه‌ای از سایتی یا کانالی با تعداد عضو کم، چنین جدولی وجود داشته باشد، اما لطفا اگر ممکن است کمی گسترده‌تر و در دسترس‌تر باشد. حالا بماند که بودند افرادی که می‌گفتند به رغم اینکه جدول زمان بندی منتشر شده و نامی از محله آن‌ها برده نشده، اما برقشان برای ساعت‌هایی قطع بوده است.

همیشه پای رمزارز‌ها در میان است

اگر خاطرتان باشد همین چند وقت قبل بود که بسیاری از شهر‌ها با چنین بحرانی روبه رو شدند؛ بحران قطع ناگهانی برق و بلاتکلیف ماندن بسیاری از مشاغل و کسبه. اتفاقی که باعث شد تا دوباره انگشت اشاره به سمت مردم نشانه برود و از آن‌ها درخواست شود تا در مصرف گاز صرفه جویی کنند تا بتوانیم به برق کافی دسترسی پیدا کنیم. همان موقع بود که مسئولان وزارت نیرو به میدان آمدند و ضمن اشاره به لزوم صرفه جویی از این گفتند که مصرف «غیرمجاز» برق از سوی استخراج کنندگان ارز‌های دیجیتال یک عامل مهم برای افزایش مصرف برق در کشور و در نتیجه قطعی‌های مکرر آن است. داستانی که این روز‌ها دوباره تکرار شده است و در ظاهر در بروز این مشکل بی تأثیر نیست، اما آن تجربه چند وقت پیش درس عبرتی برای دوستان در پی نداشته و حالا دوباره روز از نو و روزی از نو.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->