پشت نوبت دریافت جهیزیه در خراسان رضوی صفر است غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳) فوت دختر ۱۷ ساله در انفجار خانه در روستایی حوالی مشهد پیش‌بینی بارش باران از فردا (۵ بهمن ۱۴۰۳) در ۸ استان دستگیری دندان پزشک بی سواد | دندان طمع دندان ساز تقلبی در مشهد کشیده شد آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود
سرخط خبرها

برگزاری بزرگ‌ترین مراسم آیینی هندوستان، زیر سایه کرونا | گنگ؛ رودخانه مرگ

  • کد خبر: ۶۸۳۳۶
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲
برگزاری بزرگ‌ترین مراسم آیینی هندوستان، زیر سایه کرونا | گنگ؛ رودخانه مرگ
از رودخانه‌ «گنگ» به عنوان بزرگ‌ترین رودخانه شبه قاره هند یاد می‌شود و از کوه‌های هیمالیا سرچشمه می‌گیرد و پس از سیراب کردن هند، به کشور بنگلادش سرازیر می‌شود. چندی پیش انجام یک مراسم مذهبی در این رودخانه، هزاران نفر را به کام مرگ کشاند و آمار ابتلا به کرونا در کشور هند را به بیش از ۳۰۰ هزار نفر در روز رساند.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ در هفته‌های اخیر احتمالا بار‌ها و بار‌ها نام رودخانه «گنگ» را شنیده اید. رودخانه‌ای که از آن به عنوان بزرگ‌ترین رودخانه شبه قاره هند یاد می‌شود و از کوه‌های هیمالیا سرچشمه می‌گیرد و پس از سیراب کردن هند، به کشور بنگلادش سرازیر می‌شود. چندی پیش انجام یک مراسم مذهبی در این رودخانه، هزاران نفر را به کام مرگ کشاند و آمار ابتلا به کرونا در کشور هند را به بیش از ۳۰۰ هزار نفر در روز رساند. در کنار این ارقام فاجعه بار، تصاویر مربوط به بیماران کرونایی در معابر هند و اجساد رها شده در گوشه و کنار شهرها، باعث شد تا حتی پاکستان هم برای کمک به بحران بزرگ هند دست به کار شود. پس از کمک‌های دنیا به هند و کنترل نسبی اوضاع در این کشور، حالا اخبار دیگری از رودخانه گنگ به گوش می‌رسد که موجب هراس ساکنان حاشیه رودخانه شده است.

 

در هفته اخیر، اجساد رها شده قربانیان کرونا در این رودخانه؛ رفته رفته به ساحل می‌رسد و برخی منابع محلی شمار این اجساد را بیش از هزار تخمین زده اند. گفته می‌شود که علت رها کردن این اجساد در رودخانه، فقر مالی خانواده هاست و فارغ از ابعاد مختلف ماجرا، امروز می‌خواهیم کمی بیشتر درباره این رودخانه و چرایی تقدس آن برای اهالی این منطقه بخوانیم. کوم میلا یا کومبه میلا نام یکی از بزرگترین مراسم آیینی در دنیاست. جشنواره کوم میلا تا ۲ ماه برپاست و بین ۴۰ تا ۱۵۰ میلیون زائر در آن شرکت می‌کنند. این مراسم هر ۳ سال یک بار برگزار می‌شود و هندو‌ها عقیده دارند در این جشنواره و با غسل در رودخانه گنگ، از گناهان پاک می‌شوند. آن‌ها این گردهمایی را نماد صلح و توازن می‌دانند و امسال، با وجود هشدار‌های کارشناسان بهداشت، دولت هند اعلام کرد که این مراسم را با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار خواهد کرد.

 

در آیین هندوئیسم موجودات مقدس و قهرمان‌های افسانه‌ای دارای جنسیت هستند. الهه‌های مونث در میان هندوها، نماد حیات و حفاظت از موجودات هستند و از بین همه آن ها، دسته‌ای که جلوه مادری دارند، از اهمیت بیشتری برخوردارند و پرستش آن‌ها سابقه طولانی تری دارد. رودخانه گنگ، لقب گنگ مادر را دارد و حتی بد نیست بدانید که کشور هند نیز در این آیین، بارات مایا به معنای مادر هند نام گذاری شده است و به همین دلیل، دارای تقدس هستند. هندو‌ها طبیعت را، با هر شکل و شمایلی؛ مونث می‌دانند و به دلیل همه چیز‌هایی که تا اینجا خوانده اید، عقیده دارند که بیماری و پلیدی در این مراسم جای ندارد. متأسفانه این باور و انجام این مراسم در پاندمی کرونا، موجب شد تا عده زیادی به کام مرگ کشیده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->