سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برگزاری بزرگ‌ترین مراسم آیینی هندوستان، زیر سایه کرونا | گنگ؛ رودخانه مرگ

  • کد خبر: ۶۸۳۳۶
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲
برگزاری بزرگ‌ترین مراسم آیینی هندوستان، زیر سایه کرونا | گنگ؛ رودخانه مرگ
از رودخانه‌ «گنگ» به عنوان بزرگ‌ترین رودخانه شبه قاره هند یاد می‌شود و از کوه‌های هیمالیا سرچشمه می‌گیرد و پس از سیراب کردن هند، به کشور بنگلادش سرازیر می‌شود. چندی پیش انجام یک مراسم مذهبی در این رودخانه، هزاران نفر را به کام مرگ کشاند و آمار ابتلا به کرونا در کشور هند را به بیش از ۳۰۰ هزار نفر در روز رساند.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ در هفته‌های اخیر احتمالا بار‌ها و بار‌ها نام رودخانه «گنگ» را شنیده اید. رودخانه‌ای که از آن به عنوان بزرگ‌ترین رودخانه شبه قاره هند یاد می‌شود و از کوه‌های هیمالیا سرچشمه می‌گیرد و پس از سیراب کردن هند، به کشور بنگلادش سرازیر می‌شود. چندی پیش انجام یک مراسم مذهبی در این رودخانه، هزاران نفر را به کام مرگ کشاند و آمار ابتلا به کرونا در کشور هند را به بیش از ۳۰۰ هزار نفر در روز رساند. در کنار این ارقام فاجعه بار، تصاویر مربوط به بیماران کرونایی در معابر هند و اجساد رها شده در گوشه و کنار شهرها، باعث شد تا حتی پاکستان هم برای کمک به بحران بزرگ هند دست به کار شود. پس از کمک‌های دنیا به هند و کنترل نسبی اوضاع در این کشور، حالا اخبار دیگری از رودخانه گنگ به گوش می‌رسد که موجب هراس ساکنان حاشیه رودخانه شده است.

 

در هفته اخیر، اجساد رها شده قربانیان کرونا در این رودخانه؛ رفته رفته به ساحل می‌رسد و برخی منابع محلی شمار این اجساد را بیش از هزار تخمین زده اند. گفته می‌شود که علت رها کردن این اجساد در رودخانه، فقر مالی خانواده هاست و فارغ از ابعاد مختلف ماجرا، امروز می‌خواهیم کمی بیشتر درباره این رودخانه و چرایی تقدس آن برای اهالی این منطقه بخوانیم. کوم میلا یا کومبه میلا نام یکی از بزرگترین مراسم آیینی در دنیاست. جشنواره کوم میلا تا ۲ ماه برپاست و بین ۴۰ تا ۱۵۰ میلیون زائر در آن شرکت می‌کنند. این مراسم هر ۳ سال یک بار برگزار می‌شود و هندو‌ها عقیده دارند در این جشنواره و با غسل در رودخانه گنگ، از گناهان پاک می‌شوند. آن‌ها این گردهمایی را نماد صلح و توازن می‌دانند و امسال، با وجود هشدار‌های کارشناسان بهداشت، دولت هند اعلام کرد که این مراسم را با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار خواهد کرد.

 

در آیین هندوئیسم موجودات مقدس و قهرمان‌های افسانه‌ای دارای جنسیت هستند. الهه‌های مونث در میان هندوها، نماد حیات و حفاظت از موجودات هستند و از بین همه آن ها، دسته‌ای که جلوه مادری دارند، از اهمیت بیشتری برخوردارند و پرستش آن‌ها سابقه طولانی تری دارد. رودخانه گنگ، لقب گنگ مادر را دارد و حتی بد نیست بدانید که کشور هند نیز در این آیین، بارات مایا به معنای مادر هند نام گذاری شده است و به همین دلیل، دارای تقدس هستند. هندو‌ها طبیعت را، با هر شکل و شمایلی؛ مونث می‌دانند و به دلیل همه چیز‌هایی که تا اینجا خوانده اید، عقیده دارند که بیماری و پلیدی در این مراسم جای ندارد. متأسفانه این باور و انجام این مراسم در پاندمی کرونا، موجب شد تا عده زیادی به کام مرگ کشیده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->