آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید
سرخط خبرها

تغذیه مناسب قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا

  • کد خبر: ۶۸۵۳۷
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۹
تغذیه مناسب قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا
برخی مواد غذایی باید قبل و بعد از واکسیناسیون مصرف شود یا از مصرف برخی مواد غذایی نیز خودداری شود تا علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون به حداقل برسد و سیستم ایمنی تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به چگونگی مصرف مواد غذایی قبل و بعد از واکسینه شدن، گفت: بهتر است برخی مواد غذایی قبل و بعد از واکسیناسیون مصرف شود یا از مصرف برخی مواد غذایی نیز خودداری شود تا علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون به حداقل برسد و سیستم ایمنی تقویت شود.

مهنوش صاحبدل در خصوص چگونگی تغذیه قبل و بعد از واکسیناسیون کرونا اظهار کرد: برای تزریق واکسن کرونا، رژیم غذایی خاصی نیاز نیست، اما بهتر است برخی مواد غذایی قبل و بعد از واکسیناسیون مصرف شود یا از مصرف برخی مواد غذایی نیز خودداری شود تا علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون به حداقل برسد و سیستم ایمنی تقویت شود.

وی با اشاره به لزوم مصرف بیشتر مواد غذایی ضد التهاب، افزود: یک رژیم غذایی سالم که در طولانی مدت رعایت شود، پاسخ ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد و کمک می‌کند تا بهتر با عفونت‌ها مبارزه و پاسخ ایمنی به واکسیناسیون تقویت می‌شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مصرف بیشتر غذا‌های تازه و طبیعی مانند میوه‌ها، سبزیجات، ماهی‌های چرب و آجیل و مغزدانه‌ها به کارکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، زیرا با مصرف این مواد غذایی، التهاب کمتری در بدن ایجاد می‌شود.

صاحبدل بیان کرد: مصرف غذا‌های ضد التهاب نیز پس از تزریق واکسن می‌تواند کمک‌کننده باشد. به طور مثال زردچوبه خاصیت ضد التهابی دارد و می‌توان این ادویه را به غذا اضافه یا در چای مصرف کرد.

وی افزود: ماهی نیز نوعی غذای ضد التهاب محسوب می‌شود. انواع ماهی دارای امگا ۳ به عنوان عامل خوب ضد التهابی هستند.

رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: آجیل، بادام، گردو و روغن زیتون فرابکر نیز از مواد غذایی ضد التهاب محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به مواد مغذی تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن تصریح کرد: خوردن غذا‌های بسیار مغذی حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه زینک و ویتامین C به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند البته این به آن معنی نیست که مصرف مکمل‌ها سبب عملکرد بهتر واکسن می‌شود. منابع غذایی حاوی ریزمغذی‌ها عبارتند از انواع میوه و سبزی تازه فصل و لبنیات.

صاحبدل افزود: تامین آب بدن به میزان کافی قبل و بعد از تزریق واکسن کووید - ۱۹ بسیار مهم است. مصرف مایعات کافی، نه تنها سبب عملکرد بهتر بدن در شرایط جدید واکسیناسیون می‌شود بلکه سبب می‌شود از افت فشار افرادی که معمولا ترس از آمپول و یا واکسن دارند نیز جلوگیری شود.

وی بیان کرد: افرادی که به بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا یا بیماری‌های ریوی مبتلا هستند در خصوص میزان مصرف مایعات باید با پزشک خود مشورت کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مواد غذایی آب‌دار مانند میوه‌ها، سبزیجات، انواع سوپ و آبگوشت علاوه بر کمک به تامین آب بدن، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

وی افزود: در صورت ایجاد تب بعد از واکسیناسیون کرونا، توصیه می‌شود مایعات به میزان فراوان نوشیده شود.

صاحبدل با اشاره به مواد غذایی که باید در بازه انجام واکسیناسیون از مصرف آن‌ها پرهیز شود، گفت: باید از مصرف غذا‌های فرآوری‌شده نه تنها هنگام تزریق واکسن بلکه در تمام طول سال پرهیز شود. از مواد غذایی فرآوری‌شده مانند فست فود، غذا‌های سرخ‌شده و غذا‌های کنسروی که معمولا در بدن ایجاد التهاب می‌کنند، باید اجتناب شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->