مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟
سرخط خبرها

تغذیه مناسب قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا

  • کد خبر: ۶۸۵۳۷
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۹
تغذیه مناسب قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا
برخی مواد غذایی باید قبل و بعد از واکسیناسیون مصرف شود یا از مصرف برخی مواد غذایی نیز خودداری شود تا علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون به حداقل برسد و سیستم ایمنی تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به چگونگی مصرف مواد غذایی قبل و بعد از واکسینه شدن، گفت: بهتر است برخی مواد غذایی قبل و بعد از واکسیناسیون مصرف شود یا از مصرف برخی مواد غذایی نیز خودداری شود تا علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون به حداقل برسد و سیستم ایمنی تقویت شود.

مهنوش صاحبدل در خصوص چگونگی تغذیه قبل و بعد از واکسیناسیون کرونا اظهار کرد: برای تزریق واکسن کرونا، رژیم غذایی خاصی نیاز نیست، اما بهتر است برخی مواد غذایی قبل و بعد از واکسیناسیون مصرف شود یا از مصرف برخی مواد غذایی نیز خودداری شود تا علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون به حداقل برسد و سیستم ایمنی تقویت شود.

وی با اشاره به لزوم مصرف بیشتر مواد غذایی ضد التهاب، افزود: یک رژیم غذایی سالم که در طولانی مدت رعایت شود، پاسخ ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد و کمک می‌کند تا بهتر با عفونت‌ها مبارزه و پاسخ ایمنی به واکسیناسیون تقویت می‌شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مصرف بیشتر غذا‌های تازه و طبیعی مانند میوه‌ها، سبزیجات، ماهی‌های چرب و آجیل و مغزدانه‌ها به کارکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، زیرا با مصرف این مواد غذایی، التهاب کمتری در بدن ایجاد می‌شود.

صاحبدل بیان کرد: مصرف غذا‌های ضد التهاب نیز پس از تزریق واکسن می‌تواند کمک‌کننده باشد. به طور مثال زردچوبه خاصیت ضد التهابی دارد و می‌توان این ادویه را به غذا اضافه یا در چای مصرف کرد.

وی افزود: ماهی نیز نوعی غذای ضد التهاب محسوب می‌شود. انواع ماهی دارای امگا ۳ به عنوان عامل خوب ضد التهابی هستند.

رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: آجیل، بادام، گردو و روغن زیتون فرابکر نیز از مواد غذایی ضد التهاب محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به مواد مغذی تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن تصریح کرد: خوردن غذا‌های بسیار مغذی حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه زینک و ویتامین C به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند البته این به آن معنی نیست که مصرف مکمل‌ها سبب عملکرد بهتر واکسن می‌شود. منابع غذایی حاوی ریزمغذی‌ها عبارتند از انواع میوه و سبزی تازه فصل و لبنیات.

صاحبدل افزود: تامین آب بدن به میزان کافی قبل و بعد از تزریق واکسن کووید - ۱۹ بسیار مهم است. مصرف مایعات کافی، نه تنها سبب عملکرد بهتر بدن در شرایط جدید واکسیناسیون می‌شود بلکه سبب می‌شود از افت فشار افرادی که معمولا ترس از آمپول و یا واکسن دارند نیز جلوگیری شود.

وی بیان کرد: افرادی که به بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا یا بیماری‌های ریوی مبتلا هستند در خصوص میزان مصرف مایعات باید با پزشک خود مشورت کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مواد غذایی آب‌دار مانند میوه‌ها، سبزیجات، انواع سوپ و آبگوشت علاوه بر کمک به تامین آب بدن، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

وی افزود: در صورت ایجاد تب بعد از واکسیناسیون کرونا، توصیه می‌شود مایعات به میزان فراوان نوشیده شود.

صاحبدل با اشاره به مواد غذایی که باید در بازه انجام واکسیناسیون از مصرف آن‌ها پرهیز شود، گفت: باید از مصرف غذا‌های فرآوری‌شده نه تنها هنگام تزریق واکسن بلکه در تمام طول سال پرهیز شود. از مواد غذایی فرآوری‌شده مانند فست فود، غذا‌های سرخ‌شده و غذا‌های کنسروی که معمولا در بدن ایجاد التهاب می‌کنند، باید اجتناب شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->